نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: User Control

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498

    User Control

    I've added a User Controls to a C#‎ Windows application (through Add New Item).
    Once I'm done with the control design, etc. how do I add the User Control to my main form by clicking on the related button?

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    فرض کنیم اسم UserControl شما myUserControl باشه

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    myUserControl myControl1 = new myUserControl();
    myControl1.Left = 10;
    myControl1.Top = 20;
    myControl1.Width = 120;
    myControl1.Height = 32;
    myControl1.Text = "myControl Caption";
    this.Controls.Add(myControl1);
    }

    البته یک سری از Property ها بسته به نوع کنترلی که طراحی کرده اید ممکنه وجود نداشته باشه مثلا ممکنه کنترل شما Text نداشته باشه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    دوست عزیز من اینکار را کردم ولی بعد تز زدن دکمه مربوط هیچ چیزی نمایش داده نمیشه.یعنی وقتی دکمه را می زنم user control را نمی تونم ببینم.ولی متد اجرا میشه.
    با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    کلاسBase برای Usercontrol ات چیه ؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Drawing
    دوست عزیز آیا منطورتان اینها است

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    آیا احتمال نداره که کنترل شما زیر یک کنترل دیگه قرار گرفته باشه
    مخصوصا Panel
    اگر می خوای این کنترلت روی اون Panel لود بشه یه کم باید کد رو تغییر بدی

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    خودم هم به این نتیجه رسیدم، ممکنه زیر panel اصلی قرار گرفته باشه .برای اینکار باید چه کار کرد.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام
    دوتا راه هست
    1 - تو می خوای این کنترل متعلق به این Panel باشه . در این صورت اگر اسم Panel شما Panel1 باشه بجای

    this.Controls.Add(myControl1);

    می نویسی

    Panel1.Controls.Add(myControl1);

    اما اگر نخواهی متعلق به Panel باشه باید بعد از

    this.Controls.Add(myControl1);

    بنویسی

    myControl1.BringToFront();

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    دوست عزیز سلام،آقا خیلی ممنون. به نتیجه رسیدم . حالا اگه بخوام روی این فرم افکتهایی مثل ویستا داشته باشم چکار باید کرد.
    با تشکر

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    سلام دوست عزیز
    من نمی دونم چه افکتی می خواهید.ضمن اینکه فرصت نداشتم تا حالا روی ویستا کار کنم.

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    سلام دوستان،من 2 تا فرم دارم که تونستم یک effect به آن بدم البته با کمک سایت دوستان.در این برنامه با کلیک کردن دکمه در فرم اول فرم دوم بصورن fade ظاهر میشه .خالا می خوام بجای فرم دوم از user control استفاده کنم ولی ژیغام خطا میده و آنهم بخاطر این است که opacity نداره .میشه بگید باید چکار کنم.
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    آقا کسی متوجه مشکل این برنامه نشده

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111

    Smile

    دوست عزیز این کد احتمالا جواب می دهد برای کنترا button که جواب داد

    Color c = Color.FromArgb(50, this.BackColor);
    this.BackColor = c;

    بجای عدد 50 عدد دلخواه را از 1 تا 100 قرار دهید

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار MH2538
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    No Man Land
    پست
    537
    1- دوست عزیز Opcaity مخصوص form است (در حالت عادی) و شامل کنترل ها نمی شه. خب UserControl هم که اسمش روشه ، یه کنترله دیگه.
    2-ghafoori جان
    50 ، عدد alpha است که تقریباً ارتباطی با ترنسپرنسی نداره

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    دوست عزیز از راهنمایی شما ممنون. آیا شما راه حل مناسبی سراغ دارید که بشه اینکار را کرد بدون استفاده از کامپوننت.
    با تشکر

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    سلام دوست عزیز،
    آقا اگه بخوام این usercontro را ببندم چکار کنم

تاپیک های مشابه

  1. مقاله جامع: User Control ها و Custom Control ها در ASP.NET
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 24 اردیبهشت 1392, 10:35 صبح
  2. مشکل با User Control
    نوشته شده توسط Hamid.reza در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 19 شهریور 1386, 09:39 صبح
  3. مشکل با User Control
    نوشته شده توسط Hamid.reza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 15 شهریور 1386, 09:47 صبح
  4. مشکل در user control
    نوشته شده توسط Behrouz_Rad در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 16:56 عصر
  5. مشکل در استفاده از User control
    نوشته شده توسط ehsan_2000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 23 مهر 1384, 15:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •