نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انجام عمل Fill وقتی در Tab Control , Tab page را عوض میکنیم چه جوریه؟

  1. #1

    انجام عمل Fill وقتی در Tab Control , Tab page را عوض میکنیم چه جوریه؟

    انجام عمل Fill وقتی در Tab Control
    , Tab page
    را عوض میکنیم چه جوریه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    وقتی tab رو عوض میکنی، تو tab دومی یه رویدادی هست که میتونی از اون استفاده کنی، و اون رویداد Enter هست، میتونی در این رویداد دیتاست رو fill کنی، مثل این :
    private void tabPage2_Enter(object sender, EventArgs e)
    {
    oleDbDataAdapter1.Fill(ds_CreatedSoftwareSerials1. CreatedSoftwareSerials);
    oleDbDataAdapter2.Fill(ds_UsedSoftwareSerials1.Use dsoftwareSerials);
    }

  3. #3
    از رویداد TabIndexChanged استفاده کنید!

تاپیک های مشابه

  1. page control
    نوشته شده توسط رضا ارزانی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 15:40 عصر
  2. تغییر رنگ tab control و page
    نوشته شده توسط ITST-1 در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1385, 11:46 صبح
  3. PAGE CONTROL
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 13:16 عصر
  4. درخواست راهنمایی وکمک در مورد page control
    نوشته شده توسط darya84 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 فروردین 1384, 10:05 صبح
  5. از راست به چپ کردن Page Control
    نوشته شده توسط reza_jafari در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 21 بهمن 1383, 15:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •