صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 155

نام تاپیک: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

  1. #1
    کاربر جدید آواتار aligh4192
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    14

    Lightbulb گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام به همه دوستان

    من با این نرم افزار کاملا کار کردم و
    خیلی هم خوب و تر و تمیز گزارش تهیه میکنه

    ولی یکی دو سوال مونده . کسی مایله که با هم مشورت کنیم ؟

  2. #2
    توی سایتش فروم داره اونجا میتونی با افراد بیشتری مشورت کنی

  3. #3
    آیا این برنامه رایگان هست ؟ آیا از کرستال رپورت بهتره ؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,314
    نقل قول نوشته شده توسط rtech مشاهده تاپیک
    آیا این برنامه رایگان هست ؟ آیا از کرستال رپورت بهتره ؟
    نه پولی هست یکی از مزایاش هم طراحی گزارش توسط end user هست

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    من که هر گزارشی خواستم با کریستال دراوردم ، طراحی گزارش توسط end user هم داره درضمن

  6. #6
    من که هر گزارشی خواستم با کریستال دراوردم ، طراحی گزارش توسط end user هم داره درضمن
    چه جالب !
    یعنی برنامه شما جوری هست که کاربر خودش ستونهای گزارشی که در حال نمایش هست رو کم یا زیاد میکنه یا جای اونها رو عوض میکنه یا اصلا خودش یه گزارش دلخواهش رو درست میکنه ؟

    فکر نمیکنی کریستال ریپورت از انجام اینها عاجزه ؟

    تنها دو نرم افزار میتونن گزارشهای پویا ارائه بدند یکی ActiveReports هست یکی StimulReports

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    نقل قول نوشته شده توسط sh مشاهده تاپیک
    چه جالب !
    یعنی برنامه شما جوری هست که کاربر خودش ستونهای گزارشی که در حال نمایش هست رو کم یا زیاد میکنه یا جای اونها رو عوض میکنه یا اصلا خودش یه گزارش دلخواهش رو درست میکنه ؟

    فکر نمیکنی کریستال ریپورت از انجام اینها عاجزه ؟

    تنها دو نرم افزار میتونن گزارشهای پویا ارائه بدند یکی ActiveReports هست یکی StimulReports
    خدمت دوست کم تجربه و پر ادعایی مثل آقای Sh عرض کنم که برای این کار در نرم افزار کرستال ریپوت (ساخت شرکت معظم کریستال دسیژن ) باید از RAS SDK استفاده کنید که فقط در ویرایشهای Crystal Reports Server XIr2 and Business Objects Enterprise XIr2 قابل استفاده هست . بنده خودم شخصا چنین گزارشهایی رو در یکی از شرکتهای نیمه دولتی طرف قرارداد شرکتی که کار می کنم پیاده سازی کردم ، جالبه بدونین نه تنها قابلیتهای پیش پا افتاده ای نظیر آنچه که آقای Sh گفتند رو میشه در اون پیاده سازی کرد بلکه تغییر کد function هایی که در گزارش استفاده کردین رو هم به کاربر بر حسب نیاز به صورت run time میده

  8. #8
    این ورژن از کریستال رو میشه از بازار تهیه کرد ؟ یا لینک دانلود ازش دارید ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    نقل قول نوشته شده توسط rtech مشاهده تاپیک
    این ورژن از کریستال رو میشه از بازار تهیه کرد ؟ یا لینک دانلود ازش دارید ؟
    فعالیتهای Warez تو این سایت ممنوع هست ولی اگه تهران باشی احتمالا با کمی جستجو می تونی پیدا کنی

  10. #10
    پسر خوب مطالبی که من گفتم ربطی به کم تجربگی یا پرتجربگی نداره . در ضمن توی کل این فروم بگرد ببین کجاش من ادعای داشتم که اینجور می نویسی ؟

    شما از یه نسخه مخصوص کریستال ریپورت استفاده کردی در صورتی که اکثر کاربران از کریستال ریپورت مخصوص خود دات نت استفاده میکنن و اون رو مد نظر دارند. من منظورم کریستال ریپورت خود ویژوال استدیو بوده نه نسخه های مخصوص اون .
    Crystal Reports Server XIr2 و Business Objects Enterprise XIr2 ابزاری هستند با حجم بالا و به نظر شخصی من استفاده از ابزارهای کم حجم نظیر Active Report , Stimul Report راحتتر به نظر میرسه

    اگر ممکنه یه برنامه فسقلی با قابلیت گزارش گیری پویا در این نسخه از کریستال ریپورت اینجا بگذاری خیلی خوب میشه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    با سلام
    مى‌شه یه نفر لطف کنه و Active Report و Stimul Report رو با هم مقایسه کنه؟
    من تا قبل از مهاجرت به دنیاى 2005 از Active Report استفاده مى‌کردم و خیلى هم راضى بودم( بر عکس Crystal که API بسیار بدى داره).
    فعلاً به مشکل خوردم چون هنوز نسخه‌اى که با VS2005 کار کنه پیدا نکردم.اما از Stimul Report چیزى نمى‌دونم.

    صبا صبوحى

  12. #12
    نسخه رو که با دات نت 2005 کار میکنه یعنی آخرین نسخه موجود در سایت سازنده با لیسانس و StimulReport 2006 v4 رو من میتونم براتون تهیه کنم

    09177614235

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    با سلام
    امکان داره این دو ابزار رو یه مقایسه فنى هم بکنید؟

    صبا صبوحى

  14. #14
    StimulReport 2006 v4
    دارای گزارش ساز پویا
    کل محیط گزارش سازی فارسی میشه . بدرد کسائی میخوره که برای ادارات برنامه می نویسند و داشتن محیط فارسی کامل امتیاز خوبی بشمار میاد
    کاربر میتونی گزارشی رو که داره میبینه با یک دکمه به حالت طراحی ببره و گزارش رو ویرایش کنه . مثال :
    شما یه برنامه نوشتین برای چاپ فیش غذای یک رستوران . هر رستوران یک فرم مخصوص داره . به جای تهیه گزارش برای هر رستوران شما یه گزارش میسازی اونها خودشون گزارش رو به حالت طراحی برده و جای متن ها رو عوض کرده و باعث میشن گزارش درست در فرم فاکتور اونها چاپ بشه
    قابلیت کار با دات نت فریم ورک 1.1 و 2.0
    و ....

    ActiveReports 3.0 SP1 For VS.NET 2005

    دارای گزار ساز پویا
    البته به علت عدم استفاده زیاد در جریان نیستم که گزارش در حال تماشا رو هم به حالت ویرایش میبره یا نه

    هر گونه اطلاعات بیشتر در سایت سازنده نرم افزار !

  15. #15
    کدام از اینها بهتره ، کارایی ساده تری داره و اگر بخواهیم نرم افزارمون توی کامپیوترهای دیگه به خوبی اجرا بشه زیاد مارو اذیت نکنه ؟

  16. #16
    هر دو نرم افزارهای قوی و خوبی هستند

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    تهران
    پست
    44
    سلام
    کسی نسخه کامل StimulReport را داره؟
    بصورت خصوصی به من اطلاع بده.

    ممنون

  18. #18
    این stimul Report به نظرتون زیادی شبیه fastReport نیست ؟
    یا اون از این استفاده کرده یا این از اون !

    البته نسخه FastReport Studio که تو همه زبانها کار می کنه نه مخصوص دلفی
    هرچند FastReport خیلی سریعتر از این بود اما این امکاناتش خوبه
    اگر من و شما هر كدوم يك چيز ياد داشته باشيم و به هم ياد بديم، حالا هر كدوم دو تا چيز ياد داريم ! http://www.ArminaCo.com

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    گزارش گیری با ابزارهای نا همگن مثل "StimulReports" ممکنه یه روز دستتون رو بزاره تو حنا.
    بعضی از دوستان در برنامه هاشون از این نمونه ابزارها استفاده می کنند . اما همیشه Age برنامه هاشون بسیار پائینه.

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,629
    نقل قول نوشته شده توسط ir_programmer مشاهده تاپیک
    گزارش گیری با ابزارهای نا همگن مثل "StimulReports" ممکنه یه روز دستتون رو بزاره تو حنا.
    بعضی از دوستان در برنامه هاشون از این نمونه ابزارها استفاده می کنند . اما همیشه Age برنامه هاشون بسیار پائینه.
    با سلام
    اگه بخواهیم این‌طورى نگاه کنیم باید همگى دست‌جمعى کوچ کنیم به Linux و از ابزارهاى OpenSource استفاده کنیم.

    من با StimulReports کار نکردم ولى با ActiveReports کار مى‌کنم. خیلى راحت‌تر و سبک‌تر از CrystalReports هست. مشکلى که من با Crystal دارم اینه که API بدى داره، و اگه کسى بخواد مثل من گزارش رو به صورت Dynamic بسازه خیلى راحت به مشکلات زیادى مى‌خوره که Help ضعیف و ناقص این برنامه هم کمکى به آدم نمى‌کنه.

    اما همون کار رو خیلى ساده و راحت با ActiveReports انجام مى‌دم و مشکلى هم ندارم.
    حالا شاید به قول شما CrystalReports «همگن»تر باشه با محصولات مایکروسافت که البته من این رو قبول ندارم چون محصولات خودمایکروسافت هم خیلى با هم همگن نیستن!

    صبا صبوحى

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار ir_programmer
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    خوزستان، استاني كه سرمايه اش در خدمت استانهاي ديگر است.
    پست
    420
    من خودم هم Active Reports رو می پسندم.

  22. #22
    دوستان کسی مقاله در مورد ActiveReports داره؟

  23. #23
    دوستان کسی مقاله در مورد Stimul Report داره؟

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile

    منم یه چیزی بگم دیگه !
    به نظر من یکی از حسن های ActiveReportاینه که خیلی راحت با استفاده از خود زبانها Net. توش هر کدی دوست داری میتونی بنویسی و احتیاج به Syntax های محدود CristalReport نداره ، بعدشم چون یه کلاسه و راحت میتونی ازش نمونه بگیری خیلی دستتو باز میزاره

  25. #25

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    اگه ممکنه یه نفر یک مثال از برنامه با گزارش سازی پویا runtime بذاره . من یک برنامه گزارش ساز با سی شارپ نوشتم . query تولید شده فقط نمایش گزارش مونده . نمی دونم از کریستال ریپورت استفاده کنم یا اکتیو ریپورت. اگه یک نفر راهنماییم کنه ممنون می شم . با تشکر

  26. #26

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    بین ActiveReport و Stimul Report کدومشون قابلیت تبدیل گزارش به فرمت tif را دارن؟
    البته میدونم Fast Report این قابلیت رو داره ولی Crystal Report نداره.

    با تشکر...

  27. #27
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    بندرعباس
    پست
    236

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    این ابزار های گزارشگیری که گفته شد مثل کریستال ریپورت توی دات نت استفاده می شه؟
    دیتاست رو میشناسن یا اینکه فقط به پایگاه داده وصل می شن؟

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile SQL Server 2005 Reporting Services

    نقل قول نوشته شده توسط visual_sadegh مشاهده تاپیک
    این ابزار های گزارشگیری که گفته شد مثل کریستال ریپورت توی دات نت استفاده می شه؟
    دیتاست رو میشناسن یا اینکه فقط به پایگاه داده وصل می شن؟

    ميگم حالا که دنبال يه ابزار براي گزارشگيري هستي SQL Server 2005 Reporting Services رو يه امتحاني بکن ضرر نميکني

  29. #29

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام
    من یک نرم افزار گزارش ساز با سی شارپ و sql نوشتم . query ایجاد شده و فقط بخش نمایش گزارش اون مونده.نمی دونم از چه نرم افزاری برای نمایش استفاده کنم . کار با کدوم راحت تر هست.(در سیستم من گزارش سازی باید در زمان اجرا انجام بشه) لطفا زود جواب بدین. ممنون

  30. #30

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    بحث بسیار جالبی هستش
    من هم تا الان با کریستال های خود دات نت کار می کردم و گزارشات ثابت که هر چی که دلم می خواست از اون در می آوردم اما واسه گزارشات پویا خیلی ازییتم کرد که فقط در 2 تا از پروژه هام بصورت محدود ازش استفاده کردم.
    اما حالا یه پروژه بزرگ نوشتم که تا چند روز دیگه می رسم به قسمت گزارشش می خوام از یه ابزار ی استفاده کنم که امکانات زیر رو داشته باشه:
    1. خروجی های کریستال رپورت مثل pdf,exel,word...
    2. سبک باشه مثل کریستال دق نده ادم رو تا بالا بیاد (اگه مرحله ای لود به خیل یعالیه یعنی اگه 100 صفحه بود صفحه 1 رو لود کنه و کمکم صفحات بعدی رو ..)
    3.محیط گزارش ساز پویا حدالمقدور فارسی باشه
    4.با دات نت 2005 سازگار باشه و بشه براحتی براش ستاپ ساخت
    5. به دیتاست هم وصل بشه چون خیلی از کار ها رو راحت می کنه
    6.یادگیریش زیاد زمان بر نباشه
    7.خلاصه به قول ما رشتی ها "نر ماهی باشه اشپلان"
    یکی رو پیشنهاد کنید تا از اون استفاده کنم
    آخرین ویرایش به وسیله rezaei manesh : چهارشنبه 19 تیر 1387 در 14:16 عصر

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار Dariuosh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    448

    Smile SQL Server 2005 Reporting Services

    اگه از Ms SQL Serverاستفاده ميکني SQL Server 2005 Reporting Services
    بغير از خواسته هايه شما مهمترين حسنش اينه که سرور سايد هستش

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار ezamnejad
    تاریخ عضویت
    آبان 1386
    محل زندگی
    جلوي مانيتور
    پست
    257

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام
    بحث بسیار جالبی هستش
    من هم تا الان با کریستال های خود دات نت کار می کردم و گزارشات ثابت که هر چی که دلم می خواست از اون در می آوردم اما واسه گزارشات پویا خیلی ازییتم کرد که فقط در 2 تا از پروژه هام بصورت محدود ازش استفاده کردم.
    اما حالا یه پروژه بزرگ نوشتم که تا چند روز دیگه می رسم به قسمت گزارشش می خوام از یه ابزار ی استفاده کنم که امکانات زیر رو داشته باشه:
    1. خروجی های کریستال رپورت مثل pdf,exel,word...
    2. سبک باشه مثل کریستال دق نده ادم رو تا بالا بیاد (اگه مرحله ای لود به خیل یعالیه یعنی اگه 100 صفحه بود صفحه 1 رو لود کنه و کمکم صفحات بعدی رو ..)
    3.محیط گزارش ساز پویا حدالمقدور فارسی باشه
    4.با دات نت 2005 سازگار باشه و بشه براحتی براش ستاپ ساخت
    5. به دیتاست هم وصل بشه چون خیلی از کار ها رو راحت می کنه
    6.یادگیریش زیاد زمان بر نباشه
    7.خلاصه به قول ما رشتی ها "نر ماهی باشه اشپلان"
    یکی رو پیشنهاد کنید تا از اون استفاده کنم
    من Stimul Report را پيشنهاد ميكنم البته با Activereport كار نكردم ولي فكر كنم Stimul Report همه چيزهايي كه نياز داريد را داشته باشد حتي محيطش فارسي هم ميشه يعني فارسي را توي خودش داره .

  33. #33

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Microsoft.net مشاهده تاپیک
    من که هر گزارشی خواستم با کریستال دراوردم ، طراحی گزارش توسط end user هم داره درضمن
    دوست عزيز من از سال 82 تا حالا با كريستال كار مي كنم در پروژه هام و مشكلي نداشتم حتي در دات نت هم خوب بود. ولي مدتي است كه با برنامه هاي بسيار حجيمي با تعداد كاربري بالا مواجه هستم كه كريستال سرعتش خيلي پايين است (در دات نت). بدين صورت كه datatable را به كريستال مي دم براي نمايش اطلاعات. نمي دونم روشم درسته يا نه
    براي رفع مشكل سرعت چه بايد كرد؟

  34. #34

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    اگه ممکنه یک آموزش نرم افزار activereport رو در سی شارپ بذاره . اگه در زمان اجرا ستون ها اضافه شده باشه که چه بهتر. ممنون

  35. #35

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    ActiveReports خیلی با کیرستال فرق میکنه
    میشه دوستان یه توضیح بدن

  36. #36

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    دوستان دات نت کار ببخشید که وسط بحث شما این سوال رو مطرح میکنم
    من در بخش وی بی6 اینو مطرح کردم
    اما کسی جواب نداد اگه زحمت نیست به این سوال راجع به اکتیو ریپرت جواب بدین ممنون میشمhttps://barnamenevis.org/showthread.php?t=112755

  37. #37

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام خدمت دوستان
    من StimulReport رو انتخاب کردم البته اگه بتونم ک.. اونو پیدا کنم
    من نسخه جدید اونو از سایتش گرفتم v2008.1 اما در بکگراند گزارشات می نویسه دمو خوب حق هم داره
    یکی کمکم کنه این ورژن یا ورژن قبلی رو ok کنم
    کار با این نرم افزار ساده به نظر می رسه و کاملاً فارسی هستش فکر کنم کاربران ازش خیلی استقبال کنند...

  38. #38

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    من StimulReport رو انتخاب کردم و به نظر خیلی جالب هست
    اما من جایی غیر از فروم خودش ندیدم که دربارش پرسش و پاسخ مفیدی باشه
    و از اونجایی که این سایت تقریبا در همه نوع ابزاری توضیحات مفید و در خیلی مواقع جامع ای داره که در نتیجه تلاش همه کاربران سایت و مدیران مسلط آن به وجود اومده تصمیم گرفتم یک تاپیک بزنم و سوالات مربوطه رو در اون تاپیک مطرح کنیم تا اگه استقبال شد و تعداد سوال و جواب ها زیاد شد مثل تالاری که برای کریستال هست برای StimulReport هم در این سایت ایجاد بشه
    لینک تاپیک :
    https://barnamenevis.org/showth...578#post571578

  39. #39

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام
    یک سئوال داشتم که اگه بتونید راهنمایی کنید ممنون میشم:
    چطوری میشه تو StimulReport گزارشی ایجاد کرد که یکی از فیلدهای اون بیشتر از یک صفحه است؟
    در واقع تو گزاش من فقط یک رکورد نمایش داده میشه که یک فیلد اون بیش از یک صفحه است.

  40. #40
    کاربر تازه وارد آواتار mjfakhr
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    36

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط SabaSabouhi مشاهده تاپیک
    با سلام
    مى‌شه یه نفر لطف کنه و Active Report و Stimul Report رو با هم مقایسه کنه؟
    من تا قبل از مهاجرت به دنیاى 2005 از Active Report استفاده مى‌کردم و خیلى هم راضى بودم( بر عکس Crystal که API بسیار بدى داره).
    فعلاً به مشکل خوردم چون هنوز نسخه‌اى که با VS2005 کار کنه پیدا نکردم.اما از Stimul Report چیزى نمى‌دونم.

    صبا صبوحى
    سلام
    من مدت کمی است که با Stimul Report کار می کنم ولی در مقایسه با Crystal Reports دارای امکانات بیشتر ، سرعت بالاتر و راحتی کار بیشتری است .
    شما در محیط طراحی این نرم افزار می تونید هر نوع گزارشی را که مایلید طراحی کنید و سپس در زمان اجرا از هر منبع داده ای که دارید مقادیر را به اون ارسال کنید . فقط کافیست نام جدولی که در زمان طراحی استفاده کردید با نام جدولی که دارید ارسال می کنید یکی باشه تا گزارش اجرا شود .
    من خود نرم افزار و کرک اون رو از طریق وبلاگ زیر خریداری و استفاده کردم :
    http://parchinonline.blogfa.com
    به امید موفقیت شما - مجتبی جوارشکیان

صفحه 1 از 4 123 ... آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. crack جهت Stimulreport تحت Web
    نوشته شده توسط mraja1285 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 16:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •