نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل هنگام اتصال به MySql

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977

    مشکل هنگام اتصال به MySql


    با برنامه هایی نظیر EMS یا طرق برنامه نویسی ایراد فوق را می گیرد.هنگامی که می خواهم به دیتابیس متصل شوم!
    جالبه چون در PhpMyAdmin:
    Welcome to phpMyAdmin 2.2.7-pl1


    Error

    MySQL said:


    Access denied for user: 'ali@localhost' (Using password: YES)

  2. #2
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    شما باز هم سعی در اتصال با username و password داشتید.
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    اون خطها را که درست کردم بدون یوزر و پسورد کار می ده :flower:

  4. #4
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    خسته نباشید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    من از اینهمه بزرگواری شما شرمنده شدم! :shock: زودتر از من !خیلی خیلی ممنون از جوابهاتون :oops: :kiss: :flower:

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    البته الان موقع مناسبی هستش که با یوزرو پسورد هم متصل بشوم.در این صورت خط را به حالت اولیه برگرداده:
    //: mysql_connect($this->server, $this->user, $this->password);

    از حالت کامنت در آوردم حالا مشکلات قبلی هست...؟

  7. #7
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    شما این فایل رو به ایمیل من بفرست یا اینکه اینجا attach کنش تا من بخونمش..... همین فایلی که توش همین خط قرار داره.
    مرسی، موفق باشید، امید
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    عالم ماده
    پست
    977
    این هم درست شد (:D)
    عجیبه یکباره همش درست میشه!ترتیب کار این بود:
    1-ایجاد دیتابیس
    2-رجیستر نمودن دیتابیس
    3-پر کردن کلیه فیلدهای یوزر نیم و پسورد
    :flower:

تاپیک های مشابه

  1. خطا در mysql
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 11 آذر 1388, 21:35 عصر
  2. دسترسی مستقیم به فایل بانک اطلاعاتی mysql!!
    نوشته شده توسط piter1355 در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 16 آبان 1385, 07:53 صبح
  3. پیغام خطای MySQL
    نوشته شده توسط sedaghat23 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 01:11 صبح
  4. EMS Mysql & mysql-front
    نوشته شده توسط imanghafari در بخش MySQL
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 20 فروردین 1385, 11:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •