نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: خطا روی لوکال و هاست

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60

    خطا روی لوکال و هاست

    اگر یک اسکریپت داشته باشیم که روی لوکال این خطا را داشته باشد ولی روی هاست بدون مشکل اجرا بشود، مشکل از چه چیزی میتواند باشد؟


     Parse error:  syntax error, unexpected $end in C:\script\admin\index.php on line 1245

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    روی لوکال خطا نمی ده ؟
    تنظیمات مربوط به erro_reporting رو در فایل php.ini چک کنید

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60
    چرا، روی لوکال خطا میده ولی روی هاست بدون مشکل اجرا میشه

  4. #4
    عجیبه


    فایلتون رو بذارید تا نگاهش کنم.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60
    خودم با Zend چک کردم و خطایی وجود ندارد در Source برنامه ولی چرا روی سرور بدون مشکل کار میکنه اما روی لوکال error میده؟
    توی اینش موندم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    بدون مشکل اجرا میشه؟ یا این که فقط خطا نمیده؟

    در مورد بدون مشکل اجرا شدن ، مطمئنا کدتون روی هاست و لوکال با هم فرق دارن...

    در مورد بدون خطا بودن هم:
    تنظیمات مربوط به erro_reporting رو در فایل php.ini چک کنید
    موفق باشید.

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60
    بدون مشکل اجرا میشه؟ یا این که فقط خطا نمیده؟
    100%‌ بدون مشکل اجرا میشه.

    در مورد بدون مشکل اجرا شدن ، مطمئنا کدتون روی هاست و لوکال با هم فرق دارن...
    اما این چطور ممکن هست که فرق داشته باشه.

    در مورد بدون خطا بودن هم ...
    به این تنظیمات هم توجه داشتم، تحت هر حالتی اجرای برنامه متوقف میشود.

    موفق باشید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    خطای مربوطه نشونگر یک خطای سینتکسی هست.
    شما کد رو اشتباه نوشتید.
    لطفا خط 1245 از فایل admin/index.php رو اینجا بذارید تا خطاش معلوم بشه.

    موفق باشید.

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60
    خط 1245 آخرین خط برنامه هست که HTML هم هست

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار cybercoder
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    root/
    پست
    2,018
    لطفا خط 1245 از فایل admin/index.php رو اینجا بذارید تا خطاش معلوم بشه
    یک جا یک دستور شرطی یا حلقه یا چیز دیگه به امان خدا ول شده به خاطر همینه که اون پیغامو می ده ربطی به انتهای فایل نداره داره می گه که نباید end بشه.

    موفق باشید.

  11. #11
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60
    سوالی که هنوز برای من بی جواب مانده اینست که:
    چرا این خطا بر روی هاست خود را نشان نمیدهد و برنامه به درستی اجرا میشود اما روی لوکال خطا وجود دارد!

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار tabib_m
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    ایران - قم
    پست
    1,268
    چرا این خطا بر روی هاست خود را نشان نمیدهد و برنامه به درستی اجرا میشود اما روی لوکال خطا وجود دارد!
    لطفا در یکی بودن فایلها دقت بیشتری کن!
    مطمئنا یک فرقی میکنن ...

    موفق باشید.

  13. #13
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60
    نقل قول نوشته شده توسط tabib_m مشاهده تاپیک
    لطفا در یکی بودن فایلها دقت بیشتری کن!
    مطمئنا یک فرقی میکنن ...

    موفق باشید.
    در یکی بودن آنها شکی ندارم. چندی و چند بار upload کردم.

  14. #14
    مشکل از چه چیزی میتواند باشد؟
    از چیزهای مختلفی می تونه باشه
    کدت رو بذار اینجا و ورژن php دو مکان رو!!...

  15. #15

  16. #16
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60
    نقل قول نوشته شده توسط adaman مشاهده تاپیک


    مشکلم حل شد. ممنون از کمکتون

  17. #17
    مشکلم حل شد. ممنون از کمکتون
    خب اگه دلیلش رو اینجا بگید کمک شایانی به آیندگان و امثالک می کنید..

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار Helen_Farhani
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    اینترنت
    پست
    60
    در یک قسمت از برنامه من بجای استفاده از تگهای
    <?php
    ?>
    از
    <? 
    ?>
    استفاده کردم. که با تغییر

    short_open_tag = Off
    به

    short_open_tag = On
    در php.ini مشکل برطرف شد.

    توضیحات بیشتر را در اینجا میتونید ببینید

  19. #19
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    نقل قول نوشته شده توسط Helen_Farhani مشاهده تاپیک
    در یک قسمت از برنامه من بجای استفاده از تگهای
    <?php
    ?>
    از
    <? 
    ?>
    استفاده کردم.
    کار اشتباهی کردید... سعی کنید همیشه از تگ های کامل استفاده کنید...
    برنامهء شما قرار نیست روی سیستم خونگی شما اجرا بشه که سریع بتونید php.ini اش رو تغییر بدید.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •