نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نحوه hide کردن فرم mdi child

  1. #1

    نحوه hide کردن فرم mdi child

    سلام به دوستان
    چه طور میشه فرمی را که به صورت mdi child است را hide کرد به صورتی که فرم والد hide نشود؟

  2. #2
    با تابع Hide
    form.Hide();

  3. #3
    دوست عزیز با این دستور فرم والد هم پاک میشه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114

    جواب:

    می تونی از این کد استفاده کنی

    form childform=this.activemdichild;
    if (childform!=null)
    childform.hide();

  5. #5
    ممنون از جواب ها-دنبال جواب سوال که رفتم فهمیدم که میشه با کد زیر هم مخفی کرد
    this.hide();

تاپیک های مشابه

  1. کد نویسی Hide کردن فایل Ini در محیط دلفی
    نوشته شده توسط khanboloky در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 مهر 1386, 01:38 صبح
  2. show and hide
    نوشته شده توسط mohsen_csharp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 مهر 1386, 13:31 عصر
  3. Hide کردن فرم
    نوشته شده توسط mahdi bg در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 17 اردیبهشت 1386, 21:37 عصر
  4. چرا Hide در مورد TabPage ها کار نمیکنه؟
    نوشته شده توسط سار در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 21:19 عصر
  5. Hide کردن نشانگر ماوس
    نوشته شده توسط HamidVB در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1383, 08:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •