نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: استفاده از چندین جدول در یک DataGrid

  1. #1

    استفاده از چندین جدول در یک DataGrid

    سلام .........
    مشکل همونه که توی هنوان نوشتم !!
    میخوام اطلاعاتی از چند جدول مختلف را در یک DataGrid نشون بدم ...... ولی این که فقط یک DataMember داره......... باید چیکار کرد ؟

    بیسوادی و سفاهت ( از سفیه مشتق کردمش ! ) من را ببخشید ........ سه چهار روزه که asp خوندم آخه........

  2. #2
    من باید همین شنبه پروژه ام را تحویل بدم........
    لطفا اگر راه حلی بلدین.... کمک کنین........ممنون

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار linux
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,313
    یعنی چطوری می خواهی استفاده کنی؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    میتونید از INNER JOIN استفاده کنید :

    SELECT * FROM Table1 INNER JOIN Table2 ON (Table1.id=Table2.id)


    که فیلد id ، عامل ارتباط دو جدول میباشد.

  5. #5
    درسته ..........ممنون ......
    ولی یه چیزی هست : این خاصیت DataMember را چی بدم اونوقت ؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran - Tehran
    پست
    799
    نیازی به دادن دیتا ممبر نیست ،
    شما چندین Bound Columns ایجاد میکنید (برای هر فیلد) ، و بعد به عنوان پراپرتی DataField این ستون ها ، نام فیلد مورد نظر تو دیتابیس رو میدید .
    در صورتی که هر دو جدول دارای فیلدی با نام مشابه هستند و شما میخواید هر دوی این دو فیلد رو نمایش بدید ، باید از اسم کامل این دو فیلد استفاده بشه : Table1.Field1
    ...

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    ایران _ بروجرد
    پست
    31
    می خواهم اطلاعات از دو جدول خوانده شود و طبق دستور مورد نظر عبارات درست انتخاب و نمایش داده شوند
    اما برنامه گزارش خطا می کند
    چطور می توانم با دستور select از دو جدول متفاوت اطلاعات را نمایش دهم ولی شرط مورد نظر را نیز بررسی کند

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •