نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: دسترسی به خروجی select count برای به دست اوردن تعداد رکوردهای جدول

  1. #1

    دسترسی به خروجی select count برای به دست اوردن تعداد رکوردهای جدول

    سلام
    من میخواهم تعداد رکوردهای جدولم را به دست بیاورم.
    میدونم که باید با کوری زیر این کار را انجام داد

    strsql = "select count(*) from mytable"

    ولی نمیدونم چه طوری میتوان به مقدار این کوری دسترسی داشت.و اون را در یک متغییر و یا label ریخت؟؟

  2. #2
    دوست عزیز
    این فانکش که برات نوشتم رو فقط باید کانکشن استرینگ بهش بدی تا query رو برات تو SQL اجرا کنه و نتیجه رو برگردونه


    publicint Comments_Delete()
    {
    SqlConnection MyCon = newSqlConnection(connectionString);
    MyCon.Open();
    SqlCommand newCommand = newSqlCommand("select count(*) from mytable", MyCon);

    int S1 = newCommand.ExecuteNonQuery();
    return S1;

    }

  3. #3
    به جای ExecuteNoneQuery از ExecuteScalar استفاده کنید.

  4. #4
    سلام
    از راهنمای دوستان خیلی ممنون هستم.
    فقط همان طور که دوستمون arsp_2004 فرمودند باید از ExecuteScala استفاده کرد

تاپیک های مشابه

  1. TOP COUNT?
    نوشته شده توسط Ehsan Valinouri در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 06 شهریور 1386, 18:02 عصر
  2. نکته جالب در مورد دستور (*)count
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش SQL Server
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 29 شهریور 1385, 09:34 صبح
  3. sum , count
    نوشته شده توسط sahra_777 در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 13:22 عصر
  4. reord count
    نوشته شده توسط jannati در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1383, 14:20 عصر
  5. (*) Count
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 آبان 1382, 19:13 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •