صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 41

نام تاپیک: مشکل ثبت نام چند دانشجو در یک کلاس

  1. #1

    مشکل ثبت نام چند دانشجو در یک کلاس

    من 4 تا جدول دارم student,class,master,course و یک فرم ثبت نام دارم که اطلاعات مربوط به ثبت نام دانشجویان مثلا کد دانشجو,نام ونام خانوادگی ونام درس و کد کلاسی و... که است. در فرم کلاس اطلاعات مربوط به کلاسم مثلا کد کلاس و نام درس و نام استاد و... است. و قبل از اینکه دانشجویی را ثبت نام کنند فرم کلاسی را پر می کنند فرض کنید 3تا کلاس101.102.103 داریم و 10 تا دانشجو می خواهند در این کلاس ها شرکت کنند مثلا دانشجوی با کد دانشجویی1در درس گرافیک در کلاس 101 ثبت نام می شود اگر بخواهیم دانشجوی دیگری با کد دانشجویی 2 در همین کلاس ثبت نام شود ارور key violation رامی دهد و اگر کد کلاس را وارد نکنم جای اخرین دانشجویی که در بانک ذخیره شده است قرار میگیردوبانکم پارادوکس است و روی فرم dbedit است
    به نظر شما من چه کار کنم؟

  2. #2
    باید یک جدول داشته باشی مثلا بنام ClassDetails بعد اطلاعات کلاس شامل روز ، استاد ، تاریخ شروع و این حرفها رو بزاری توی جدول Class و اطلاعات مربوط به دانشجو ها رو که تکرار میشوند بعلاوه کلید کلاس رو بزاری توی جدول ClassDetails.

  3. #3
    ببخشید من خوب منظورتان را متوجه نشدم.فیلدهای جدولم را نوشته ام با توجه به فیلدها لطفا بگویید من چکار کنم
    فیلدهای جدول studentاین ها هستند:کد دانشجو -نام- نام خانوادگی -تاریخ تولد- شماره شناسنامه - نام پدر -تحصیلات- ادرس -تلفن
    فیلدهای جدول class:کد کلاس -کد استاد -کد درس-کد دانشجو-تاریخ شروع کلاس -تاریخ پایان کلاس -روزهای کلاس- شهریه
    فیلدهای جدول استاد:کداستاد- نام استاد- نام خانوادگی -تحصیلات-تاریخ تولد-شماره شناسنامه-ادرس -تلفن
    فیلدهای جدول درس:کد درس-نام درس -کد رسمی درس-تعدادجلسات تیوری-تعدادجلسات عملی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SYNDROME
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,814
    با سلام
    1-سوال اول را نفهمیدم.
    2-(جای اخرین دانشجویی که در بانک ذخیره شده است قرار میگیرد)
    مقدار را چک کن تا خالی نباشد.

  5. #5
    گفتم که جداولت برای نگهداری اطلاعاتت کم هستند. یکبار دیگه با دقت جواب من رو بخون اگر هم متوجه نشدی یک کتاب آموزشی بردار ساختارهای Master/Detail رو بخون (اگر میخوای یاد بگیری و کارت رو درست انجام بدی)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار arshia_
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران-شهر فرزانگان( بروجرد )
    پست
    1,226
    بهتره یه جدول داشته باشی که با کمک کلیدهای خارجی اطلاعات رو توی اون ذخیره کنی کلید اصلی نباید تکراری باشه.روش کار شما باید کمی بهینه بشه

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط ghabil مشاهده تاپیک
    باید یک جدول داشته باشی مثلا بنام ClassDetails بعد اطلاعات کلاس شامل روز ، استاد ، تاریخ شروع و این حرفها رو بزاری توی جدول Class و اطلاعات مربوط به دانشجو ها رو که تکرار میشوند بعلاوه کلید کلاس رو بزاری توی جدول ClassDetails.
    منظورتان اینه که یک جدول به نام class detail داشته باشم که در این جدول فیلدهای جدول دانشجوو کد کلاس باشدحالا یک سوال در این جدول چی کلید اصلی است؟
    یک سوال دیگر اینکه شما میگویید اطلاعات کلاسم و استاد م را بزارم توی جدول کلاسم یعنی در این جدول فیلد کد کلاس نباشد؟

  8. #8
    یک جدول داری که توش کلاسهارو تعریف میکنی ، شامل نام کلاس ، کلید استاد کلاس، تاریخها ضمنا این جدول یک کلید اصلی هم داره که یک AutoIncrement هست.
    یک جدول دیگه داری که توش کلید کلاس (یعنی همون کلید اصلی جدول بالا) رو در کنار کلید هر دانش آموز نگه میداری، این جدول هم یک فیلد کلید دوباره از نوع AutoIncrement داره.
    حالا یک دفعه یک رکورد برای تعریف کلاس در جدول اول میزنی.
    از این ببعد هر دانشآموزی که میاد ثبت نام کنه یک رکورد در جدول دوم میزنی شامل کد دانش آموز و کلید کلاسی که توش ثبت نام کرده.
    به این ساختار میگن ساختار Master/Detail که یک ساختار استاندارد و بسیار مهم هست.

  9. #9
    شرمنده من تا چیزی را متوجه نشوم دست بر نمی دارم سوال من اینه که در جدول دوم کلید اصلی چه فیلدی است که از نوع autoincreament تعریف کردین؟
    ممنون

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط hamidehsadat مشاهده تاپیک
    شرمنده من تا چیزی را متوجه نشوم دست بر نمی دارم
    خیلی هم خوبه ، اگر هم میخوای کامل و خوب یاد بگیری یک کتاب دیتابیس بردار و سعی کن پایه ای مفاهیمش رو بخونی.
    نقل قول نوشته شده توسط hamidehsadat مشاهده تاپیک
    سوال من اینه که در جدول دوم کلید اصلی چه فیلدی است که از نوع autoincreament تعریف کردین؟
    ممنون
    ببین در ایجاد هر جدولی نیاز به یک کلید اصلی هست، که در حالت عادی بهترین حالت وجود یک فیلد AutoInc هست . برای همین توی جدول دوم هم یک فیلد AutoInc میگیریم مثلا به اسم CalssDetails_ID چون به هر جدول دوم هم باید یک کلید اصلی داشته باشه کنارش یک قیلد ارتباطی هم با جدول مستر میگیریم.

  11. #11
    شرمنده من تا چیزی را متوجه نشوم دست بر نمی دارم
    علت اینکه Access Violation میده اینه که سعی میکنی کلید اصلی رو که همیشه باید مقدار منحصر بفرد داشته باشه رو دستکاری کنی. یعنی مثلا در جدول کلاسها، دو مقدار برای کلید اصلی وارد میشه.
    نرمال سازی میگه باید یه جدول بسازی به اسم مثلا Course و توی اون مشخصات کلاس رو داشته باشی( مثل کد کلاس(کلید اصلی) و شماره ساختمان، شماره طبقه و ...)
    بعد بیای و یه جدول دیگه مثل CourseDetail بسازی ( مثل کد کلاس(کلید خارجی، ارجاع به جدول course و کد دانشجو و ....)

  12. #12
    ببین در ایجاد هر جدولی نیاز به یک کلید اصلی هست، که در حالت عادی بهترین حالت وجود یک فیلد AutoInc هست . برای همین توی جدول دوم هم یک فیلد AutoInc میگیریم مثلا به اسم CalssDetails_ID چون به هر جدول دوم هم باید یک کلید اصلی داشته باشه کنارش یک قیلد ارتباطی هم با جدول مستر میگیریم.[/quote]
    چرا هر رکوردی که اضافه می کنم فیلد classdetail-id اضافه نمی شود

  13. #13
    نقل قول نوشته شده توسط hamidehsadat مشاهده تاپیک
    ببین در ایجاد هر جدولی نیاز به یک کلید اصلی هست، که در حالت عادی بهترین حالت وجود یک فیلد AutoInc هست . برای همین توی جدول دوم هم یک فیلد AutoInc میگیریم مثلا به اسم CalssDetails_ID چون به هر جدول دوم هم باید یک کلید اصلی داشته باشه کنارش یک قیلد ارتباطی هم با جدول مستر میگیریم.
    چرا هر رکوردی که اضافه می کنم فیلد classdetail-id اضافه نمی شود
    یعنی باید کد بنویسم که اضافه شود

  14. #14
    نه نیازی به کد نویسی نیست. اگر دیتابیس اکسس استفاده میکنی نوع فیلدت رو بزار AutoNumber اگر هم SqlServer در مشخصات قیلد Identity رو بکن Yes.

  15. #15
    نقل قول نوشته شده توسط ghabil مشاهده تاپیک
    نه نیازی به کد نویسی نیست. اگر دیتابیس اکسس استفاده میکنی نوع فیلدت رو بزار AutoNumber اگر هم SqlServer در مشخصات قیلد Identity رو بکن Yes.
    بانکم پارادکس است

  16. #16
    چون به همه میگم به تو هم میگم پارادکس انتخاب خوبی نیست و دردسر ساز میشه.
    اما پارادکس هم Autoincrement رو داره فکر کنم علامتش هم + هست.

  17. #17

    Angry

    نقل قول نوشته شده توسط ghabil مشاهده تاپیک
    چون به همه میگم به تو هم میگم پارادکس انتخاب خوبی نیست و دردسر ساز میشه.
    اما پارادکس هم Autoincrement رو داره فکر کنم علامتش هم + هست.
    خودم میدونم که علامتش چیه . سوال من این بود که چه جوری این فیلدم اضافه کنم

  18. #18
    یعنی چی چجوری اضافه کنی ؟ خب یک فیلد جدید اضافه کن بزارش از نوع AutoIncrement دیگه چطوری منظورت چیه؟

  19. #19
    نقل قول نوشته شده توسط ghabil مشاهده تاپیک
    یعنی چی چجوری اضافه کنی ؟ خب یک فیلد جدید اضافه کن بزارش از نوع AutoIncrement دیگه چطوری منظورت چیه؟
    منظورم اینه که با هر بار اضافه کردن یک رکورد به شماره ان فیلد هم یکی اضافه شود

  20. #20
    حب میشود دیگه. وقتی از توع AutoInc باشه تو هم لازم نیست کاری بکنی.

  21. #21
    نقل قول نوشته شده توسط ghabil مشاهده تاپیک
    حب میشود دیگه. وقتی از توع AutoInc باشه تو هم لازم نیست کاری بکنی.
    فیلدم اضافه نمیشه و هر رکوردی که ثبت می کنم در جدول detail جای اخرین دانشجو ذخیره می شود اینطور بگم که اول که جدولم خالی بود یک رکورد ثبت کردم بعد که رکورد دوم را ثبت کردم در جدولم نگاه کردم دیدم رکورد دومی در جای رکورد اولی نشسته است.هر رکوردی که ثبت کنم همین طوری می شود

  22. #22
    کدی که برای ذخیره شدن مینویسی رو بزار اینجا بگم کجاش مشکل داره...

  23. #23
    نقل قول نوشته شده توسط ghabil مشاهده تاپیک
    کدی که برای ذخیره شدن مینویسی رو بزار اینجا بگم کجاش مشکل داره...
    s:=messagedlg('are you sure save this record',mtinformation,mbyesnocancel,0);
    if (s=idyes) then begin
    Table1.ApplyUpdates;
    Table3.ApplyUpdates;
    messagedlg('record save',mtinformation,[mbok],0);
    Table1.Close;
    Table1.Open;
    table3.Close;
    table3.Open;

  24. #24
    دیتای جدید رو چطوری وارد کردی ؟ این کد که چیزی نمیگه!

  25. #25
    نقل قول نوشته شده توسط ghabil مشاهده تاپیک
    دیتای جدید رو چطوری وارد کردی ؟ این کد که چیزی نمیگه!
    if (table1.Locate('st-id',dbedit1.Text,[]))=true and table3.Locate('st-id',dbedit1.Text,[])=true and table3.Locate('cl-id',dbedit15.Text,[])=true then begin
    messagedlg('code is repeat',mtinformation,[mbok],0);
    dbedit3.Enabled:=false;
    delet.Enabled:=true;
    save.Enabled:=false;
    dbedit4.enabled:=false;
    dbedit5.Enabled:=false;
    dbedit6.Enabled:=false;
    dbedit7.Enabled:=false;
    dbedit8.Enabled:=false;
    dbedit9.Enabled:=false;
    dbedit10.Enabled:=false;
    dbedit11.Enabled:=false;
    dbcombobox1.Enabled:=false;
    dbedit12.Enabled:=false;
    dbedit13.Enabled:=false;
    dbedit14.Enabled:=false;
    dbedit15.Enabled:=false;
    dbedit2.Enabled:=false;
    edit.Enabled:=true;
    end
    else begin
    dbEDIT1.Enabled:=TRUE;
    dbedit2.Enabled:=true;
    dbedit3.Enabled:=true;
    dbedit4.enabled:=true;
    dbedit5.Enabled:=true;
    dbedit6.Enabled:=true;
    dbedit7.Enabled:=true;
    dbedit8.Enabled:=true;
    dbedit9.Enabled:=true;
    dbedit10.Enabled:=true;
    dbedit11.Enabled:=true;
    dbedit12.Enabled:=true;
    dbedit13.Enabled:=true;
    dbedit14.Enabled:=true;
    dbedit15.Enabled:=true;
    edit.Enabled:=false;
    delet.Enabled:=false;
    dbcombobox1.Enabled:=true;
    save.Enabled:=true;
    end ;
    end;

  26. #26
    آهان حالا فهمیدم!! تو اصلا خودت دستی دیتا رو وارد نمیکنی با کامپوننتهای DataAware میزنی، یک دونه DBNavigator بزار روی صفحه DataSourceش رو هم ست کن به همون دیتاسورس این DBEditها بعد هر وفت حواستی یک نفر جدید رو وارد کنی اول دکمه + رو بزن ، میبینی همشون خالی میشند و آماده یک رکورد جدید میشند وقتی هم که کارت تموم شد دکمه پست (اونکه مثل نیک میمونه) رو بزن.
    اگه با اینا کارت راه افتاد و از قیافه DBNavigator خوشت نیومد بگو بهت بگم چی جاش بزاری.

  27. #27
    مشکلم حل شد.به جای dbnavigator از چی میتونم استفاده کنم

  28. #28
    اون Tableی که دیتا سورس بهش وصله مثلا فرض کنیم اسمش هست Table1:

    یک دکمه بزار روش بنویس

    Table1.Insert;

    این کاره + رو میکنه


    یک دکمه بزار روش بنویس

    Table1.Post;

    این کاره تیک رو میکنه

  29. #29
    سلام من ان دکمه ها را گذاشتم و مشکلم حل شد .
    ببخشید یک مشکل کوچولو دیگه دارم من وقتی فرم را باز می کنم اولین رکورد را که ثبت می کنم در جدول دوم نگاه می کنم می بینم جای اولین رکورد در جدول ذخیره شده است ولی بعد که رکورد هایی دیگر اضافه میکنم فیلدIDاضافه می شود. این مشکل فقط در مورد رکورد اول که می خواهم ذخیره کنم است
    ممنون

  30. #30
    نقل قول نوشته شده توسط hamidehsadat مشاهده تاپیک
    سلام من ان دکمه ها را گذاشتم و مشکلم حل شد .
    دستت درد نکنه
    نقل قول نوشته شده توسط hamidehsadat مشاهده تاپیک
    ببخشید یک مشکل کوچولو دیگه دارم من وقتی فرم را باز می کنم اولین رکورد را که ثبت می کنم در جدول دوم نگاه می کنم می بینم جای اولین رکورد در جدول ذخیره شده است ولی بعد که رکورد هایی دیگر اضافه میکنم فیلدIDاضافه می شود. این مشکل فقط در مورد رکورد اول که می خواهم ذخیره کنم است
    ممنون
    چندبار خوندم متوجه نشدم منظورت چیه!! جدول اول و دوم چیه ؟ یکمی بیشتر توضیح بده.

  31. #31
    نقل قول نوشته شده توسط ghabil مشاهده تاپیک
    دستت درد نکنه.


    چندبار خوندم متوجه نشدم منظورت چیه!! جدول اول و دوم چیه ؟ یکمی بیشتر توضیح بده.
    جدول دوم همان جدول classdetail-id که شما اسمشو گذاشتید .جدول اول همون جدول اطلاعات کلاسی است
    بازم ممنون.

  32. #32
    نقل قول نوشته شده توسط hamidehsadat مشاهده تاپیک
    .
    ببخشید یک مشکل کوچولو دیگه دارم من وقتی فرم را باز می کنم اولین رکورد را که ثبت می کنم در جدول دوم نگاه می کنم می بینم جای اولین رکورد در جدول ذخیره شده است ولی بعد که رکورد هایی دیگر اضافه میکنم فیلدIDاضافه می شود. این مشکل فقط در مورد رکورد اول که می خواهم ذخیره کنم است
    من ازtable1.last در formcreat فرمم استفاده کردم ولی اولین رکوردکه وارد می کنم در اخرین رکورد جدول ثبت می شود ولی رکوردهای دیگر به ترتیب در اخر جدول ثبت می شوند
    برای حذف کردن وقتی می خواهم رکوردی را حذف می کنم ان رکوردی که من می خواهم حذف نمی شود . هر رکوردی که می خواهم حذف کنم از اخر یکی یکی حذف می شوند به جای رکوردی که من می خواهم
    نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه؟

  33. #33
    نقل قول نوشته شده توسط hamidehsadat مشاهده تاپیک
    من ازtable1.last در formcreat فرمم استفاده کردم ولی اولین رکوردکه وارد می کنم در اخرین رکورد جدول ثبت می شود ولی رکوردهای دیگر به ترتیب در اخر جدول ثبت می شوند
    برای حذف کردن وقتی می خواهم رکوردی را حذف می کنم ان رکوردی که من می خواهم حذف نمی شود . هر رکوردی که می خواهم حذف کنم از اخر یکی یکی حذف می شوند به جای رکوردی که من می خواهم
    نمیدونم متوجه منظورم شدید یا نه؟
    هب مثلا با دستور Locate باید بری روی اون رکوردی کگه میخوای بعد پاکش بکنی همیشه دستور delete اون خطی که روش هستی رو پاک میکنه ، برای اینکه اینارو متوجه بشی یک DBGridبزار روی صفحه تا بینی هر لحظه روی چه رکوردی هستی و کارها دراه روی چه رکوردی انجام میشه، اگر هم میخوای رکورد جدیدت در آخر همه رکوردها درج بشه بجای Insert از Append استفاده کن.

    جدای از اینها با این روش خیلی اذیت میشی تا یاد بگیری آخرش هم اصولی یاد نمیگیری اما اگر یکبار وقت بزاری مفاهیم دیتابیسی دلفی رو درست از روی یک کتاب بخونی هم راحتتر برنامتو مینویسی هم قشنگ متوجه میشی چی کار میکنی .

  34. #34
    نقل قول نوشته شده توسط ghabil مشاهده تاپیک
    هب مثلا با دستور Locate باید بری روی اون رکوردی کگه میخوای بعد پاکش بکنی همیشه دستور delete اون خطی که روش هستی رو پاک میکنه ، برای اینکه اینارو متوجه بشی یک DBGridبزار روی صفحه تا بینی هر لحظه روی چه رکوردی هستی و کارها دراه روی چه رکوردی انجام میشه، اگر هم میخوای رکورد جدیدت در آخر همه رکوردها درج بشه بجای Insert از Append استفاده کن. :
    واقعا شرمنده چون زمان زیادی تا تحویل پروژه ام باقی نمانده است.از دستور append استفاده کردم ولی باز که اول فرم را باز می کنم جای اخرین رکورد می نشیند.

    جدای از اینها با این روش خیلی اذیت میشی تا یاد بگیری آخرش هم اصولی یاد نمیگیری اما اگر یکبار وقت بزاری مفاهیم دیتابیسی دلفی رو درست از روی یک کتاب بخونی هم راحتتر برنامتو مینویسی هم قشنگ متوجه میشی چی کار میکنی .
    ممنون از اینکه به فکر من هستید اگر شما کتاب خوبی سراغ دارید لطف کنید به من هم بگید ممنون می شوم

  35. #35
    Delphi X Developers Guid (منظور از X هر ورژنی از دلفی هست یعنی مثلا دلفی 5 داره 6 داره 7 هم داره) این کتاب نوشته طراحان دلفی هست و به فارس هم ترجمه شده و قیمت چندانی هم نداره ترجمه فارسیش هم راهنمای توسعه گر دلفی X هست ضمنا بصورت E-Book هم هست، حتی فکر کنم اینجا قبلا لینک دانلودش رو هم گذاشته بودند، شاید اگر جستجو کنید پیداش کنید.

  36. #36
    .از دستور append استفاده کردم ولی باز که اول فرم را باز می کنم جای اخرین رکورد می نشیند.
    فهمیدم چه کار کنم موقع سیو کردن از دستور table3.append; table3.post;استفاده کردم این دستور با هر بار سیو کردن فیلد id یکی اضافه می شود.

  37. #37
    وقتی رکوردی را حذف یا ویرایش می کنم رکوردم حذف/ویرایش می شود ولی کد دانشجویی حذف/ویرایش شده در انتهای جدول قرار می گیرد

  38. #38
    وقتی حذف میکنی دیگه کدش کجاست که بخواد نمایش داده بشه، هر کاری که میکنی کدش رو هم بزار .

  39. #39
    این کد برنامه است لطفا یک نگاهی بندازید شاید مشگلشو شما بتوانید پیدا کنید
    کد ویرایش
    if (table1.Locate('st-id',dbedit1.Text,[]))=true and
    then begin
    dbedit1.Enabled:=true;
    dbedit2.Enabled:=true;
    DBedit3.Enabled:=true;
    DBedit4.enabled:=true;
    DBedit5.Enabled:=true;
    DBedit6.Enabled:=true;
    DBedit7.Enabled:=true;
    DBedit8.Enabled:=true;
    DBedit9.Enabled:=true;
    DBedit10.Enabled:=true;
    DBedit11.Enabled:=true;
    DBedit12.Enabled:=true;
    DBedit13.Enabled:=true;
    DBedit14.Enabled:=true;
    DBedit15.Enabled:=true;
    save.Enabled:=true;
    کد ثبت:
    ret:=messagedlg('are you sure save this record');
    if (ret=idyes) then begin
    Table1.Append;
    Table3.Append;
    table3.Post;
    messagedlg('record save',mtinformation,mbyesno,[]);
    dbedit3.Text:=' ';
    dbedit4.Text:=' ';
    dbedit5.Text:=' ';
    dbedit6.Text:=' ';
    dbedit7.Text:=' ';
    dbedit8.Text:=' ';
    dbedit9.Text:=' ';
    dbedit10.Text:=' ';
    dbedit11.Text:=' ';
    dbedit2.Text:=' ';
    dbedit12.Text:=' ';
    dbedit13.Text:=' ';
    dbedit14.Text:=' ';
    dbedit15.Text:=' ';
    dbedit1.Text:=' ';
    dbedit1.Enabled:=true;
    form1.ActiveControl:=dbedit1;
    DBedit3.Enabled:=FALSE;
    DBedit4.enabled:=FALSE;
    DBedit5.Enabled:=FALSE;
    DBedit6.Enabled:=FALSE;
    DBedit7.Enabled:=FALSE;
    DBedit8.Enabled:=FALSE;
    DBedit9.Enabled:=FALSE;
    DBedit10.Enabled:=FALSE;
    dbedit11.Enabled:=FALSE;
    DBedit12.Enabled:=FALSE;
    DBedit13.Enabled:=FALSE;
    DBedit14.Enabled:=FALSE;
    DBedit15.Enabled:=FALSE;
    dbedit2.Enabled:=FALSE;
    delet.Enabled:=true;
    edit.Enabled:=true;
    save.Enabled:=FALSE;
    dbedit2.Enabled:=false;
    end
    else begin
    dbedit1.Text:='';
    dbedit3.Text:=' ';
    dbedit4.Text:=' ';
    dbedit5.Text:=' ';
    dbedit6.Text:=' ';
    dbedit7.Text:=' ';
    dbedit8.Text:=' ';
    dbedit9.Text:=' ';
    dbedit10.Text:=' ';
    dbedit11.Text:=' ';
    dbedit1.Text:=' ';
    dbedit12.Text:=' ';
    dbedit13.Text:=' ';
    dbedit14.Text:=' ';
    dbedit2.Text:=' ';
    form1.ActiveControl:=dbedit1;
    dbedit1.enabled:=true;
    dbedit3.Enabled:=true;
    dbedit4.enabled:=true;
    dbedit5.Enabled:=true;
    dbedit6.Enabled:=true;
    dbedit7.Enabled:=true;
    dbedit8.Enabled:=true;
    dbedit9.Enabled:=true;
    dbedit10.Enabled:=true;
    dbedit11.Enabled:=true;
    dbedit12.Enabled:=true;
    dbedit13.Enabled:=true;
    dbedit14.Enabled:=true;
    dbedit2.Enabled:=true;
    save.Enabled:=false;
    end;

  40. #40
    این که فقط Enable و disable کردن یکسری Edit هست، کدی که برای حذق یا ادیت نوشتی کو؟
    ضمنا اصلا لازم نیست این کارهارو بکنی ، ببین تو کلا داری مسیر بدی رو میری...

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •