نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: phpmyadmin فارسی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790

    phpmyadmin فارسی

    نسخه جدید رو که نصب کردم با این صفحه روبرو شدم:
    به phpMyAdmin 2.5.6 خوش‌آمدید
    MySQL 3.23.47-nt اجراشده در میزبان localhost توسط root@localhost


    با کلی تغییر و قابلیت جدید. نصب کنید و لذت ببرید. یه نمایش از صفحه اول هم براتون می فرستم.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    خرداد 1382
    محل زندگی
    Tehran-TMU
    پست
    790
    این هم آدرس سایت:
    <span dir=ltr>http://www.phpmyadmin.net/home_page/</span>

  3. #3
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    سلام،

    مرسی از مطلبتون.... لازم می دونم چند مورد دیگه رو هم اضافه کنم که....
    فارسی شدهء phpMydmin تقریبا از دو ماه پیش اومده ولی زبان فارسی اون که توسط یه شرکت ایرانی هم نوشته شده (که آدرس سایتشون الان یادم نیست) 5 ماهی می شه که اومده که باید دستی نصب می شد ولی الان در بستهء اصلی phpMydmin قرار گرفته.
    یک مورد که امیدوارم به زودی رفع بشه اینه که....متاسفانه phpMydmin هنوز از unicode پشتیبانی نمی کنه که این خود کلی باعث دردسر شده :) البته اون دوستانی که اون رو فارسی کرده بودنش نسخهء unicode رو هم داده بودند که کمی با phpMydmin مشکل داشت!!! (نمی دونم چرا!)

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    آیا این نرم افزار ورژن قابل نصب در ویندوز را دارست؟در سایت معرفی شده که چیزی نیافتم :!:

  5. #5
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    phpMydmin با php نوشته شده...... یعنی هر جا php قابل اجرا باشه..... phpMydmin هم قابل اجراست
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    *فایل مربوط به نرم افزار را دانلود کرده و در زیر شاخه ای در
    Wwwroot/php/phpMyAdmin
    کپی کردم.
    حالا در آی آی اس که صفحاتش را که براوز می کنم پیغام ثابت زیر را می دهد:
    Index.php , Main.php:
    The $cfgPmaAbsoluteUri directive MUST be set in your configuration file!
    PHPبر روی آی آی اس نصب است

  7. #7
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    فرامرز جان..... سوالت رو باید توی majidonline هم جواب بدم.... اینجا هم هم؟؟؟ تو iranphp.net هم بپرس که هر سه جا جواب بدم دیگه :)
    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    :flower: (:D) :kiss:

تاپیک های مشابه

  1. مشکل نمایش فارسی در phpmyadmin
    نوشته شده توسط ealvandi در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 26 مرداد 1386, 22:02 عصر
  2. سوال در مورد phpmyadmin
    نوشته شده توسط یاسی صبوری در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 دی 1385, 06:54 صبح
  3. مشکل phpmyadmin
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 19:10 عصر
  4. PHPMYADMIN
    نوشته شده توسط Delphi Skyline در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1384, 21:38 عصر
  5. مشکل در Phpmyadmin
    نوشته شده توسط alirezadotnet در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 22 فروردین 1384, 21:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •