نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بهترین روش pagging در استفاده از repeater

  1. #1

    Smile بهترین روش pagging در استفاده از repeater

    با سلام خدمت دوستان و اساتید.
    من یه Table دارم که حدود 2000 رکورد داره و این رکورد ها بینشون رکورد حذف شده هم دارن یعنی شماره رکورد ها به ترتیب نیستند مصلا: 1-2-3-4-7-9-10-11-12-17-100

    من اطلاعات این رکورد ها رو با استفاده از repeater نشون می دم اما خوب خیلی لیستم بلند بالا میشه . می خوام از pagging استفاده کنم و 20 تا 20 تا اطلاعات رو نشون بدم . بهترین روش برای این کار چی هست؟ ممنون می شم راهنمایی کنین.

  2. #2
    نقل قول نوشته شده توسط hamed_bostan مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت دوستان و اساتید.
    من یه Table دارم که حدود 2000 رکورد داره و این رکورد ها بینشون رکورد حذف شده هم دارن یعنی شماره رکورد ها به ترتیب نیستند مصلا: 1-2-3-4-7-9-10-11-12-17-100

    من اطلاعات این رکورد ها رو با استفاده از repeater نشون می دم اما خوب خیلی لیستم بلند بالا میشه . می خوام از pagging استفاده کنم و 20 تا 20 تا اطلاعات رو نشون بدم . بهترین روش برای این کار چی هست؟ ممنون می شم راهنمایی کنین.
    بهترین روش استفاده از یک کوئری SQL جهت صفحه بندی هست
    یعنی عملیات Paging در SQL انجام شه

    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330
    حامد جان شما چرا جستجو نمیکنی
    https://barnamenevis.org/showth...ghlight=Paging

  4. #4

    Private Sub Page_Load(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load

    Dim ItemNumberList = New ArrayList
    Dim PageSize As Integer = 2
    str = "SELECT jid FROM ajnas ORDER BY jid "

    con = New OleDbConnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0; " & "data source=e:\test.mdb")
    con.Open()
    com = New OleDbCommand(str, con)
    DBReader = com.ExecuteReader()

    While DBReader.Read()
    ItemNumberList.Add(DBReader("jid"))
    End While
    DBReader.Close()
    con.Close()
    ItemNumberList.TrimToSize()

    '-- Create Paging Buttons
    Dim StartIndex = 0
    Dim EndIndex As Integer
    Dim StartKey As String
    Dim EndKey As String
    Dim i As Integer
    Dim pagebuttons As New Button
    pagebuttons.Controls.Clear()
    For i = 1 To Math.Ceiling(ItemNumberList.Count / PageSize)

    EndIndex = StartIndex + PageSize - 1
    If EndIndex > ItemNumberList.Count - 1 Then
    EndIndex = ItemNumberList.Count - 1
    End If

    StartKey = ItemNumberList(StartIndex)
    EndKey = ItemNumberList(EndIndex)

    Dim PageButton As Button
    PageButton = New Button
    PageButton.Text = i
    PageButton.ID = "P" & i
    PageButton.CommandName = StartKey & "|" & EndKey
    PageButton.Style("width") = "20px"
    PageButton.Style("background-color") = "#F0F0F0"
    AddHandler PageButton.Command, AddressOf GetPage
    placeholder1.Controls.Add(PageButton)

    StartIndex += PageSize

    Next



    If Not Page.IsPostBack Or ViewState("Updated") = True Then

    '== BIND INITIAL REPEATER ==
    str = "SELECT TOP " & PageSize & " * FROM ajnas ORDER BY jid"
    con = New OleDbConnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0; " & "data source=e:\test.mdb")
    con.Open()
    com = New OleDbCommand(str, con)
    DBReader = com.ExecuteReader()

    rep.DataSource = DBReader
    rep.DataBind()
    DBReader.Close()
    con.Close()

    Dim FirstButton As Button
    FirstButton = CType(placeholder1.FindControl("P1"), Button)
    FirstButton.Style("background-color") = "#009999"
    FirstButton.Style("color") = "#FFFFFF"

    ViewState("Updated") = False

    End If


    'Put user code to initialize the page here
    End Sub

    Sub GetPage(ByVal Src As Object, ByVal Args As CommandEventArgs)
    Dim Keys() As String
    Keys = Split(Args.CommandName, "|")





    str = "SELECT * FROM ajnas WHERE jid >= '" & Keys(0) & "' AND " & _
    "jid <= '" & Keys(1) & "' " & _
    "ORDER BY jid"

    con = New OleDbConnection("provider=microsoft.jet.oledb.4.0; " & "data source=e:\test.mdb")
    con.Open()
    com = New OleDbCommand(str, con)

    DBReader = com.ExecuteReader()
    rep.DataSource = DBReader
    rep.DataBind()
    DBReader.Close()
    con.Close()
    '-- Highlight clicked button
    Dim Item As Button
    Dim ThisButton As Button
    For Each Item In placeholder1.Controls
    ThisButton = CType(Item, Button)
    ThisButton.Style("background-color") = "#F0F0F0"
    ThisButton.Style("color") = "#000000"
    Next
    ThisButton = CType(placeholder1.FindControl(Src.id), Button)
    ThisButton.Style("background-color") = "#009999"
    ThisButton.Style("color") = "#FFFFFF"
    End Sub

    باید یک placeholder با مشخصه p1 در فرم بسازی که کلید های صفحه در آن قرار می گیرد
    آخرین ویرایش به وسیله Behrouz_Rad : سه شنبه 01 خرداد 1386 در 16:43 عصر

تاپیک های مشابه

  1. مشکل تو Repeater های تو در تو
    نوشته شده توسط mohtav در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 دی 1386, 21:35 عصر
  2. مشکل در pagging
    نوشته شده توسط farideh_en در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 مرداد 1386, 22:18 عصر
  3. متوقف کردن حرکت repeater در هنگام ....
    نوشته شده توسط sm_montazar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 17 تیر 1385, 08:08 صبح
  4. تنظیم repeater از راست به چپ
    نوشته شده توسط sm_montazar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 16 تیر 1385, 08:49 صبح
  5. مشکل با Repeater
    نوشته شده توسط AspNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 24 اسفند 1383, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •