نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: برنامه صدور فاکتور

  1. #1

    برنامه صدور فاکتور

    سلام ، من یه برنامه دارم برای صدور فاکتور . توی یه فرم اطلاعات فاکتور رو می گیرم از یه datagrid و چند textbox و Combobox . حالا می خوام اطلاعاتمو توی crystal report نمایش بدم . توی یه فرم دیگه Crystal Report viewer گذاشتم . حالا دو تا مشکل دارم :
    1 - اطلاعات فاکتور رو از فرم اول چه جوری بفرستم به فرم دوم ؟ متغیر public بگیرم ؟
    2 - اطلاعات فاکتور رو چه جوری به Crystal report بفرستم ؟ با Parameter filed ?
    ممنون می شم کسی راهنماییم کنه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    برای ارسال اطلاعاتت میتونی یه DataSet بسازی و اونو از طریق متغیر Public پاس کنی به فرم دوم و از طریق تابع SetDataSource(ds) اونو به صورت ورودی بدی به گزارشت،به این صورت :
    yourReport.SetDataSource(ds);
    برای فرستادن اطلاعاتی مانند تاریخ و ... میتونی از همون ParameterFields استفاده کنی.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •