صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمایش نتایج 41 تا 80 از 155

نام تاپیک: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

  1. #41

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام حال شما:
    آقا شما فیش حقوقی با stimulsoft زدی؟
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام
    من StimulReport رو انتخاب کردم و به نظر خیلی جالب هست
    اما من جایی غیر از فروم خودش ندیدم که دربارش پرسش و پاسخ مفیدی باشه
    و از اونجایی که این سایت تقریبا در همه نوع ابزاری توضیحات مفید و در خیلی مواقع جامع ای داره که در نتیجه تلاش همه کاربران سایت و مدیران مسلط آن به وجود اومده تصمیم گرفتم یک تاپیک بزنم و سوالات مربوطه رو در اون تاپیک مطرح کنیم تا اگه استقبال شد و تعداد سوال و جواب ها زیاد شد مثل تالاری که برای کریستال هست برای StimulReport هم در این سایت ایجاد بشه
    لینک تاپیک :
    https://barnamenevis.org/showth...578#post571578




  2. #42

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نه اما مشابه اونو زدم
    مشکلت چی هستش؟

  3. #43

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام
    من برای گزارش گیری از stimulreport استفاده م یکنم یک text روی صفحه دارم به نام مانده صفحه در واقع اخرین سطر از ستون مانده در هر صفحه است من می خوام این مقدارو به حروف هم بنویسم
    لطف میکنین اگه جواب بدین

  4. #44

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    از همگی ممنونم فقط یکی زحمت بکشه بگه از کجا می تونیم نرم افزار StimulReport تهیه کنیم البته با کراک...

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    ببخشبد دوتا سوال داشتم

    1- چطوری ردیف تعریف کنیم
    مثلا
    1
    2
    3
    4
    الی اخر بتعداد سطر های گزارش

    و سوال دوم
    اگه گزارش چند صفحه بود میشه بفارسی نوسیم صفحه x از y

  6. #46
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام

    1- چطوری ردیف تعریف کنیم
    مثلا
    1
    2
    3
    4
    الی اخر بتعداد سطر های گزارش
    شما یک تکست باکس به دیتاباند اضافه کنید
    و خاصیت تکست اون رو {Line} قرار بدین

    اگه گزارش چند صفحه بود میشه بفارسی نوسیم صفحه x از y
    شما احتیاج به 4 تا تکست باکس دارید که تکست اونا
    1- صفحه
    2-{PageNumber}
    3- از
    4- {TotalPageCount}

    موفق باشید

  7. #47
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    دیار کریمان
    پست
    1,008

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام

    با سلام
    من برای گزارش گیری از stimulreport استفاده م یکنم یک text روی صفحه دارم به نام مانده صفحه در واقع اخرین سطر از ستون مانده در هر صفحه است من می خوام این مقدارو به حروف هم بنویسم
    داخل Stimul چیزی ندیدم که بتونه این کار رو انجام بده
    اما می تونید تو برنامه ابتدا عدد مورد نظر رو به حروف تبدیل کنید و سپس اون رو به گزارش پاس بدید


    موفق باشید

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    منون از باسح شما از این روش هم برای صفحه مشه استفاده کرد که بعد از راهنمای دوست خوبمون نتئجه شدم

    صفحه {PageNumber} از {TotalPageCount}

  9. #49

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    من با Reporting Service 2005 و Crystal Report و Stimul Report و FastReport.Net کار کردم.
    به نظر من FastReport.Net به عنوان یک ابزار ثابت و در صورتی که نیاز به توسعه یا شخصی سازی نداشته باشی از بقیه بهتره. سریعتره و خیلی سعی کرده ساده و کاربر پسند کار کنه که الحق موفق بوده. البته Fastreport.net و StimulReport خیلی شبیه هم اند. ولی یه سری از مشکلات StimulReport تو FastReport حل شده.
    ولی باید بگم تایید یکی از این نرم افزارها به معنی رد بقیه نیست.هر کدوم قابلیتها، مزایا و معایبی دارند و در یک زمینه خاص مورد استفاده دارند.
    پیشنهاد می کنم دوستان یه نگاهی به سایتش بندازن.
    www.fast-report.com

  10. #50

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    می شه بگید از fast report چطوری میشه تو سی شارپ استفاده کرد؟

  11. #51

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام
    بحث بسیار جالبی هستش
    من هم تا الان با کریستال های خود دات نت کار می کردم و گزارشات ثابت که هر چی که دلم می خواست از اون در می آوردم اما واسه گزارشات پویا خیلی ازییتم کرد که فقط در 2 تا از پروژه هام بصورت محدود ازش استفاده کردم.
    اما حالا یه پروژه بزرگ نوشتم که تا چند روز دیگه می رسم به قسمت گزارشش می خوام از یه ابزار ی استفاده کنم که امکانات زیر رو داشته باشه:
    1. خروجی های کریستال رپورت مثل pdf,exel,word...
    2. سبک باشه مثل کریستال دق نده ادم رو تا بالا بیاد (اگه مرحله ای لود به خیل یعالیه یعنی اگه 100 صفحه بود صفحه 1 رو لود کنه و کمکم صفحات بعدی رو ..)
    3.محیط گزارش ساز پویا حدالمقدور فارسی باشه
    4.با دات نت 2005 سازگار باشه و بشه براحتی براش ستاپ ساخت
    5. به دیتاست هم وصل بشه چون خیلی از کار ها رو راحت می کنه
    6.یادگیریش زیاد زمان بر نباشه
    7.خلاصه به قول ما رشتی ها "نر ماهی باشه اشپلان"
    یکی رو پیشنهاد کنید تا از اون استفاده کنم
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    سلام شما می تونید از devexpress xtrareport استفاده کنید فوق العاده سریع و همگام با دات نت مشکلی داشتین در خدمتم
    info@pyramiid.com
    www.pyramiid.com

  12. #52

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام دوست من
    من از StimulReport استفاده کردم و مشکل خاصی رو ندارم الان
    یه گزارش ساز فوق العاده هم با اون نوشتم که می رم تو سازمان یارو هر گزارشی بخاد همون جا سه سوت براش درست می کنم

    فقط واسه بعضی از مورد ها که گزارشات خیلی پیچیده هست با sub report مشکل دارم که درست نشون نممیده که با سایتش دارم بررسی می کنم که مشکش رو پیدا کنم و اونم حل کنم

  13. #53

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام به خدمت تمام اساتید محترم و دوستان عزیز
    سال نو مبارک
    من تقریبا تمام پوستهای شما عزیزان رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم , تا یادم نرفته "تشکر میکنم"
    من برنامه نویس حرفه ای نیستم با وجود اینکه تقریبا 10 ساله که برنامه نویسی میکنم و از VB6 و Access 97 Arabic شروع کردم بعد هم Delphi 6,7 و....جاوا....و حالا هم بیشتر برنامه هایی که سفارش میگرم رو با visual C#‎‎‎‎‎‎‎‎ 2008 مینویسم.
    تجربه به من نشون داده که مایکروسافت توی ویژوال استودیو و ملحقاتش کم نمیزاره.
    خود منC#‎‎‎‎‎‎‎‎ رو با VS 2005 شروع کردم و وقتی به مبحث گزارش گیری رسیدم و کریستال به من پیشنهاد شد, یاد همون دردسرهایی که خیلی ها توی VB5 با کریستال ریپورت داشتند افتادم. خود من VB6 رو استفاده کرده بودم و از ابزار گزارشگیریش خیلی راضی بودم چون هر چیزی که میخواستم داشت . درسته که بعضی وقتها برای رسیدن به بعضی مقصدها باید کمی بیشتر زحمت میکشیدی اما در نهایت ارزشش رو داشت و کارت با کمی کلنجار رفتن راه می افتاد.
    توی دات نت هم یه ابزار گزارش گیری هست که هم سریعه ,هم قویه و هم جامع. گروهبندی ,فیلتر و.. هم داره.
    به نظر من سرعت طراحیش از کریستال که بیشتره بقیه رو امتحان نکردم.
    نکته قابل توجه برای برنامه نویسان اینه که همه چیز در این ابزار دست خودتون هست.
    یه کتاب مقدماتی هم براش سراغ دارم که خودم هم با این کتاب شروع کردم
    اینم بگم که من طرفدار هیچ محصول مایکروسافتی نبوده و نیستم. فقط نظر دادم
    سرفصل های کتاب رو اینجا میگزارم خودتو بررسی کنید.
    (apress 2007)

    Client-Side Reporting with Visual Studio in C#‎‎‎‎‎‎‎


    CHAPTER 1 What Is Client-Side Reporting? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1
    CHAPTER 2 Client-Side Reporting Components . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
    CHAPTER 3 Data Models, Datasets, and the ADO.NET Interface . . . . . . . . . . . . . 51
    CHAPTER 4 Reporting with Windows Forms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75
    CHAPTER 5 Reporting with ASP.NET Web Forms. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 147
    CHAPTER 6 Reporting with Web Services and Mobile Devices. . . . . . . . . . . . . . 227
    CHAPTER 7 Reporting with a Console Application. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 253
    CHAPTER 8 Reporting with a Windows Service . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 285
    CHAPTER 9 Reporting with Web Parts . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 309
    CHAPTER 10 Reporting on Other Data Sources. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 329
    CHAPTER 11 Integrating Server-Side Reports . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 359
    CHAPTER 12 Moving from Crystal Reports to Reporting Services . . . . . . . . . . . . 369
    CHAPTER 13 Using Third-Party Tools and Having Fun with RS. . . . . . . . . . . . . . . 385
    CHAPTER 14 Reporting with Visual Studio 2008 Windows Forms . . . . . . . . . . . . 407
    CHAPTER 15 Reporting with Visual Studio 2008 Web Forms. . . . . . . . . . . . . . . . . 431
    APPENDIX The Visual Studio 2005 IDE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 443
    [/LTR]

  14. #54

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط ar.mahdian مشاهده تاپیک
    با سلام به خدمت تمام اساتید محترم و دوستان عزیز
    سال نو مبارک
    من تقریبا تمام پوستهای شما عزیزان رو خوندم و کلی چیز یاد گرفتم , تا یادم نرفته "تشکر میکنم"
    من برنامه نویس حرفه ای نیستم با وجود اینکه تقریبا 10 ساله که برنامه نویسی میکنم و از VB6 و Access 97 Arabic شروع کردم بعد هم Delphi 6,7 و....جاوا....و حالا هم بیشتر برنامه هایی که سفارش میگرم رو با visual C#‎‎‎‎‎‎‎‎‎ 2008 مینویسم.
    تجربه به من نشون داده که مایکروسافت توی ویژوال استودیو و ملحقاتش کم نمیزاره.
    خود منC#‎‎‎‎‎‎‎‎‎ رو با VS 2005 شروع کردم و وقتی به مبحث گزارش گیری رسیدم و کریستال به من پیشنهاد شد, یاد همون دردسرهایی که خیلی ها توی VB5 با کریستال ریپورت داشتند افتادم. خود من VB6 رو استفاده کرده بودم و از ابزار گزارشگیریش خیلی راضی بودم چون هر چیزی که میخواستم داشت . درسته که بعضی وقتها برای رسیدن به بعضی مقصدها باید کمی بیشتر زحمت میکشیدی اما در نهایت ارزشش رو داشت و کارت با کمی کلنجار رفتن راه می افتاد.
    توی دات نت هم یه ابزار گزارش گیری هست که هم سریعه ,هم قویه و هم جامع. گروهبندی ,فیلتر و.. هم داره.
    به نظر من سرعت طراحیش از کریستال که بیشتره بقیه رو امتحان نکردم.
    نکته قابل توجه برای برنامه نویسان اینه که همه چیز در این ابزار دست خودتون هست.
    یه کتاب مقدماتی هم براش سراغ دارم که خودم هم با این کتاب شروع کردم
    اینم بگم که من طرفدار هیچ محصول مایکروسافتی نبوده و نیستم. فقط نظر دادم
    سرفصل های کتاب رو اینجا میگزارم خودتو بررسی کنید.
    (apress 2007)

    Client-Side Reporting with Visual Studio in C#‎‎‎‎‎‎‎‎


    CHAPTER 1 What Is Client-Side Reporting? . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 1
    CHAPTER 2 Client-Side Reporting Components . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 23
    CHAPTER 3 Data Models, Datasets, and the ADO.NET Interface . . . . . . . . . . . . . 51
    CHAPTER 4 Reporting with Windows Forms . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 75
    CHAPTER 5 Reporting with ASP.NET Web Forms. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 147
    CHAPTER 6 Reporting with Web Services and Mobile Devices. . . . . . . . . . . . . . 227
    CHAPTER 7 Reporting with a Console Application. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 253
    CHAPTER 8 Reporting with a Windows Service . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 285
    CHAPTER 9 Reporting with Web Parts . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 309
    CHAPTER 10 Reporting on Other Data Sources. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 329
    CHAPTER 11 Integrating Server-Side Reports . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 359
    CHAPTER 12 Moving from Crystal Reports to Reporting Services . . . . . . . . . . . . 369
    CHAPTER 13 Using Third-Party Tools and Having Fun with RS. . . . . . . . . . . . . . . 385
    CHAPTER 14 Reporting with Visual Studio 2008 Windows Forms . . . . . . . . . . . . 407
    CHAPTER 15 Reporting with Visual Studio 2008 Web Forms. . . . . . . . . . . . . . . . . 431
    APPENDIX The Visual Studio 2005 IDE. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . 443
    [/ltr]
    جاي است كه بتوانيم دانلودكنيم

  15. #55

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport


  16. #56
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محل کارم
    پست
    116

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با تشكر از همه ي دوستان
    مطالب خوبي عنوان شده بود كه تشكر مي كنم ولي مي خواستم بدونم كسي از اين ابزار ها تو WPF هم استفاده كرده يا نه؟ و اينكه چرا هيچكس از Sql server reporting service استقبال نكرده ؟

  17. #57

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    من بیشتر از ریپورت مایکروسافت استفاده میکنم اما
    آقاجون اگه صفحه حاوی ریپورتت رو در فایرفاکس باز کنی دکمه پرینت نخواهی داشت
    مایکروسافته دیگه!!!؟؟؟

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار iman_22a
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    815

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei manesh مشاهده تاپیک
    سلام دوست من
    من از StimulReport استفاده کردم و مشکل خاصی رو ندارم الان
    یه گزارش ساز فوق العاده هم با اون نوشتم که می رم تو سازمان یارو هر گزارشی بخاد همون جا سه سوت براش درست می کنم

    فقط واسه بعضی از مورد ها که گزارشات خیلی پیچیده هست با sub report مشکل دارم که درست نشون نممیده که با سایتش دارم بررسی می کنم که مشکش رو پیدا کنم و اونم حل کنم
    سلام . اگه امکان داره یه نمونه ازش اینجا بذارید یا بیشتر توضیح بدین که چکار کرده اید .

  19. #59
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محل کارم
    پست
    116

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام ar.mahdian
    مي خواستم بدونم شما كه باهاش كار كردين ميشه قسمت end user رو كه با report builder درست مي شه فارسي كرد؟ كار باهاش تو Windows applicatio يا wpf چجوريه؟؟؟

  20. #60

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط svahidm مشاهده تاپیک
    سلام ar.mahdian
    مي خواستم بدونم شما كه باهاش كار كردين ميشه قسمت end user رو كه با report builder درست مي شه فارسي كرد؟ كار باهاش تو Windows applicatio يا wpf چجوريه؟؟؟
    سلام
    اگه منظورت از end user همون ReportViewer هست ,باید بگم که بعید میدونم. البته میتونی تمام دکمه ها و بوردرش رو حذف کنی و خودت یه دکمه پرینت بزاری و
    reportViewer1.PrintDialog();

    اما اگه منظورت خود ریپورت هست که امکانات خوبی برای فارسی داره مثل Direction.

    کار با اون تو وب با اپلیکیشن خیلی تفاوت نداره بغیر از اینکه به علت محدودیت های وب نسبت به اپلیکیشن ممکنه که امکانات کمی محدود بشه.
    در مورد wpf هم که چون کار نکردم نمیتونم کمک کنم.
    موفق باشید

  21. #61
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محل کارم
    پست
    116

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط ar.mahdian مشاهده تاپیک
    سلام
    اگه منظورت از end user همون ReportViewer هست ,باید بگم که بعید میدونم. البته میتونی تمام دکمه ها و بوردرش رو حذف کنی و خودت یه دکمه پرینت بزاری و
    reportViewer1.PrintDialog();

    اما اگه منظورت خود ریپورت هست که امکانات خوبی برای فارسی داره مثل Direction.

    کار با اون تو وب با اپلیکیشن خیلی تفاوت نداره بغیر از اینکه به علت محدودیت های وب نسبت به اپلیکیشن ممکنه که امکانات کمی محدود بشه.
    در مورد wpf هم که چون کار نکردم نمیتونم کمک کنم.
    موفق باشید
    منظور من فارسي كردن Report builder هستش.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  22. #62
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    محل کارم
    پست
    116

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط aligh4192 مشاهده تاپیک
    با سلام به همه دوستان

    من با این نرم افزار کاملا کار کردم و
    خیلی هم خوب و تر و تمیز گزارش تهیه میکنه

    ولی یکی دو سوال مونده . کسی مایله که با هم مشورت کنیم ؟
    سلام
    شما ظاهرا با stimule report خوب كار كردين .مي خواستم بدونم ميشه از dll هاش استفاده كرد و يه پوسته ي ساده تر خودمون براش بنويسيم ؟؟؟؟ يا ميشه يه خورده ظاهر طراحيش رو ساده تر كرد؟ آخه اين براي End uder خيلي سنگينه

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    372

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    دوستان ببخشيد من ورژن 2010 ک.. شده برنامه رو دارم ولي وسط گزارش مي نويسه دمو

    نميدونم چرا ( احتمالا خوب ک.. نشده )

    دوستان اگه درست درمونش رو دارن محبت کنن چون بدجور آبروم رفته ( آخه خودم دقت نکرده بودم که همچين چيزي نوشته و دادمش به مشتري حالا بهم متلک ميگن)

    بازم از شما تشکر ميکنم

    اينم ايميلمه اگه قوانين اجازه نميدن برام ميل کنين

    hero4000@yahoo.com

  24. #64

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    دوست من شما بايد فايل هاي جديد را ! با GAC جايگزين كني.
    gacutil /i dllname
    اين دستور را در دايركتوري فايل هاي جديد بزنيد. (بايد cmd مجوز ادمين داشته باشد.)

  25. #65
    کاربر تازه وارد آواتار marshal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    من از این آدرس دانلود کردم. بدون ک.. . نسخه کامل ultimate 2010:

    http://rapidshare.com/files/37075076..._2010.1.msi.7z

  26. #66

    Red face نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    خواهشمندم یک روش رو واضح به ما یاد بدید من واقعا بلد نیستم تاره شروع کردم
    روش رو به ایمیل من بفرست خیلی ممنون میشم
    hadi_athari@yahoo.com

  27. #67

    Red face نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Microsoft.net مشاهده تاپیک
    من که هر گزارشی خواستم با کریستال دراوردم ، طراحی گزارش توسط end user هم داره درضمن
    خواهشمندم یک روش رو به ما یاد بدین من تازه کارم
    hadi_athari@yahoo.com

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار golbafan
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    در قلب دوستان
    پست
    2,018

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط Microsoft.net مشاهده تاپیک
    فعالیتهای Warez تو این سایت ممنوع هست ولی اگه تهران باشی احتمالا با کمی جستجو می تونی پیدا کنی
    سلام

    ویندوز و دلفی و سی و ...

    همه رو داریم غیر قانونی استفاده میکنیم...

  29. #69

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط hero4000 مشاهده تاپیک
    دوستان ببخشيد من ورژن 2010 ک.. شده برنامه رو دارم ولي وسط گزارش مي نويسه دمو

    نميدونم چرا ( احتمالا خوب ک.. نشده )

    دوستان اگه درست درمونش رو دارن محبت کنن چون بدجور آبروم رفته ( آخه خودم دقت نکرده بودم که همچين چيزي نوشته و دادمش به مشتري حالا بهم متلک ميگن)

    بازم از شما تشکر ميکنم

    اينم ايميلمه اگه قوانين اجازه نميدن برام ميل کنين

    hero4000@yahoo.com
    نقل قول نوشته شده توسط marshal مشاهده تاپیک
    من از این آدرس دانلود کردم. بدون ک.. . نسخه کامل ultimate 2010:

    http://rapidshare.com/files/37075076..._2010.1.msi.7z
    نقل قول نوشته شده توسط golbafan مشاهده تاپیک
    سلام

    ویندوز و دلفی و سی و ...

    همه رو داریم غیر قانونی استفاده میکنیم...
    سلام دوستان
    اول بگم که نوشته دمو در برنامه دوستمون که میگن کرک شده مربوط به ناقص بودن برنامشونه در واقع اصولا برای این نرم افزار کرک وجود نداره چون چیز قیمتی dll های این نرم افزار هستن اگه شما سری به سایت مربوط بزنید خواهید دید که قیمت هر کدام از این dll ها 3999 دلاره .
    بنابراین برای کمک به شما دوستان لینک پستی رو میزارم که نرم افزار همراه با آموزش در اون وجود داره و خاصیتش به اینه که خودم در یک پروژه 800 میلیونی تستش کردم
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=220966
    در ضمن دوستانی که مدعی قانون کپی رایت هستند هم بی خود انرژی صرف نکن و جانماز آب نکشن اول برید نسخه های ویندوزتون رو اوریجنال کنید بعد از دیگران اشکال بگیرید.

  30. #70
    کاربر تازه وارد آواتار marshal
    تاریخ عضویت
    خرداد 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    55

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط 1006corp مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    اول بگم که نوشته دمو در برنامه دوستمون که میگن کرک شده مربوط به ناقص بودن برنامشونه در واقع اصولا برای این نرم افزار کرک وجود نداره چون چیز قیمتی dll های این نرم افزار هستن اگه شما سری به سایت مربوط بزنید خواهید دید که قیمت هر کدام از این dll ها 3999 دلاره .
    بنابراین برای کمک به شما دوستان لینک پستی رو میزارم که نرم افزار همراه با آموزش در اون وجود داره و خاصیتش به اینه که خودم در یک پروژه 800 میلیونی تستش کردم
    http://www.barnamenevis.org/sh...d.php?t=220966
    در ضمن دوستانی که مدعی قانون کپی رایت هستند هم بی خود انرژی صرف نکن و جانماز آب نکشن اول برید نسخه های ویندوزتون رو اوریجنال کنید بعد از دیگران اشکال بگیرید.
    ورژن کامل نسخه 2010 ultimate . من روی ویندوز 7 هم نصب کردم. هیچ مشکلی نداره:

    http://rapidshare.com/files/37075076..._2010.1.msi.7z

    اینم یک نمونه برنامه برای اونهایی که میخان تازه شروع کنند :

    نکته : فایلهای report باید در درایو d باشد.
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  31. #71
    کاربر تازه وارد آواتار poorhasan
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    خراسان شمالی
    سن
    34
    پست
    65

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام خدمت دوستان
    کسی نمی دونه stimul report رو میشه توی vb6 استفاده کرد یا نه من الان از کریستال ریپورت نسخه 10 استفاده می کنم و نیاز دارم که گزارشات رو به صورت runtime طراحی کنم
    با کمی جستجو چیزی که گیرم اومد این بود که stimul report از همه بهتره
    من ورژن 2007.3 Trial استیمول رو دانلود کردم کرک هم داشت و نصب کردم از این نسخه می شه به راحتی استفاده کرد و مشکلی پیش نیاد ؟

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار hero4000
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    اينجا
    پست
    372

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    دوست عزيز تا جايي که من Stimul تحت دات نت نوشته شده است پس نبايد تحت Vb6 جواب بده

  33. #73

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام دوستان.
    من هم مدت ها دنبال یه نسخه کامل از این نرم افزار میگشتم که کرک نیاز نداشته باشه و بلاخره لینک های زیر رو پیدا کردم . نسخه 2010 و بدون نیاز به کرک هستن . امیدوارم به دردتون بخوره .

    hotfile.com/dl/35753480/659d781/SRU2010.1.rar.html

    atau

    rapidshare.com/files/370686676/SRU2010.1.rar.html

    Password : flaviniq

  34. #74
    کاربر جدید آواتار behrooz123
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    21

    Question نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    با عرض سلام به دوستان
    من یه مشکل با StimulReport دارم
    اونم این که وقتی متن رو justify میکنم متنم رو درست بهم نشون نمیده و justify از سمت چپ انجام میشه rtl درست انجام نمیشه
    اگه کسی کمکم کنه خیلی ممنون میشم


    آخرین ویرایش به وسیله behrooz123 : شنبه 26 تیر 1389 در 09:37 صبح

  35. #75
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط sh مشاهده تاپیک
    چه جالب !
    یعنی برنامه شما جوری هست که کاربر خودش ستونهای گزارشی که در حال نمایش هست رو کم یا زیاد میکنه یا جای اونها رو عوض میکنه یا اصلا خودش یه گزارش دلخواهش رو درست میکنه ؟

    فکر نمیکنی کریستال ریپورت از انجام اینها عاجزه ؟

    تنها دو نرم افزار میتونن گزارشهای پویا ارائه بدند یکی ActiveReports هست یکی StimulReports
    سلام دوست گرامی می شه لطفا راهنمایی کنید. من می خوام به کاربرم این امکان رو بدم که اشیائی مثل Text هایی که تو گزارش گذاشته ام رو بتونه جاشون رو تغییر بده یعنی یه گزارش سفارشی برای خودش درست کنه من از Stimul استفاده می کنم
    می خوام کاربر از طریق رابط گرافیکی برنامه دات نت تعیین کنه که جای فلان Text کجا باشه و ما از طریق کد نویسی اینو به گزارش بفهمونیم و گزارش رو اونجوری نشون کاربر بدیم

  36. #76
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    495

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط behrooz123 مشاهده تاپیک
    سلام
    با عرض سلام به دوستان
    من یه مشکل با StimulReport دارم
    اونم این که وقتی متن رو justify میکنم متنم رو درست بهم نشون نمیده و justify از سمت چپ انجام میشه rtl درست انجام نمیشه
    اگه کسی کمکم کنه خیلی ممنون میشم


    فکر کنم Option Text رو که باز کنی خصوصیت Right To left رو باید True کنی

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    نقل قول نوشته شده توسط marshal مشاهده تاپیک
    من از این آدرس دانلود کردم. بدون ک.. . نسخه کامل ultimate 2010:

    http://rapidshare.com/files/37075076..._2010.1.msi.7z

    فايل فوق خراب

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار HAMRAHSOFT.IR
    تاریخ عضویت
    مرداد 1385
    محل زندگی
    هرجا كه غم و ناراحتي باشه
    پست
    1,174

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    لينك سالم نبود؟

  39. #79

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    سلام
    دوستاني كه اين همه تعريف كرديدن از اين StimulReport ادرس لينك اش را هم براي دانلود بگذاريد ما كه از دست كريستال خسته شديم.

  40. #80

    نقل قول: گزارش گیری با نرم افزار قدرتمند StimulReport

    با سلام

    می خواستم بدونم چطوری میشه به رخداد Close گزارش ساز Stimul دسترسی پیدا کرد یعنی می خوام بعد از اینکه کاربر فرم گزارش رو بست برنامه یه کاری رو انجام بده .

    با تشکر

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. crack جهت Stimulreport تحت Web
    نوشته شده توسط mraja1285 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اردیبهشت 1386, 15:30 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •