نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: Toolstipe1

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498

    Toolstipe1

    سلام دوستان، آقا من یک toolstripبه فرمم اضافه کردم واین کد را برای آن نوشتم
    toolStrip1.Cursor = Cursors.Help;
    ولی همیشه حالت معمولی را نشان میده و عوض هم نمیشه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار hamid58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79
    این کد رو داخل کدوم Event نوشتید ؟
    مثلا داخل Form Load بذارید تا با باز شدن فرم , این خصوصیت از همون اول ایجاد بشه ...


    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    toolStrip1.Cursor = Cursors.Help;

    }


    این کار میکنه ...

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    رو سایر قسمتهای فرم درست کار میکنه ولی روی toolstrip نه

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار hamid58
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    79
    من دقیقا این کد رو تست کردم و کار کرد . ای کاش یک نمونه از کدتون که کار نمیکنه رو اینجا قرار میدادید تا یک نگاهی بکنیم .

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •