نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: رمز کردن فایل های پی اچ پی

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660

    رمز کردن فایل های پی اچ پی

    سلام
    با کدوم یکی از برنامه های Zend میشه فایل پی اچ پی رو کد کرد که توسط قابل تغییر نباشد :)
    چی جوری میشه این فایل کد شده رو از کد خارجش کرد :?:

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    Zend Encoder™ - The Industry Standard in PHP Software Protection
    اگه لینک داونلود مفتکیشم بدین ممنون میشم :oops:

  3. #3
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،

    ما چندین برنامهء encode کردن داریم که شاید معروفترین هاش همین Zend Encoder یا Zend SafeGuard یا یه نرم افزار دیگه مربوط به ionCube یا ....
    نرم افزار Zend Encoder مسئولیت کد کردن برنامه های شما رو داره اما نرم افزار Zend SafeGuard غیر از کار های Zend Encoder میتونه Licence هم بده. به عنوان مثال می تونید بگید کد شما فقط 30 روز کار کنه!! یا بگید فقط با فلان IP کار کنه یا ....

    الکی دنبال نسخهء مجانیشون هم نباش.... عمرا پیداش کنی :)

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    راستی یادم رفت بگم......
    این کدها decode نمی شن!!! یعنی دوباره سورسشون دیده نمی شه. و برای اجرا شدن -مثلا- Zend Encoder یا SafeGuard شما احتیاج دارید طرف سرور Zend Optimizer رو نصب کرده باشید. که این Optimizer یه سری کار هایی انجام می ده که یکی از اونها اجرا کردن (توجه کن، نگفتم باز کردن!!!! باز نمی کنه!! اجرا می کنه) فایل های کد شدهء php هستش.

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    مهندس جان من نسخه مفتکی
    Zend SafeGuard v3.1.0d for Windows
    رو یافتیدم اما اا تا حالا 90 با retry داده و داونلود نشده :cry:

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    الیته مهدی جون برای
    Zend SafeGuard v3.1.0e for Linux   3788KB 

    Zend SafeGuard v3.1.0d for Windows 4075KB

    Zend SafeGuard v3.1.0c for FreeBSD 2072KB

    Zend Performance Suite v3.6.0 for FreeBSD 4509KB

    Zend Studio Client v3.0.2A 20139KB

    Zend Performance Suite v3.60 LiNUX 4254KB

    Zend Optimizer 2.5 2460KB

    Zend Studio Server 3.01 15687KB

    هم موجود هست :flower: :kiss: :mrgreen: :mrgreen:
    در ضمن مهدی جون دانلود میشه فقط اینترنت پرسرعت می خواد همین .موجود هست یا تقدیم کنم :wink: :?: :wink:

  7. #7
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    من هم این ها رو پیدا کردم و حتی نسخهء 3.1.0d رو هم رو سیستمم دارم..... اما این کرک ها کار نمی کنند!!!
    علی جان، شما اونها رو تست کردید؟؟ در ضمن Zend Optimizer مجانیه!!!! اونوقت کرک دارید براش؟؟؟؟

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    پست
    854
    در ضمن Zend Optimizer مجانیه!!!! اونوقت کرک دارید براش؟؟؟؟
    نه اینها همشون نسخه Full هستند (:D) (:D)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    من یکی که اینترنت پر سرعت و با خودم به گور خواهم برد :|
    اما الان Safe G رو همین الان دارم پایین گذاری میکنم به امید خدا تموم شد خبرتون میکنم

  10. #10
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    نه اینها همشون نسخه Full هستند
    خوب اگر اینها نسخهء کرک شده و درست و حسابیش هست.... لینک بده ما هم استفاده (سوئ استفاده) کنیم.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    اکسیژن جان ردیفه
    من خودم داونلودش کردم ردیفاته ردیفاته :mrgreen:
    ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ

  12. #12
    http://www.rssoftlab.com/phtmlenc36.zip


    The PHTML Encoder (ex-"PHP Encoder") allows to encode PHP scripts before distributing it. The script code saving with use cryptography. Because PHTML Encoder based on PHP source this software working on ALL computer and server platforms which support PHP. 
    The PHTML Encoder includes converter for encryption/decryption of your scripts. You can use wildcards for easy converting of their projects. The PHTML Encoder is transparent to your visitors. It is possible to combine protected and unprotected scripts in one site.
    For example, this is a source script:
    "<.?php phpinfo(); ?> "
    The protected scripts is:
    " .PHPEnc8+æ&FºUJY&#Yr )njLµY÷w}a "
    The PHTML Encoder for Windows NT/2000 platform with DES support accessible for download. You can use this software FREE.
    PHTML Encoder PRO is our new product based on PHTML Encoder.
    PHTML Encoder PRO has following features:
    1. You can set your own password for your scripts.
    2. Available under Windows, Linux, Solaris.
    3. Together with this product you can buy PHTML Encoder source code.

  13. #13
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،
    اسپوفد جان.... سیستم های encode/decode زیادند.... شاید تو این مجانی هاش نرم افزار truck_mmcache بهتر از بقیه باشه و معروف تر و بهینه تر..... ولی بزرگترین مشکل اینه که طرف سرور هم باید پشتیبانی بشه...... من کمتر سروری رو دیدم که truck_mmcache رو پشتیبانی کنه (یعنی اصلا ندیدم) ولی سرور های بسیار زیادی دیدم که Zend Optimizer رو پشتیبانی می کنند.
    این یادتون نره... که وقتی یه نفر می خواد یک کد رو encode کنه، معمولا به خاطر اینه که می خواد اون رو منتشر کنه و می خواد سورسش دیده نشه.... آیا اگر اون رو با mmcache کد کنه یا با Zend یا با ..... تفاوتی نداره؟؟؟

    یه جورایی، فعلا، محکوم به پول دادن به اسرائیلی ها هستیم :)
    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  14. #14
    راحت راه استفاده از emule هستش یه سرچ کنید پیداش می کنید من آخرین نسخش رو گر فتم

  15. #15
    سلام zend چطوری ip کسی که باید بهش سرویس بده را در میاره

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    سلام
    اگه کد PHP رو با IonCube 6.5 نسخه ک*ک شده Encode کنیم مشکلی پیش نمیاد ؟

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    31

    نقل قول: رمز کردن فایل های پی اچ پی

    برای دانلود برنامه کدکننده فایل ها به صورت زند از لینک زیر استفاده کنید :
    http://rs119.rapidshare.com/files/40...0.1_x8k.ru.rar

  18. #18

    نقل قول: رمز کردن فایل های پی اچ پی

    منتظر کد کننده های بهتر هستیم
    ولی ما خودمون نمیتونیم یه کد کننده بسازیم و همراه سایتمون بفروشیم ؟

  19. #19

    نقل قول: رمز کردن فایل های پی اچ پی

    دوست عزیز
    لطفا از فراخونی پست های قدیمی خودداری کنید. متشکرم
    موفق باشید
    ما را نه غم دوزخ و نی حرص بهشت است!
    www.yaqubian.com

  20. #20

    نقل قول: رمز کردن فایل های پی اچ پی

    دوستان من برنامه Zend Server و Zend Optimizer و Zend Decoder رو دانلود كردم ولي طرز استفاده ازشون رو بلد نيستم .

    من يه اسكريپت دارم كه صفحه هاش به صورت كد شده با يكي از برنامه هاي Zend حالا ميخواستم بپرسم كه آيا با اين برنامه ميتونم روي سيستم خودم كدشون رو باز كنم بدون اينكه به اينترنت وصل باشم ؟

    برنامه Zend Optimizer و Zend Decoder رو نصب كردم ولي فايل اجرايي نيومد و فقط يك سري DLL اضافه شد . حالا من به چه طريقي فايل PHP رو باز كنم تا دكد بشه ؟

  21. #21
    کاربر تازه وارد آواتار hueman
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    <? php?>
    پست
    55

    نقل قول: رمز کردن فایل های پی اچ پی

    نقل قول نوشته شده توسط oxygenws مشاهده تاپیک
    راستی یادم رفت بگم......
    این کدها decode نمی شن!!! یعنی دوباره سورسشون دیده نمی شه. و برای اجرا شدن -مثلا- Zend Encoder یا SafeGuard شما احتیاج دارید طرف سرور Zend Optimizer رو نصب کرده باشید. که این Optimizer یه سری کار هایی انجام می ده که یکی از اونها اجرا کردن (توجه کن، نگفتم باز کردن!!!! باز نمی کنه!! اجرا می کنه) فایل های کد شدهء php هستش.

    موفق باشید، امید
    من یکی که آخرش نفهمیدم کدهایی که با زند انکد میشن قابل دیکود کردن هستن یا نه؟
    جایی تو همین فروم خوندم که اونایی که با زند انکد میشن قابل دیکد کردن هستن و جایی دیگه هم خوندم که اونایی که با ioncube انکود میشن هم قابل دیکد کردن هستن
    جان بچه هاتون من یکی رو از سر در گمی در بیارین، دو هفته ای میشه که به خاطر عدم اطمینان از همین مسئله (اینکه دیکد میشن یا نه؟) سرگردون شرکت های خارجی ارائه هاست شدم و یه عالمه سوال (در مورد تفاوت قیمت ها و طرز تهیه کردیت کارت و ...)برام پیش اومده و چون تنها جمله ای که از انگلیسی بلدم آی ام ا بلک بورده نتونستم جواب سوالاتم رو بیابم
    اگه کسی یه جواب سر راست بده که میشه دیکد کرد یا نه خیلی خیلی ممنون میشم

  22. #22
    کاربر تازه وارد آواتار hueman
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    <? php?>
    پست
    55

    نقل قول: رمز کردن فایل های پی اچ پی

    یاری اندر کس نمی بینیم یاران را چه شد؟

  23. #23

    نقل قول: رمز کردن فایل های پی اچ پی

    دوستان منم یه کد کننده می خوام برای اسکریپت های خودم
    رایگان باشه
    کسی لینک داره بده ؟

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •