نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: فارسی کردن عنوان ستونها در Datagridview

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    89

    فارسی کردن عنوان ستونها در Datagridview

    سلام.
    منمی خوام عنوان ستونها در data grid view را فارسی کنم. برای این کار در دستور select مربوط به ان بعد از نام هر فیلد از as استفاده کردم و عنوان فارسی رو نوشتم. ولی مشکل این جاست که فاصله رو نمی تونم توی اون بذارم, یعنی در عنوان دو کلمه ای یک فاصله بین دو کلمه رو قبول نمی کنه. چکار کنم.

  2. #2
    در مسیر :
    properties - columns - collection
    میتونید ستونهای مورد نیاز رو اضافه کنید و در قسمت header text بدون محدودیتی که ذکر کردید فارسی تایپ کنید.

  3. #3
    سلام
    فکر میکنم با روش زیر از راه حل خودتان نیز بتوانید استفاده نمائید:
    Select field1 as[عنوان دلخواه] from Table1

    یعنی عنوان را در داخل"[]"تایپ نمائید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ali_kolahdoozan
    تاریخ عضویت
    بهمن 1384
    محل زندگی
    اون سر دنیا
    پست
    1,631
    برای خود گرید در حالت design ستون تعریف کنید و هدرش رو فارسی بگذارید . بعد از خاصیت datapropertygrid استفاده کنید و هر ستون رو به فیلد متناظر در دیتابیس نسبت بدهید .


    استفاده از [] as پیشنهاد نمی شود

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mahtab_18
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    114

    Smile

    فقط کافی است که بعد از پر کردن جدول با استفاده از دستور زیر نام مورد نظر را به هر کدام از ستونها نسبت دهید.

    dataGridview1.columns[].Headertext]=name;

    در داخل [] شماره ستون را می نویسید و به جای name نام مورد نظر برای هر ستون را می نویسید که می تواند فارسی هم باشد.

  6. #6
    اینجوری هم میشه:
    FROM TblUser'نام خانوادگی'SELECT LastName

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    من هم با نظر آقای ali_kolahdoozan موافق هستم.
    استفاده از روش های ارائه شده توسط کاربر moradidn و arash1360 به هیچ وجه جالب نیست، این دستورات کل نام ستون را عوض میکنند که بعداَ در بارگذاری و ذخیره دیتابیس دچار مشکل میشوند.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    منعطف ترین روش ،روشی است که mahtab_18 گفته و در عین حال بی دردسرترین روش هم روش های ali_kolahdoozan و egoldashraf است.
    ضمن احترام به روش moradian باید عرض کنم غیر استاندارد ترین روش استفاده از این روش است.

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    89
    از همه دوستان ممنونم. ولی من منظور آقای کلاهدوزان رو متوجه نشدم. یعنی متوجه نشدم تعریف ستون در حالت design یعنی چه؟ من datagrid رو وقتی فرم load میشه پر می کنم.

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    نقل قول نوشته شده توسط sabaab1359 مشاهده تاپیک
    از همه دوستان ممنونم. ولی من منظور آقای کلاهدوزان رو متوجه نشدم. یعنی متوجه نشدم تعریف ستون در حالت design یعنی چه؟ من datagrid رو وقتی فرم load میشه پر می کنم.
    سلام
    یک TypeDataSet درست کنید و یک نمونه از آن را روی فرمتان قرار دهید و DataGridView را به آن متصل کنید، حال باید نام تمام سرستون ها دیده شود، سپس DtaGridView را انتخاب کنید و به پنجره properties بروید و مشخصه Columns را پیدا کنید و روی سه نقطه کلیک کنید، نام تمام ستون ها را میبینید، نام نمایش داده شده برای هر ستون را میتوانید به وسیله مشخصه HeaderText تغییر دهید.

  11. #11
    با سلام آقای H2 در زمینه سوال زیر هم اطلاعاتی دارید ؟
    لینک سوال :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=66959

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 21:09 عصر
  2. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 17:21 عصر
  3. حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 22:43 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 20:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •