نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نکته ای در مورد فارسی سازِی وب

  1. #1

    نکته ای در مورد فارسی سازِی وب

    ایا این جمله درست است ؟
    برای اینکه کاربران وب سایت مرا فارسی ببنند باید:
    هم سیستم عامل انها از فرمت unicode پشتیبانی کند مثل ,win2000,win98,xpویا me و هم حداقل یه فونت یونی مثل arial , یا tahoma روی سیستم انها موجود باشد




  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    45
    پست
    6,361
    نیازی نیست سیستم عامل یونیکد رو ساپورت کنه.

    Intrnet Explorer میکروسافت هم یونیکد رو ساپورت میکنه، و هم فونتهایی که شما گفتید.

  3. #3

    با تشکر

    با تشکر از توضیحاتتون ولی
    من منظورم هم application های تولید شده و هم web site ها می باشد
    در ضمن وقتی من محتوای یه ادیت باکس را برای سرور می فرستم اطلاعات unicode ارسال
    می شه یعنی به ازای هر کارکتر 2 بایت فرستاده می شه؟

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    45
    پست
    6,361
    وب سایت کاری به Application شما نداره.

    شما باید قبل از شروع به کار یک Encoding برای Application تان انتخاب کنید و برنامه‌تان را بر اساس آن بنویسید.

    در ضمن وقتی من محتوای یه ادیت باکس را برای سرور می فرستم اطلاعات unicode ارسال
    می شه یعنی به ازای هر کارکتر 2 بایت فرستاده می شه؟
    بله.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •