نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: right click

  1. #1

    right click

    من میخوام یه برنامه ای بنویسم که موس رو هر جای ویندوز میبرم راست کلیک کنه و کلید G رو بزنه.
    کسی می تونه کمکم کنه؟

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط sali63t مشاهده تاپیک
    من میخوام یه برنامه ای بنویسم که موس رو هر جای ویندوز میبرم راست کلیک کنه و کلید G رو بزنه.
    کسی می تونه کمکم کنه؟
    یعنی چی این طوری که دایم باید در حال راست کلیک شدن باشه برنامه !
    سوالتو واضح تر بپرس
    اما فعلا بگم که باید از تابع SendMessage و SendKeys استفاده کنی !

  3. #3
    آره دقیقا می خوام همین کارو بکنم. یعنی نمی خوام با دست 1000 بار راست کلیک و G کنم.
    میشه دستور ها رو کامل بنویسید؟
    مرسی

  4. #4
    Private Declare Sub mouse_event Lib "user32.dll" (ByVal dwFlags As Long, ByVal dx As Long, ByVal dy As Long, ByVal cButtons As Long, ByVal dwExtraInfo As Long)
    Const MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN = &H8
    Const MOUSEEVENTF_RIGHTUP = &H10

    Private Sub Timer1_Timer()
    Call mouse_event(MOUSEEVENTF_RIGHTDOWN, 0, 0, 0, 0)

    Call mouse_event(MOUSEEVENTF_RIGHTUP, 0, 0, 0, 0)

    SendKeys "^{g}"
    End Sub

  5. #5
    درسته تابع SendMessage هندل جایی رو که میخواهی براش راست کلیک بفرستی میخواد ولی اگر به جاهی هندل ورودی مقدار HWND_BROADCAST رو قرار بدی برای تمام پنجرها ارسال میشه !
    اما کد بالا بهتره !

تاپیک های مشابه

  1. چگونه با زدن Right click بر روی کنترل کلیک کنم.
    نوشته شده توسط mostafaaa در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 23 دی 1386, 09:21 صبح
  2. right click ماوس
    نوشته شده توسط sahar_2008 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 7
    آخرین پست: دوشنبه 03 اردیبهشت 1386, 22:22 عصر
  3. اجرای click یک کلید بعد از گرفتن تااید از یک جاوا اسکریپ
    نوشته شده توسط سید مسعود موحد در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 30 دی 1385, 18:39 عصر
  4. شبیه سازی Click موس به صورت ...
    نوشته شده توسط mrt_programer در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 12:38 عصر
  5. Right Click
    نوشته شده توسط LordMMD در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 اسفند 1382, 23:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •