نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: PHP Optimization

  1. #1
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333

    PHP Optimization

    سلام،

    این مطلب رو از تو یک کتاب آوردم، به نظرم خیلی جالب اومد.... ترجیح می دم خودم ساکت بشم و خودتون مطالب انگلیسی این مطلب رو بخونید، خودش بهتر از من توضیح داده....

    Avoiding bad loops
    The most common PHP problem with speed comes from badly written loops. Listing
    21-3 shows a PHP script that demonstrates both inefficiently written loops and efficiently
    written loops.

    Listing 21-3: loops.php
    <?php
    // If you have installed PEAR packages in a different
    // directory than %DocumentRoot%/pear change
    // the setting below.
    $PEAR_DIR = $_SERVER[‘DOCUMENT_ROOT’] . ‘/pear’ ;
    $PATH = $PEAR_DIR;
    ini_set( ‘include_path’, ‘:’ . $PATH . ‘:’ .
    ini_get(‘include_path’));
    require_once ‘Benchmark/Iterate.php’;
    define(MAX_RUN, 100);
    $data = array(1, 2, 3, 4, 5);
    doBenchmark(‘v1’, $data);
    doBenchmark(‘v2’, $data);
    doBenchmark(‘v3’, $data);
    doBenchmark(‘v4’, $data);
    function doBenchmark($functionName = null, $arr = null)
    {
    reset($arr);
    $benchmark = new Benchmark_Iterate;
    $benchmark->run(MAX_RUN, $functionName, $arr);
    $result = $benchmark->get();
    echo ‘<br>’;
    printf(“%s ran %d times where average exec time %.5f ms”,
    $functionName,
    $result[‘iterations’],
    $result[‘mean’] * 1000);
    }
    function v1($myArray = null) {
    // Do bad loop
    for ($i =0; $i < sizeof($myArray); $i++)
    {
    echo ‘<!--’ . $myArray[$i] . ‘ --> ‘;
    }
    }
    function v2($myArray = null) {
    // Do better loop
    // Get the size of array
    $max = sizeof($myArray);
    for ($i =0; $i < $max ; $i++)
    {
    echo ‘<!--’ . $myArray[$i] . ‘ --> ‘;
    }
    }
    function v3($myArray = null) {
    // Do much better loop
    // Get the size of array
    $max = sizeof($myArray);
    for ($i =0; $i < $max ; $i++)
    {
    // Store the output in a string
    $output .= ‘<!--’ . $myArray[$i] . ‘ --> ‘;
    }
    // Echo the output string
    echo $output;
    }
    function v4($myArray = null) {
    // Do much better loop
    // Get the size of array
    $max = sizeof($myArray);
    $output = array();
    for ($i =0; $i < $max ; $i++)
    {
    // Store the output in a string
    array_push($output, ‘<!--’ .
    $myArray[$i] .
    ‘ --> ‘
    );
    }
    // Echo the output string
    echo implode(‘’, $output);
    }
    ?>
    This script demonstrates four versions of a method (v1, v2, v3, and v4), each of
    which performs the same task, but with progressive efficiency.
    The script calls a method called doBenchmark(), which runs each version of the
    function under benchmark conditions using the Benchmark/Iterate.php class for
    MAX_RUN times. The result of each benchmark is printed using a printf() statement.
    Following is a sample of output from the script:
    v1 ran 100 times where average exec time 1.60087 ms
    v2 ran 100 times where average exec time 1.05392 ms
    v3 ran 100 times where average exec time 0.55139 ms
    v4 ran 100 times where average exec time 0.27371 ms


    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743

    نقل قول: PHP Optimization

    خیلی هم ساکت نشین، یک توضیح هم هرچند کوچک بد نیست این تاپیک فارسیه نه!

  3. #3

    نقل قول: PHP Optimization

    دوست عزیز
    oxygenws خیلی وقته که در این تالار فعالیت نمی کنن! شما خودتون دست به کار شین!
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

تاپیک های مشابه

  1. Optimization & Performance in PHP
    نوشته شده توسط cybercoder در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 آبان 1386, 10:02 صبح
  2. درخواست optimization
    نوشته شده توسط hamed_m در بخش MySQL
    پاسخ: 23
    آخرین پست: پنج شنبه 21 تیر 1386, 17:54 عصر
  3. کار با حافظه ، Optimization و بالا بردن سرعت و کارایی ویندوز ... !!
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اسفند 1385, 02:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •