نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: اجرا کردن فایلasp.net در سایت دیگر بدون redirect

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723

    اجرا کردن فایلasp.net در سایت دیگر بدون redirect

    با سلام

    من میخوام توی یک صفحه asp.net که نوشتم یک سری اطلاعات رو به یک URL که در سایت خودم نیست پاس کنم. ولی نمیخوام صفحه اون سایت نمایش داده بشه یعنی این کار با دستور
    response.redirect("http://www.domain.com/get.aspx?username=qw&pass=tyhe&message=salam")

    براحتی انجام میشه ولی مشکل اینکه که میره به سایتی دیگر
    من میخوام یک دستوری داشته باشه که در پنهان اون url باز شه و بعد از اجرای اون بقیه دستورات اون صفحه که مربوط به سایت خود هست اجرا بشن.
    یعنی مثل اینه که هیچ اتفاقی روی سایت کسی رخ نداده.

    فکر میکنم این کار با Webservice حل بشه ولی متاسفانه باweb service کاملا نا آشنا هستم.
    در صورتی که از دستوری میشه استفاده کرد بگید و در غیر این صورت بگید منWeb service رو چطوری یاد بگیرم.
    یا مقاله بود که مدیر سایت زحمت کشید معرفی کردند ولی چیزی در مورد پاس کردن مقادیر به این شکل و یا ارتباط با بانکهای اطلاعاتی نگفته بودند.



    با تشکر

  2. #2
    والا اگه فقط یک REQUEST میخای تو یه IFRAME بنداز کارت راحت میشه !
    وگرنه با استفاده از کلاس SYSTEM.NET به راحتی میتونی این کارو بکنی

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    چطور این کار رو کنم میشه یه کد با کلاس SYSTEM.NET برام بزارید

  4. #4
    کلاس SYSTEM.NET دارای httpwebrequest هست که میتونی ازش استفا ده کنی
    میتونی از کلاس WebBrowser هم استفاده کنی!
    میتونی از جاوا اسکریپت استفاده کنی!
    میتونی یک عکس ( یک Spacer ) داخل صفحه بگذاری و src اون رو به سایت مورد نظر بدی!
    وخیلی کارای دیگه ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    دوست عزیز یه Iframe کوچیک بزار سریع مشکلت حل میشه

  6. #6
    server.execute
    با این هم میشه البته شایداشتباه نوشته باشم ولی همچین چیزی هست

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار chemical
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    33
    میشه در مورد IFRAME توضیح بدین؟

  8. #8
    آقای عابدی جو IFRAME چرا؟!
    وقتی خود دات نت این ابزار رو داره.
    از کلاس WebRequest در System.Net میتونید استفاده کنید.
    این صفحه رو ببینید:
    http://aspnet.4guysfromrolla.com/articles/122204-1.aspx

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار habedijoo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    538
    ببین دوست عزیز فرض کن یه صفحه داری که شامل چند صفحه می شود . و هر کدام بصورت مستقیم به یک URL متصل است . برای این کار از IFrame استفاده می شود .
    اگر قصد نشان دادن صفه مورد نظرت را نداری و تنها در پی اجرا شدن کدهای آن هستی بهتره که از همان کلاس دات نت که جناب صابر سلیمانی لطف کردند و براتون لینک گذاشتن استفاده کنی .

  10. #10
    مشکل ifram اینه که اگه کاربر View Source رو بزنه url ای که Ifrma بهش rdirectشده دیده میشه و ایشون ظاهرا میخوان کاربر متوجه نشه

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار saeid taheri
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1383
    محل زندگی
    البرز - فردیس
    سن
    42
    پست
    200
    نقل قول نوشته شده توسط nazaninam مشاهده تاپیک
    کلاس SYSTEM.NET دارای httpwebrequest هست که میتونی ازش استفا ده کنی
    میتونی از کلاس WebBrowser هم استفاده کنی!
    میتونی از جاوا اسکریپت استفاده کنی!
    میتونی یک عکس ( یک Spacer ) داخل صفحه بگذاری و src اون رو به سایت مورد نظر بدی!
    وخیلی کارای دیگه ...
    اگه ممکنه یک مثال با httpwebrequest بزنید تا بیشتر آشنا بشیم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    باسلام
    با اجازه از آقا صابر این کد رو گذاشتم چون ایشون این رو به من معرفی کردند و کارم هم خیلی عالی راه افتاد
    <%@ Import Namespace="System.Net" %>
    <%@ Import Namespace="System.IO" %>

    <script runat="server" language="VB">

    Sub Page_Load(sender as Object, e as EventArgs)
    'Create the HttpWebRequest object
    Dim req as HttpWebRequest = WebRequest.Create("http://www.yahoo.com/")

    Try
    'Get the data as an HttpWebResponse object
    Dim resp as HttpWebResponse = req.GetResponse()

    'Convert the data into a string (assumes that you are requesting text)
    Dim sr as New StreamReader(resp.GetResponseStream())
    Dim results as String = sr.ReadToEnd()
    sr.Close()

    html.Text = results
    Catch wex as WebException
    Response.Write("<font color=red>SOMETHING WENT AWRY!<br />Status: " & wex.Status & "Message: " & wex.Message & "</font>")
    End Try
    End Sub

    </script>


    <form runat=server>
    The following textbox contains the HTML returned by a request to http://www.yahoo.com
    <p>
    <asp:TextBox runat=server id="html" TextMode="MultiLine" Columns="60" Rows="15" />
    </form>


تاپیک های مشابه

  1. Redirect در PHP
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش PHP
    پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 شهریور 1388, 17:26 عصر
  2. Redirect و نمایش پیغام به کاربر
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 17 شهریور 1385, 14:34 عصر
  3. پاس کردن مقدار به URL بدون redirect
    نوشته شده توسط OlympicTelecom در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 16
    آخرین پست: سه شنبه 14 شهریور 1385, 22:01 عصر
  4. مشکل با redirect
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 شهریور 1385, 06:40 صبح
  5. redirect
    نوشته شده توسط roya2002_80 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مرداد 1385, 20:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •