نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تغییر فونت یا رنگ نوشته های یک سطر خاص از datagridview

  1. #1

    تغییر فونت یا رنگ نوشته های یک سطر خاص از datagridview

    دوستان سلام
    چطوری میتونیم
    فونت یا رنگ نوشته های یک سطر خاص از datagridview
    را تغییر دهیم

  2. #2
    دو راه داری یا با خاصیت هایی که در DataGridView1.Rows(i).DefaultCellStyle وجود داره (مثل BackColor و ForeColore و Font و ...) این کار رو انجام بدی که این طوری این رنگها و ... برای کل ردیف اعمال میشه.

    یا با خاصیت های که در DataGridView1.Rows(i).Cells(j).Style وجود داره (مثل BackColor و ForeColore و Font و ...) این کار رو انجام بدی که برای تک تک سلول های هر ردیف میشه تنظیمات جداگانه اعمال کرد.

    i : شماره ردیف از صفر
    j : شماره ستون از صفر - یا نام ستون

  3. #3
    سلام
    خیلی متشکر از راهنمایی و توضیح کاملتون

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1385
    محل زندگی
    بندر امام خمینی (ره)
    پست
    99
    واسه چی برای من کار نکرد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mom alone
    تاریخ عضویت
    فروردین 1384
    محل زندگی
    ایران
    سن
    40
    پست
    196

    نقل قول: تغییر فونت یا رنگ نوشته های یک سطر خاص از datagridview

    برای من هم کار نکرد می شه کمک کنید؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    tehran
    پست
    243

    Lightbulb نقل قول: تغییر فونت یا رنگ نوشته های یک سطر خاص از datagridview

    به نام خدا

    سلام دوستان من تاریخ این پست رو دیده ام اما تصمیم گرفتم اصلاحش کنم تا اگر یکی از دوستانمون برای استفاده از این قطعه کد به این صفحه آمدند و اطلاعات کاملا نداشتند گیر نکنند...

    دلیل کار نکردن کدی که دوستمون دادند فقط بخاطر پرانتز ها هست کد درست به شکل زیر میباشد:

    DataGridView1.Rows[i].DefaultCellStyle
    DataGridView1.Rows[i].Cells[j].Style

تاپیک های مشابه

  1. نام گذاری و تغییر سایز ستون های Datagridview به صورت دستی
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 18 اسفند 1399, 11:43 صبح
  2. تغییر ستون از نوع combobox در datagridview
    نوشته شده توسط fks_program در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 مهر 1392, 21:50 عصر
  3. چگونه می توان CurrenRow را در یک datagridview تغییر داد
    نوشته شده توسط aamirhk در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1386, 19:13 عصر
  4. تغییر رنگ بعضی از رکورد ها در datagridview
    نوشته شده توسط rezaei manesh در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 آبان 1385, 11:45 صبح
  5. پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 20 مرداد 1385, 15:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •