نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: Insert در Server

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Amir Taghavi
    تاریخ عضویت
    مهر 1384
    محل زندگی
    من از شهر عشقم ولی دلشکسته
    پست
    510

    Lightbulb Insert در Server

    سلام

    من سایتم رو UP کردم همه چیز ردیفه جز Insert در db! آیا برای Insert باید کار خاصی رو در Server انجام بدم. اینو هم بگم که در Localhost کامپوتر خودم همه چیز درست کار می کنه.

    اینم Error:

    System.Data.SqlClient.SqlException: Invalid object name 'Remember.dbo.T_RecievedFiles'. at 

    System.Data.SqlClient.SqlConnection.OnError(SqlExc eption exception, Boolean

    breakConnection) at System.Data.SqlClient.SqlInternalConnection.OnErro r(SqlException

    exception, Boolean breakConnection) at

    System.Data.SqlClient.TdsParser.ThrowExceptionAndW arning(TdsParserStateObject stateObj) at

    System.Data.SqlClient.TdsParser.Run(RunBehavior runBehavior, SqlCommand cmdHandler,

    SqlDataReader dataStream, BulkCopySimpleResultSet bulkCopyHandler, TdsParserStateObject

    stateObj) at System.Data.SqlClient.SqlCommand.FinishExecuteRead er(SqlDataReader ds,

    RunBehavior runBehavior, String resetOptionsString) at

    System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReaderT ds(CommandBehavior cmdBehavior,

    RunBehavior runBehavior, Boolean returnStream, Boolean async) at

    System.Data.SqlClient.SqlCommand.RunExecuteReader( CommandBehavior cmdBehavior, RunBehavior

    runBehavior, Boolean returnStream, String method, DbAsyncResult result) at

    System.Data.SqlClient.SqlCommand.InternalExecuteNo nQuery(DbAsyncResult result, String

    methodName, Boolean sendToPipe) at System.Data.SqlClient.SqlCommand.ExecuteNonQuery() at

    System.Web.UI.WebControls.SqlDataSourceView.Execut eDbCommand(DbCommand command,

    DataSourceOperation operation) at

    System.Web.UI.WebControls.SqlDataSourceView.Execut eInsert(IDictionary values) at

    System.Web.UI.WebControls.SqlDataSource.Insert() at temp.btnSend_Click(Object sender,

    EventArgs e)


    چند نکته:

    1. من Insert رو با یه SP انجام میدم.
    2. تو Server بطور اتوماتیک اسم db رو تغییر میده و یه connection به من میده منم اونو در web.config می نویسم.
    3. اطلاعات بدرستی خونده میشه (SELECT) اما نمی دونم چرا Insert نمی شه.
    4. تو Error همونطور که ملاحظه فرمودین اون Table ای رو که باید توش Insert کنم رو نمی شناسه اما بقیه رو Table هامو میشناسه! چرا؟

  2. #2
    امیر جان واقعا جدولتون در آدرس Remember.dbo.T_RecievedFiles قرار داره؟

تاپیک های مشابه

  1. insert فارسی در sql server
    نوشته شده توسط setak در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 04 فروردین 1400, 20:39 عصر
  2. insert یک فایل excel به sql server توسط asp.net
    نوشته شده توسط MehdiRah در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 29 فروردین 1386, 09:01 صبح
  3. دستور Insert (اس کیو ال ) برای یک متغیر عددی
    نوشته شده توسط nasimnastaran در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 21 تیر 1385, 07:23 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 28 تیر 1384, 10:11 صبح
  5. مشکل insert کردن در بانک اس کیو ال
    نوشته شده توسط arshia_ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: سه شنبه 26 آبان 1383, 16:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •