نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در DataGridView

  1. #1

    مشکل در DataGridView

    سلام
    من در برنامه خود از DataGridView استفاده کردم و می خوام این DataGridView در از دو تا جدول پر کنم به طوری که وقتی در DataGridView از ComboBox آن استفاده می کنم DisplayName آن از یک جدول و ValueMembere آن از جدول دیگر باشد. اما وقتی فرم می خواهد بالا بیاد گیر میکند. Error نمی دهد اما گیر می کند.
    من از یک ComboBox از همین روش استفاده کردم و کار می کند اما اینجا اشکال دارد من باید کار خاصی را انجام دهم.
    من DataSet را یکی یکی با استفاده از DataAdapter پر می کنم. مثلا
    SqlDataAdapter.fill(DataSet,"Table");
    و جدول دوم هم همین گونه در ادامه آن آیا در نحوه پر کردن من اشکالی وجود دارد؟

  2. #2
    میتونی از یه view استفاده کنی و DisplayName رو از Table1 و ValueMember رو از Table2 توش قرار بدی.
    نهایتا عمل Fill کردنDataSet خودتو از اون View انجام بدی.
    موفق باشی.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hdv212
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    قم
    پست
    1,727
    یه راه دیگه هم اینه که دو تا query رو با هم join کنی و یه جدول به دست بیاری.

  4. #4
    اینم راه خوبیه

  5. #5
    یه راه کلی هم هست میتونی DataSet ها تو کد سطر سطر بخونی و ردیف های DataGrid را دونه دونه پر کنی .
    دستورهای مورد نیاز:
    YourGridView.Rows.Add
    YourDataSet.Tabels[0].Rows[i][j]o

  6. #6
    از راهنمایی شما ممنون

تاپیک های مشابه

  1. خواندن و نوشتن در خانه های DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 20:09 عصر
  2. دسترسی به نام و عنوان سطرهای DataGridView
    نوشته شده توسط alireza1384 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 21 خرداد 1386, 15:21 عصر
  3. حذف چند فیلد از بیندینگ در datagridview
    نوشته شده توسط Mrs.Net در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 20:43 عصر
  4. مشکل جستجو در datagridview
    نوشته شده توسط yaserzare در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 فروردین 1386, 18:50 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •