نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: right click ماوس

  1. #1

    Cool right click ماوس

    با سلام
    من میخواستم یک برنامه بنویسم که در ان کلیک چپ و کلیک راست کارهای مختلفی انجام بدن.اما من در apiجاوا فقط رویداد کلیک رو دیدم.اگر دوستان لطف کنند و منو راهنمایی کنند ممنون میشم که چه جوری رویداد برای کلیک چپ و راست تعریف کنم که هر کدوم یه کار خاصی انجام بدن.
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    MouseEvent.getButton()

  3. #3
    با سلام و تشکر
    من در کتابی که دارم نوشته که به دلیل قابل حمل بودن جاوا چنین چیزی ممکن نیست و فقط رویداد کلیک تعریف شده است.و تفاوتی در کلیک راست و چپ نمیباشد.اگر میشه در مورد اینکه راست کلیک رو چه جوری تعریف کنم توضیح بدین.
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار saeedIRHA
    تاریخ عضویت
    بهمن 1383
    محل زندگی
    Eclipse
    سن
    38
    پست
    605
    http://www.faqs.org/docs/javap/c6/s4.html


    /**
    *
    * @author SaEeD
    */
    import java.awt.*;
    import java.awt.event.*;

    public class myClick extends javax.swing.JApplet implements MouseListener
    {
    public void init(){
    addMouseListener(this);
    }

    public void mouseClicked(MouseEvent event)
    {
    if(event.getButton() == event.BUTTON1)
    {
    System.out.println("Mouse: Left button Pressed.");
    }
    else if (event.isMetaDown()){
    System.out.println("Mouse: Right button Pressed.");
    }
    }
    public void mousePressed(MouseEvent event)
    {
    }
    public void mouseEntered(MouseEvent event)
    {
    }
    public void mouseReleased(MouseEvent event)
    {
    }
    public void mouseExited(MouseEvent event)
    {
    }

    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    نقل قول نوشته شده توسط sahar_2008 مشاهده تاپیک
    با سلام و تشکر
    من در کتابی که دارم نوشته که به دلیل قابل حمل بودن جاوا چنین چیزی ممکن نیست و فقط رویداد کلیک تعریف شده است.و تفاوتی در کلیک راست و چپ نمیباشد.
    کدوم کتاب اینو نوشته؟!!!!!!

  6. #6
    کتاب جاوا در 21 روز

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار pooyanm
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Esfahan - Iran
    پست
    567
    برای هر اشکال یه روز بهش اضافه کن یعنی بشه 22 روز یا بیشتر.
    البته اون کتاب کمی قدیمیه ولی برای اون زمان درست گفته متد getButton از 1.4 اضافه شده. نمی دونم قبل از اون چه طور این کار انجام می شده!

  8. #8
    بله این کتاب قدیمیه ولی برا شروع خوبه.
    اره فکر کنم از jdk1.2استفاده میکرده.البته کتاب ترجمه شده اش اشکال داره فکر کنم زبان اصلی اش رو تصحیح کردند

تاپیک های مشابه

  1. چگونه با زدن Right click بر روی کنترل کلیک کنم.
    نوشته شده توسط mostafaaa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 23 دی 1386, 09:21 صبح
  2. right click
    نوشته شده توسط sali63t در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 11 اردیبهشت 1386, 08:49 صبح
  3. اجرای click یک کلید بعد از گرفتن تااید از یک جاوا اسکریپ
    نوشته شده توسط سید مسعود موحد در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 18:39 عصر
  4. شبیه سازی Click موس به صورت ...
    نوشته شده توسط mrt_programer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 12:38 عصر
  5. Right Click
    نوشته شده توسط LordMMD در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 23:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •