نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خواندن dll های برنامه از جایی به غیر از کنار فایل exe

  1. #1

    خواندن dll های برنامه از جایی به غیر از کنار فایل exe

    با سلام .
    من پروژه ای نوشته ام و می خواهم فایل های dll ای که از آن استفاده کرده ام کنار فایل exe نباشد و از تو یک مسیر دیگه باشند و زمان اجرا اسمبلی ها از آنجا خوانده و لود بشند .
    ممنونم .

  2. #2
    اگر نمی خواهی اسمبلی مربوط به فایل DLL در فولدر برنامه (و یا زیر فولدرهای اون) باشه، راه دیگه ای که باقی می مونه استفاده از GAC برای ثبت اسمبلی و بعد استفاده از اون هست.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Sorenaa_s
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    سن
    39
    پست
    115
    اگر از Type های DLL مور نظر نخواهید استفاده کنید، می تونید با Reflection کار کنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار amirsadeghi
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    system32\amir.ocx
    پست
    515
    میشه بیشتر توضیح بدین؟

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 14:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 15:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •