نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکلات نصب PHP

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    مشکلات نصب PHP

    من دستورات فایل install ار انجام دادخ در درایوی با Fat32:

    پیغام زیر را دریافت میکنم:
    Security Alert! The PHP CGI cannot be accessed directly. 
    This PHP CGI binary was compiled with force-cgi-redirect enabled. This means that a page will only be served up if the REDIRECT_STATUS CGI variable is set, e.g. via an Apache Action directive.

    For more information as to why this behaviour exists, see the manual page for CGI security.

    For more information about changing this behaviour or re-enabling this webserver, consult the installation file that came with this distribution, or visit the manual page.


    مشکل چی هستش؟

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    - ببینید فایل php.ini شما کجاست*
    - فایل رو باز کنید و دنبال خط force_cgi_redirect بگرد و مقدارش رو مساوی 0 یا off قرار بده... یادت نره علامت ";" رو از جلوش برداری.

    * برای درست پیدا کردن php.ini می تونی یه فایل php بسازی و خطوط زیر رو توش بنویسی:
    <?php
    phpinfo();
    ?>
    البته برای شما که هیچ کدی براتون اجرا نمی شه.... می تونید از تو شاخهء نصب php یا نهایتا تو شاخهء ویندوز دنبال فایل php,ini بگردی و تغییرش بدی.

    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    ببینید فایل php.ini شما کجاست*

    ************************************************** **********
    اون را هم درست کردم حالا اصلا یکباره هیچی نمایش نمیده!

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    مطمئنی هیچی اجرا نمی شه؟؟؟ تو پست های دیگه تونستی کدت رو اجرا کنی :)
    اگر هیچی اجرا نشد می تونی تو همون php.ini بخش error_reporting رو روی E_ALL تنظیم کن.
    احتمالا لازمه register_global رو هم on کنی.
    موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •