نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: فرمت timeدر chart

  1. #1

    فرمت timeدر chart

    با سلام
    من یک chart دارم. میخوام مقادیر روی محور xها از نوع زمان (time) باشه و بدون تاریخ. یعنی از ساعت 00:01 تا 24:00 با فاصله زمانی 5 دقیقه جدا بشه. ولی هر قدر تنظیمات chart را انجام میدم نتیجه نمیده. باید چه کار کنم؟لطفا!...

  2. #2
    هیچ کس نمیدونه؟ من منتظرم...

  3. #3
    راستش من تاحالا خودم تست نکردم ، اما خب یک فیلد Calculated بساز مقدارش رو هم بزار TimeOf فیلد اصلیت ، و اونو وصل کن به چارتت ببین بهتر میشه؟

  4. #4
    سلام راستش منظور شما رو نمیفهمم. من اصلا Tchart دارم نه TDBchart و میخوام کلا محور ایکس ام زمان بشه. اگه مفهوم تر توضیح بدید ممنون میشم...کجا فیلد بسازم؟

  5. #5
    نقل قول نوشته شده توسط jandaghian مشاهده تاپیک
    سلام راستش منظور شما رو نمیفهمم. من اصلا Tchart دارم نه TDBchart و میخوام کلا محور ایکس ام زمان بشه. اگه مفهوم تر توضیح بدید ممنون میشم...کجا فیلد بسازم؟
    اگه چارت داری دیگه مشکلت چیه ؟ خب مقادیر محور X رو از نوع TTime بده بجای TDateTime

  6. #6
    سلام من این رو تعریف کردم:
    Chart2.BottomAxis.DateTimeFormat:=ShortTimeFormat;
    ولی وقتی میخوام خط رسم کنم:
    Series1.AddXY(20:30,100);
    Series1.AddXY(21,100);
    سر 20:30 مورد داره چون باید double باشه...

  7. #7
    هیچ کس نمیدونه؟ من منتظرم...

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار yalameh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    73
    باید احتمالا از strtoTime استفاده کنی .

  9. #9
    سر 20:30 مورد داره چون باید double باشه
    عددی به این شکل برای دلفی مفهومی نداره. باید از یک متغیر TTime استفاده کنید. خودش باید بتونه اینو به عدد اعشاری Type Cast کنه


    وَ سَيَعْلَمُ الَّذِينَ ظَلَمُوا [آل محمد حقهم] أَيَّ مُنْقَلَبٍ يَنْقَلِبُونَ - الشعراء (227)
    و ظالمین [حق آل محمد (ص) ] به زودی خواهند دانست که به کدام بازگشتگاه بازخواهند گشت.

تاپیک های مشابه

  1. چاپ chart
    نوشته شده توسط سعید20 در بخش Foxpro
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 اسفند 1385, 16:49 عصر
  2. chart در کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط maryam_jamshid در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1385, 08:25 صبح
  3. chart
    نوشته شده توسط mehdi_mohamadi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1385, 14:34 عصر
  4. یه ابزار برای نشان دادن امار(شبیهms-chart)
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1385, 13:39 عصر
  5. کمک در مورد Chart
    نوشته شده توسط meh_secure در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1384, 20:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •