نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: آموزش کاربردی PHP (درخواست منبع)

  1. #1
    کاربر جدید آواتار SuperElectric
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    Cyber world
    پست
    19

    آموزش کاربردی PHP (درخواست منبع)

    سلام
    خیلی از کتابها یا منابعی که هستن فقط مفاهیم برنامه نویسی این زبون رو گفتن
    وقتی نگاه میکنی میبینی یه زبون مثل C++‎ ولی با چند تا تابع بیشتر یاد گرفتی
    یه منبع میخوام که مفاهیم کاربردی رو هم بیان کرده باشه مثلا حدالامکان در انتهای آموزش، یک سایت رو با استفاده از مطالب پیشین طراحی کرده باشه
    منتظر راهنمایی شما هستم.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار peyman1987
    تاریخ عضویت
    مهر 1385
    محل زندگی
    strHome$
    پست
    270
    شما برای یاد گرفتن مفاهیم کاربردی باید درباره وب مطلب بخونین نه در مورد یک زبان خاص. مثلا باید نحوه عملکرد جلسه ها رو یاد بگیرین و بعد ببینین دستورات کار با جلسه توی php چی هستن. بنابرین من توصیه میکنم برین دنبال مفاهیم پایه وب.

  3. #3
    در انتهای آموزش، یک سایت رو با استفاده از مطالب پیشین طراحی کرده باشه
    کتاب آموزش گام به گام php تالیف جعفر نژاد قمی. آموزشش همراه با مثال هست. و در یکی از فصلهاش پروژه کارت خرید رو پیاده سازی کرده که فکر میکنم به دردت بخوره.

    موفق و موید باشی.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام
    من یه ebook دارم اما 50 مگ است اگه به دردت میخوره شاید بتونم در جایی برات آپلود کنم

  5. #5
    من یه ebook دارم اما 50 مگ است اگه به دردت میخوره شاید بتونم در جایی برات آپلود کنم
    ببینم این ebook شما فارسیه؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام
    آره عزیزم فارسیه

  7. #7
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    پست
    10

    Post

    اگه میشه برای من آپ لود کنید ممنون می شم آدرسشو هم بزارید بدرد من هم می خوره

  8. #8
    با سلام
    خواهشمنداست ebook را بزارید
    باتشکر

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1382
    محل زندگی
    هلند
    پست
    1,709
    سلام
    اینهم لینک فایل آموزش PHP
    فقط تا Expire نشده آنرا دانلود کنید حدود 50 MB میباشد.


    http://rapidshare.com/files/31573203...ning2.pdf.html

  10. #10
    کتاب آموزش گام به گام php تالیف جعفر نژاد قمی. آموزشش همراه با مثال هست. و در یکی از فصلهاش پروژه کارت خرید رو پیاده سازی کرده که فکر میکنم به دردت بخوره.
    اون طور که من برداشت کردم ایشون در زمینه برنامه نویسی چندان ضعیف نیستن که کتاب آقای جعفرنژاد رو بهشون معرفی کردین!!
    به نظر من بهتره کتاب PHP 4 Professional که چندین بار تجدید چاپ شده رو استفاده کنید.
    نکته: sample code های موجود در وب هم حتما به دردتون می خوره.!
    pixel2life.com

  11. #11

  12. #12
    سلام..میشه یک بار دیگه این کتاب رو بذارید؟

  13. #13
    کلا یکسری مطالب هم هستن که پراکنده هستن.
    در خیلی جاها، منجمله در منوال رسمی، به نکات و مقولاتی اشاره شده یا مختصری پرداخته شده. ضمنا منوال آنلاین کامنتهای زیادی داره (که البته حجمش به همین خاطر دوچندان شده)
    شما اگر بقدر کافی تشخیص حرفه ای داشته باشید، میتونید براحتی یکسری از اونها رو که لازم میبینید دنبال کنید و از منابع دیگه استفاده کنید.
    مقاله های ویکی پدیا در خیلی موارد، یکی از بهترین نقطه های شروع هستن.
    برنامه نویسی وب فقط پی اچ پی نیست و شامل مقولات مختلفی هست که پی اچ پی فقط امکانات پیاده سازی و تطبیق اونها رو پیاده کرده. شما هم که آموزش کاربردی میخواید. یعنی همین.
    پی اچ پی به تنهایی ناقص هست برای برنامه نویسی وب و جز یک سینتاکس چیز چندان بیشتری نیست!
    بهرحال مثالها، نمونه ها، برنامه های آزاد جمع و جور و کوچک، و منابع اختصاصی ای که بر اساس همین نیازهای شما بوجود آمدن، بنظرم خیلی کمک کننده باشن.
    عادت داشته باشید وقتی مطلبی بنظرتون مهم میاد و خوب و جامع درکش نمیکنید، فقط به رفرنس زیر دستتون بسنده نکنید. گاهی اینقدر رفرنسهای خارجی خوندم موقع خوندن یک رفرنس که شاید اندازهء همون رفرنس، روشون وقت و انرژی صرف شده. بطور مثال منابع مربوط به مقولات امنیتی و همچنین رفرنسهای کنسرسیوم وب.

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •