نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: چه جوری می شه فایل ها رو read only کرد ؟

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226

    چه جوری می شه فایل ها رو read only کرد ؟

    سلام

    باید ببخشید باز مزاحمتون شدم .

    این سوالم هم در مورد همون آنتی ویروسی بود که گفتم دارم می نویسمش .

    چی جوری می شه فایل ها رو read only کرد و یا بر عکس اون ها رو از حال read only در آورد ؟

    همین امشب به این جواب احتیاج دارم (Please)

    خیلی ممنون اگه کمک کنید

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mjdeveloper
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    124

    read only کردن فایلها

    دوست عزیز شما میتونی از توابع API ویندوز استفاده کنی
    در دلفی اینجوریه
    Winexec('Attrib +r fileName',sw_hide);
    Winexec('Attrib -r fileName',sw_hide);

    --------------------------------------------------
    خط اول read only می کنه
    خط دو readonly رو بر می داره
    مثال:
    Winexec('Attrib +r C:\*.*',sw_hide);

    بجای SW_Hide هم می تونی صفر یا یک و فکر کنم -1 می تونی بذاری
    این Function از توابع API ویندوز است

    که دستورات داس رو می تونی باهاش اجرا کنی
    حتما تو VB هم می تونی به همین شکل استفاده کنی چون تابع عمومی ویندوز است
    ---------------------
    خلاصه شرمنده چون من دلفی کارم اطلاعات زیادی در باره VB ندارم
    امیدوارم تونسته باشم کمکی کنم
    -----------------------------------------------------------------------------------------------
    مهدی جعفری

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226
    ای ول دمت گرم فهمیدم چی شد

    مرسی از لطفتون

    فقط فکر کنم اون Sw_hide دستور مخصوص خوده دلفی هست که مشخص می کنه دستوری که توی داس اجرا می شه به صورت مخفی باشه که معادلش توی ویژوال بیسیک اینه
    vbhide

    و معادل دستور winexec - shell

    در کل دستور واقعی همینه : attrib +r

    خیلی ممنون

  4. #4
    از روشهای زیر هم می تونی استفاده کنی

    Private Const FILE_ATTRIBUTE_HIDDEN = &H2
    Private Const FILE_ATTRIBUTE_NORMAL = &H80
    Private Const FILE_ATTRIBUTE_READONLY = &H1
    Private Const FILE_ATTRIBUTE_DIRECTORY = &H10
    Private Const FILE_ATTRIBUTE_COMPRESSED = &H800
    Private Const FILE_ATTRIBUTE_ARCHIVE = &H20
    Private Const FILE_ATTRIBUTE_SYSTEM = &H4
    Private Const FILE_ATTRIBUTE_TEMPORARY = &H100
    Private Declare Function SetFileAttributes Lib "kernel32.dll" Alias "SetFileAttributesA" (ByVal lpFileName As String, ByVal dwFileAttributes As Long) As Long
    Private Sub Command1_Click()
    SetFileAttributes "c:\1.txt", FILE_ATTRIBUTE_READONLY
    End Sub
    Private Sub Command2_Click()
    SetFileAttributes "c:\1.txt", FILE_ATTRIBUTE_NORMAL
    End Sub


    Private Sub Command1_Click()
    SetAttr "c:\1.txt", vbReadOnly
    End Sub
    Private Sub Command2_Click()
    SetAttr "c:\1.txt", vbNormal
    End Sub


    Private Sub Command1_Click()
    Dim str As String
    str = ("""""""" & "c:\1.txt" & """""""")
    Call Shell("attrib +r " & str, vbHide)
    End Sub
    Private Sub Command2_Click()
    Dim str As String
    str = ("""""""" & "c:\1.txt" & """""""")
    Call Shell("attrib -r " & str, vbHide)
    End Sub

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mjdeveloper
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    124
    نقل قول نوشته شده توسط mehran8 مشاهده تاپیک
    ای ول دمت گرم فهمیدم چی شد

    مرسی از لطفتون

    فقط فکر کنم اون Sw_hide دستور مخصوص خوده دلفی هست که مشخص می کنه دستوری که توی داس اجرا می شه به صورت مخفی باشه که معادلش توی ویژوال بیسیک اینه
    vbhide

    و معادل دستور winexec - shell

    در کل دستور واقعی همینه : attrib +r

    خیلی ممنون
    آقا خوشحال شدم مشکلت حل شد
    موفق باشی

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226
    مرسی romina2006 جان .

    بچه ها من یه فایل روی کامپیوترم اجرا می شه به اسمه winexec.exe
    که سیستمی هم هست . به نظر شما این چیه ؟

  7. #7
    نقل قول نوشته شده توسط mehran8 مشاهده تاپیک
    مرسی romina2006 جان .

    بچه ها من یه فایل روی کامپیوترم اجرا می شه به اسمه winexec.exe
    که سیستمی هم هست . به نظر شما این چیه ؟
    ویروس.....

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226

    !!!!!!

    شما مطمئن هستید ؟
    آخه این طوری که پیداست جلوش نوشته بود سیستمی .
    در ضمن فقط بعضی وقت ها اجرا می شد (الآن ویندوز رو عوض کردم) نه همیشه .
    ؟؟؟
    اگه واقعاً ویروس هست تا اسمش رو توی لیست آنتی ویروسی که دارم می نویسم اضافه کنم هان ؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Bahram0110
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    شیراز | یاسوج | اهواز
    پست
    1,059
    نقل قول نوشته شده توسط mehran8 مشاهده تاپیک

    اگه واقعاً ویروس هست تا اسمش رو توی لیست آنتی ویروسی که دارم می نویسم اضافه کنم هان ؟
    همین جوری الکی که نیست بر حسب اسم فایل اونو به لیست آنتی ویروس اضافه کنی
    راه بهترش اینه که بر حسب signature فایل اون فایلو بررسی کنید که آیا امضاء اون فایل با امضائی که در بانک آنتی ویروس هست برابره یا نه
    که اگه بود : اون فایل همون ویروس مورد نظره

  10. #10
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    C:\Windows\system
    پست
    226
    خوب وقتی از اجرای ویندوز نباشه ...
    اه پاک بشه هیچ صدمه ای به ویندوز وارد نمی کنه که /

    تازه آدرس این ویروس هم در شناساییش تاثیر داره

  11. #11
    از توابع داخلی ویژوال بیسیک هم میتونی استفاده کنی که کد کمتری احتاج داره
     
    GetAttr(pathname)
    SetAttr pathname, attributes


    ولیو های مورد نیاز هم تو عکس های پایین هست
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. Read Only کردن کنترلها بدون مات شدن
    نوشته شده توسط ir_programmer در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 10 آذر 1386, 08:21 صبح
  2. چرا بعضی خصوصیات read only هستن؟
    نوشته شده توسط hamed_bostan در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 شهریور 1386, 16:31 عصر
  3. read only جداول
    نوشته شده توسط tarantaran در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 04 شهریور 1385, 10:40 صبح
  4. رفع مشکل Read only در انتقال دیتابیس
    نوشته شده توسط Mahdiseif در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 03 تیر 1382, 20:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •