نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: جدا کدن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در Textbox

  1. #1

    Exclamation جدا کدن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در Textbox

    دوستان من چطوری می تونم تو Textbox اعدادو زمانی که تایپ می کنن سه رقم سه رقم به صورت خودکار جدا بشه


    البته من با MaskEdit این کارو کردم ولی MaskEdit راست به چپو پشتیبانی نمی کنه و اعداد به صورت لاتین تایپ میشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    سلام
    این کد رو در رویداد Change تکس باکس بزار
    If Text2.Text <> "" Then
    Text2.Text = Format(Text2.Text, "##,0")
    Text2.SelStart = Len(Text2.Text)
    End If

  3. #3
    نقل قول نوشته شده توسط perfeshnal مشاهده تاپیک
    سلام
    این کد رو در رویداد Change تکس باکس بزار
    If Text2.Text <> &quot;&quot; Then
    Text2.Text = Format(Text2.Text, &quot;##,0&quot;)
    Text2.SelStart = Len(Text2.Text)
    End If
    نمی دونم مشکل از من هست یا نه اما محدودیت داره 3-4 بار از 1 تا 9 برید کلی صفر اضافه می کنه .....

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    229
    این فرمان تا 29 رقم مشکلی نداره (بسه دیگه مگه میخوای چیو حساب کنی) البته فکر کنم با تغییراتی بیشتر هم میشه.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    سلام

    به قول Armin62 می خوای مگه باهاش چکار کنی ؟

  6. #6
    مشکل این کد اینه که اگه بخواهی وسط اعداد عددی وارد کنی به انتای تمامی اعداد می روی و دوباره باید برگدی عدد بعدی رو سرجاش بزنی. اگه یه ذخیره کننده محل قبلی رو هم بهش اضافه کنی تا حد خوبی قابل قبول میشه.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار perfeshnal
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران
    پست
    924
    من که منظور شما رو متوجه نشدم میشه بیشتر توضیح بدید ؟

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    229
    منظور ایشون این خطه
    Text2.SelStart = Len(Text2.Text)

  9. #9
    فقط مشکلی که هست:

    text2.text=123,456,789 ====> val(text2.text)=123

  10. #10
    دوست عزیز از این تابع استفاده کن از هر نمونه که خواستی برات تولید میکنه هیچ مشکلی هم نداره:

    Public Function MaskText(txtTarget As VB.TextBox, strMask As String)
    Static bolRunning As Boolean
    If bolRunning Then
    Exit Function
    End If

    bolRunning = True
    Dim strTarget_Text As String
    strTarget_Text = txtTarget.Text

    Dim lngCursor_Pos As Long
    lngCursor_Pos = txtTarget.SelStart

    If Len(strMask) > Len(strTarget_Text) Then
    strTarget_Text = strTarget_Text & Space(Len(strMask) - Len(strTarget_Text))
    ElseIf Len(strMask) < Len(strTarget_Text) Then
    strTarget_Text = Left(strTarget_Text, Len(strMask))
    ElseIf Len(strMask) = 0 Then
    Exit Function
    End If
    Dim strTarget_Char As String * 1
    Dim strMask_Char As String * 1

    Dim strTemp As String
    Dim bolAlpha As Boolean

    Dim aryLiterals As Variant
    aryLiterals = Array("(", ")", "-", ".", ",", ":", ";", "/", "\", " ")

    Dim lngLiteral_Index As Long
    Dim bolLiteral As Boolean

    Dim lngChar_Index As Long

    For lngChar_Index = 1 To Len(strMask)
    strTarget_Char = Mid(strTarget_Text, lngChar_Index, 1)
    strMask_Char = Mid(strMask, lngChar_Index, 1)

    For lngLiteral_Index = LBound(aryLiterals) To UBound(aryLiterals)
    bolLiteral = (strMask_Char = aryLiterals(lngLiteral_Index))
    If bolLiteral Then
    Exit For
    End If
    Next lngLiteral_Index
    Select Case strMask_Char
    Case "#":
    If (Not IsNumeric(strTarget_Char)) And (strTarget_Char <> " ") Then
    strTemp = Right(strTarget_Text, Len(strTarget_Text) - lngChar_Index)
    If lngChar_Index > 1 Then
    strTarget_Text = Left(strTarget_Text, lngChar_Index - 1)
    Else
    strTarget_Text = ""
    End If

    strTarget_Text = strTarget_Text & " " & strTemp
    End If
    Case "@":
    bolAlpha = ((Asc(strTarget_Char) >= 65) And (Asc(strTarget_Char) <= 90)) Or ((Asc(strTarget_Char) >= 97) And (Asc(strTarget_Char) <= 122))


    If (Not bolAlpha) And (strTarget_Char <> " ") Then
    strTemp = Right(strTarget_Text, Len(strTarget_Text) - lngChar_Index)
    If lngChar_Index > 1 Then
    strTarget_Text = Left(strTarget_Text, lngChar_Index - 1)
    Else
    strTarget_Text = ""
    End If

    strTarget_Text = strTarget_Text & " " & strTemp
    End If
    Case Else:


    If (strTarget_Char <> strMask_Char) And bolLiteral Then
    strTemp = Right(strTarget_Text, Len(strTarget_Text) - (lngChar_Index - 1))

    strTarget_Text = Left(strTarget_Text, lngChar_Index - 1)
    strTarget_Text = strTarget_Text & strMask_Char & strTemp
    If lngChar_Index = lngCursor_Pos Then
    lngCursor_Pos = lngCursor_Pos + 1
    End If
    End If
    End Select
    Next lngChar_Index

    txtTarget.Text = Left(strTarget_Text, Len(strMask))
    txtTarget.SelStart = lngCursor_Pos

    bolRunning = False
    End Function

  11. #11
    میشه بگین چه چوری از این تابع استفاده کنم؟

  12. #12

    Question چه جوری؟

    جناب farzadvb میشه راهنمایی کنید؟

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1384
    محل زندگی
    ایران
    پست
    229
    به جای Val از این استفاده کن
    Replace("123,456,789", ",", "")

  14. #14

    نقل قول: جدا کدن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در Textbox

    سلام چه طور میشه توی textbox بین اعداد را با خط فاصله جدا کرد

  15. #15

    نقل قول: جدا کدن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در Textbox

    نقل قول نوشته شده توسط hoseyntaghizadeh مشاهده تاپیک
    سلام چه طور میشه توی textbox بین اعداد را با خط فاصله جدا کرد

    Dim n As Long, s As String
    n = 1234567
    s = Replace(Format(n, "#,###"), Mid(Format(1000, "#,###"), 2, 1), "-")
    MsgBox s

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    717

    نقل قول: جدا کدن اعداد به صورت سه رقم سه رقم در Textbox

    البته اینجوری هم تو تکس باکس میتونی استفاده کنی
    حالا بین
    zz+1
    zz+0
    فرق هست

    Private Sub Text1_Change()

    n = Replace(Text1.Text, ",", "")
    zz = Text1.SelStart
    Text1.Text = Replace(Format(n, "#,###"), Mid(Format(1000, "#,###"), 2, 1), ",")
    Text1.SelStart = zz + 1

    End Sub

تاپیک های مشابه

  1. تعداد کاراکترهای TextBox
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 09 اردیبهشت 1386, 12:46 عصر
  2. رابطه بین textbox و فرامین SQL
    نوشته شده توسط masoudcarpet در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 18:01 عصر
  3. چگونه محتویات یک textbox html را در textbox asp.net قرار داد
    نوشته شده توسط j-mehdi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 30 خرداد 1384, 21:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •