نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف فاصله بین کلمات

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    38

    Post حذف فاصله بین کلمات

    با سلام
    راهنمائی می خواهم در مورد یک ابزاری آماده که بتوان با آن فاصله موجود ما بین یک یا چند کلمه فارسی را حذف نمود با در نظر گرفتن اینکه حروف به هم دیگر نچسبد. یعنی آنجائی که حروف به هم دیگر می چشبد را حذف نکند. مثلا در کلمه( حسین علی) فاصله مابین حسین و علی را حذف نکند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MNosouhi
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    883
    خب اول فاصه رو پیدا کن ، بعد حرف قبل و بعد از فاصله رو چک کن و در صورت وجود داشتن شرایط فاصله رو حذف کن ، مشکل کجاس؟

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    قم
    پست
    14
    function DelSpace(isString:String):String;
    begin
    while Pos(' ',isString) > 0 do
    Delete(isString,Pos(' ',isString),1);
    DelSpace:=isString;
    end;

  4. #4
    اون چیزی که من از این نوشتت میفهمم اینه که میخوای هرجا 2 تا فاصله یا بیشتر بود بکندش 1 فاصله درسته ؟ چون معمولا کلمه ها با فاصله بعدشون شناخته میشوند و کامپیوتر که نمیتونه معنایی کلمه رو پیدا کنه.
    اگر غیر از اینه با مثال بگو مثلا چی؟

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    مشهد الرضا
    پست
    7
    function TForm1.DeleteSpace(aString: String): String;
    var
    Start, Counter: Integer;
    LastStirng: String;
    begin
    LastStirng:= '';
    Start:= 1;
    Counter:= 1;
    aString:= Trim(aString);
    while( Counter < Length(aString) )do
    begin
    if (aString[Counter] = ' ') and (aString[Counter+1] = ' ') then
    begin
    LastStirng:= LastStirng + copy(aString, Start, Counter - Start+1);
    while aString[Counter] = ' ' do
    Counter := Counter + 1;
    Start:= Counter;
    end;
    Counter:= Counter +1;
    end;
    LastStirng:= LastStirng + copy(aString, Start, Length(aString) - Start+1);
    Result:= LastStirng;
    end;

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •