نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: sort یک ستون ItemTemplate در GridView

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582

    sort یک ستون ItemTemplate در GridView

    سلام یک dataView دارم ستونی از نوع ItemTemplate دارم و خاصیت AllowSorting هم true است میخوام بدونم که چگونه این ستون را sort کنم

  2. #2
    داخل متغیر SortExpression اون ستون نام ستونی که میخوای بر اساس اون sort انجام بشه رو بنویس

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    ئاش علی این کارم به ذن خودم رسید ولی من از tableAdapter استفاده میکنم و این کارو نمیکنه

  4. #4
    منم از روش خودت استفاده کردم ! دیتاست و مشکلی نداره ، آخه این عمل توی لایه presention انجام میشه و به dal کاری نداره ، خود gridview مقادیر رو مرتب میکنه الان مشکل دقیقا چیه؟

  5. #5
    منم همین مشکل رو دارم، :

     
    <asp:GridView ID="GridViewSearchResult" runat="server" AllowSorting="True" >
    <Columns>
    <asp:TemplateField HeaderText="عنوان" SortExpression="Title">
    <ItemTemplate>
    <asp:Label ID="LabelTitle" runat="server" Text='<%# Bind("Title") %>'></asp:Label>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    <asp:TemplateField HeaderText="موضوع" SortExpression="Subject" >
    <ItemTemplate>
    <asp:Label ID="LabelSubject" runat="server" Text='<%# Bind("Subject") %>'></asp:Label>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>

    در Codebehind هم نوشتم :
     GridViewSearchResult.DataSource = Information.GetInfo(_title, _subject);
    GridViewSearchResult.DataBind();
    متد GetInfo در کلاس Information اطلاعات رو از Database می یاره.
    با اینکه SortExpression رو هم برای ستونهام ست کردم بازم نمی شه!
    چه جوری باید تابع Sort رو به صورت دستی پیاده کنم (اصلا این کار درسته؟)

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mahdi_negahi
    تاریخ عضویت
    آذر 1384
    محل زندگی
    www.iranbuycenter.com
    پست
    582
    آقا کسی راه حل این مشکل را میدونه

تاپیک های مشابه

  1. sort Gridview
    نوشته شده توسط belfie10 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 08:37 صبح
  2. یه سوال درباره تگ ItemTemplate در گرید ویو
    نوشته شده توسط mehrdad201 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 مهر 1386, 18:58 عصر
  3. مشکل در ItemTemplate از DataList
    نوشته شده توسط سار در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 شهریور 1386, 12:21 عصر
  4. تفاوت BoundColumn با ItemTemplate
    نوشته شده توسط adhami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 13:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •