نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: چطوری میشه یک try catch برای handle تمام error های روی فرم گذاشت ؟

  1. #1

    چطوری میشه یک try catch برای handle تمام error های روی فرم گذاشت ؟

    چطوری میشه یک try catch برای handle تمام error های روی فرم گذاشت که مجبور نباشیم برای تک تک event های روی فرم try catch بزاریم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    برای این کار باید روی پروژه کلیک راست کنی و آخرین گزینه رو انتخاب کنی بعد فرمی نشون داده میشه که تو یه قسمت نوشته application event اونو که بزنی میتونی unhandled execption رو انتخاب کنی و کدتو بنویسی حالا هرجای برنامه خطای runtime رخ بده میاد توی این event

  3. #3

    سلام من امتحان کردم نشد

    سلام
    من امتحان کردم نشد

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    مسیر زیر را به دقت دنبال کنید
    Project->ProjName Property...->Appilication->View Application Events

    در قسمت کد نویسی باز شده برای رویداد MyApplication_UnhandledException کد نویسی کنید.

  5. #5

    سلام کد من اینه ولی جواب نمیده؟

    Private Sub MyApplication_UnhandledException(ByVal sender As Object, ByVal e As Microsoft.VisualBasic.ApplicationServices.Unhandle dExceptionEventArgs) Handles Me.UnhandledException
    Try

    Catch exxx As Exception
    MsgBox(exxx.Message)
    Catch exx As Exception
    MsgBox(exx.Message)
    End Try
    End Sub

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    بدون شک این کد جواب نمیدهد!!!!
    نباید از دستور Try استفاده کنید، خطا هندلر شده و چیزی وجود ندارد که شمات بخواهید آن را هندلر کنید؟!؟!؟!؟!!؟
    مقدار
    e.Exception شامل کلاسس خطا و توضیحات آن است و مقدار e.ExitApplication مشخص میکند که در برابر این خطا برنامه بسته شود (پایان یابد) یا خیر.
    شما باید در این رویه با یک Message مناسب کاربر را مطلع کنید و در صورت نیاز آن را در فایلی ثبت کنید تا بعداً کاربر یا خود برنامه بتواند آنرا به نحوی به شما (مثلاً با اینترنت) اطلاع دهد تا در رفع آن اقدام کنید و با توجه به نیازتان مقدار e.ExitApplication را هم تنظیم کنید.

    البته تاکید میکنم که این روش به هیج وجه نباید جایگزین استفاده از Try در برنامه شود، شما باید تا حد امکان تمام جوانب را پیشبینی کنید و Try مربوطه را در محل قرار داده و خطا را هندلر کنید و کار مناسب و پیغام مناسب به کاربر را آنجا سازمان دهید، این روش صرفاً اخرین تیر در کمان بر ای جلوگیری از آبروریزی و بسته شدن ناگهانی برنامه است.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Microsoft.net
    تاریخ عضویت
    آبان 1382
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    584
    نکته ای که یادم رفت بگم اینه که e.ExitApplication رو برابر False قرار دهید

  8. #8
    سلام.
    آقا شما خطائی که بهت میده رو که داخل دو تا تک کوتیشن یا به این صورت است ' ' کپی کن و بعد تو catch بزار. به صورت زیر:

    try
    catch ex as 'خطای مورد نظر '
    catch ex as 'خطای مورد نظر '
    end try

    اینطوری هیچ مشکلی هم نداری.
    موفق باشی.

تاپیک های مشابه

  1. علت خطای error creating cursor handle
    نوشته شده توسط rasool1110 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 06 خرداد 1386, 18:38 عصر
  2. Handle کردن Error مربوط به Constraint در برنامه
    نوشته شده توسط odiseh در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آذر 1385, 20:48 عصر
  3. این error را چگونه handle کنم؟
    نوشته شده توسط مرتضی اصغری در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 09 اردیبهشت 1385, 13:42 عصر
  4. این error را چگونه handle کنم؟
    نوشته شده توسط مرتضی اصغری در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اردیبهشت 1385, 11:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •