نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مشکل در ورود Null value در ( Varbinary(Max در Sql 2005

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727

    مشکل در ورود Null value در ( Varbinary(Max در Sql 2005

    سلام بچه ها
    من در حال نوشتن یه برنامه دبیرخانه هستم که اسناد رو به صورت عکس با پسوند JPG میگیره و در درون فیلدی از نوع (VarBinary(max که در Sql 2005 هست به صورت byte[] میریزه.

    منتها مشکل اینجاس که ممکنه هر رکوردی دارای این فیلد نباشه (یعنی این فیلد رو وارد نکنه) پس باید در موقع مثلا Insert یه مقدار Null قرار بگیره کد من اینه :

    command.CommandText = "UPDATE t_Archive SET DateSource=@DateSource, TypeMailID=@TypeMailID,Doc=@Doc WHERE ArchiveID = @ArchiveID";

    SqlParameter p16;
    if (this.openFileDialog1.FileName == string.Empty)
    p16 = new SqlParameter("@Doc", System.DBNull.Value);
    else
    p16 = new SqlParameter("@Doc", this.ReadBitmap2ByteArray(this.openFileDialog1.Fil eName));

    دقت کنید در قسمت تعریف پارامتر، در قسمت اول مقدار System.DBNull.Value در دیتابیس قرار میگیره که یعنی سندی وجود نداره(اگه سندی وجود داشته باشه از تعریف دوم استفاده میکنه)

    مشکل اینجاس در زمان Update کردن جدول این پیامو میده :

    System.Data.SqlClient.SqlException: Implicit conversion from data type nvarchar to varbinary(max) is not allowed. Use the CONVERT function to run this query. .....

    مشکل از کجاس ؟ ومن چطوری به دیتابیس بگم که این فیلد رو نمیخواد Uopdate یا insert کنی ؟؟
    مرسی

  2. #2
    من برای اینکه مقدار Null را به فیلد از نوع(varbinary(MAX بدهم از کد زیر استفاده کردم و مشکلی هم ندارم
    ;sqlCommand1.Parameters.Add("@param", SqlDbType.VarBinary).Value = SqlBinary.Null
    امیدوارم درست متوجه مشکلت شده باشم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    دستت درد نکنه .. مشکلم حل شد .. مرسی .. خدا خیرت بده

  4. #4
    خواهش می کنم خوشحالم مشکلت حل شد

  5. #5

    نقل قول: مشکل در ورود Null value در ( Varbinary(Max در Sql 2005

    با تشکر از iranrose63 ، فقط قبلش در سی شارپ using System.Data.SqlTypes; آورده شود.

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ذخیره عکس در دیتابیس از طریق برنامه بصورت varbinary?
    نوشته شده توسط baran110 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 16 اسفند 1386, 11:30 صبح
  2. تفاوت بین NULL و NIL ?
    نوشته شده توسط Mbt925 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 01 آبان 1386, 18:24 عصر
  3. مشکل با فیلدهای Null
    نوشته شده توسط atenaa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 08:51 صبح
  4. مقدار صفر برای داده های Null
    نوشته شده توسط مرادعلی در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 07 آبان 1384, 15:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •