نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: دریافت TEXT از URL

  1. #1

    دریافت TEXT از URL

    سلام دوستان

    متاسفانه من علارغم میل و علاقم php کار نیستم!

    عرضم خدمتتون که:

    دارم یه برنامه ای با C#‎ مینویسم که توی یه قسمتیش لازمه با وب سایت ارتباط برقرار کنه
    ویه سری اطلاعات بفرسته به وب سایت!

    برای ارسال احتیاج به یه برنامه ای دارم که یه قسمتیش لازمه یه سری کلمه از URL بگیره و اونو ذخیرش کنه تو یه فایل متنی TXT.

    به عنوان مثال وقتی URL زیر اجرا میشه:
    www.mysite.com/rec.php=X

    اون X دریافت بشه و ذخیره بشه توی یه فایل متنی با فرمت TXT.

    ممنون میشم دوستان کمکم کنن
    انشالله که بتونم جبران کنم

    ممنون

  2. #2
    شما باید با Url تان یک پارامتر بفرستید( منظورم مقداریه که میخواهید در فایل ذخیره کنید ) مثلا :

    www.mysite.com/rec.php?value=hi

    بعد از اون پارامتر value در فایل rec.php به صورت

    $_GET[value]

    دارای مقدار میشه .
    حالا میرسه به اون بخش که شما مقدار ارسالی رو در فایل txt ذخیره کنید .
    ابتدا باید فایل را مشخص کنید . با دستور زیر علاوه بر اینکه شما میتونید فایل رو ایجاد کنید ( اگه موجود نباشه ) میتونید اون فایلو برای نوشتن در آن آماده کنید .
    توجه کنید که در سرورهای لینوکس باید فولدر مربوطه دسترسی 777 داشته باشه .

    $FileName='text.txt';
    $fp = fopen('text.txt', 'w+');

    در بخش بعدی چک کنید که آیا امکان نوشتن برروی فایل مهیاست یا خیر . به صورت زیر :

    if (!is_writable($fp)) {
    echo "Cannot write to file ($FileName)";
    exit;
    }
    else
    {
    echo "You Can Write This File";
    }

    حالا میتونید مقدار دریافتی از URL تون رو به صورت زیر در فایل مربوطه ذخیره کنید :

    fputs($fp, $_GET['value']);

    در پایان نیز حتما فایل باز شده رو ببندید . اونم به صورت زیر :

    fclose($fp);

    اما یه مورد دیگم هست که میتونید برای چند خط نوشتم برروی فایل اعمال کنید اونم که در پایان مقدار دریافت شده ( $_POST[value] ) این بخش رو اضافه کرده و بعد در فایل مربوطه بنویسید تا فایل txt شما چند خطی شود :

    $_GET[value].=chr(13);


    موفق باشید

  3. #3
    البته راه حلی که دوستمون گفتم برای ذخیره فایل روی host (خود وی سایت) است که شما اگه بخوای اون فایل رو رو دستگاه خودت ذخیره کنی باید فایل متنی ذخیره شده در هاست رو
    دانلود کنی.

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط moohssenn مشاهده تاپیک
    شما باید با Url تان یک پارامتر بفرستید( منظورم مقداریه که میخواهید در فایل ذخیره کنید ) مثلا :

    www.mysite.com/rec.php?value='hi'

    بعد از اون پارامتر value در فایل rec.php به صورت

    $_POST[value]

    دارای مقدار میشه .
    حالا میرسه به اون بخش که شما مقدار ارسالی رو در فایل txt ذخیره کنید .
    ابتدا باید فایل را مشخص کنید . با دستور زیر علاوه بر اینکه شما میتونید فایل رو ایجاد کنید ( اگه موجود نباشه ) میتونید اون فایلو برای نوشتن در آن آماده کنید .
    توجه کنید که در سرورهای لینوکس باید فولدر مربوطه دسترسی 777 داشته باشه .

    $FileName='text.txt';
    $fp = fopen("$FileName", 'w+');

    در بخش بعدی چک کنید که آیا امکان نوشتن برروی فایل مهیاست یا خیر . به صورت زیر :

    if (fwrite($fp, $somecontent) === FALSE) {
    echo "Cannot write to file ($FileName)";
    exit;
    }
    else
    {
    echo "You Can Write This File";
    }

    حالا میتونید مقدار دریافتی از URL تون رو به صورت زیر در فایل مربوطه ذخیره کنید :

    fputs($fp,$_POST[value]);

    در پایان نیز حتما فایل باز شده رو ببندید . اونم به صورت زیر :

    fclose($fp);

    اما یه مورد دیگم هست که میتونید برای چند خط نوشتم برروی فایل اعمال کنید اونم که در پایان مقدار دریافت شده ( $_POST[value] ) این بخش رو اضافه کرده و بعد در فایل مربوطه بنویسید تا فایل txt شما چند خطی شود :

    $_POST[value].=chr(13)


    موفق باشید
    ممنون دوست عزیز

    منتها من همون طور که خدمتتون عرض کردم php کار نکردم!
    من این کدهایی رو که شما زحمتشو کشیدین به این صورت در یک فایل با نام rec.php به این صورت ذخیره کردم:

    <?php
    $_POST[value]

    $FileName='text.txt';
    $fp = fopen("$FileName", 'w+');
    if (fwrite($fp, $somecontent) === FALSE) {
    echo "Cannot write to file ($FileName)";
    exit;
    }
    else
    {
    echo "You Can Write This File";
    }
    fputs($fp,$_POST[value]);$_POST[value].=chr(13)
    fclose($fp);
    ?>


    ولی وقتی اجراش میکنم و پارامتر رو میفرستم , این ارور رو میگریم:
    Parse error: parse error, unexpected T_VARIABLE in d:\easyphp1-7\www\rec.php on line 4



    نقل قول نوشته شده توسط ehsan-alvandi مشاهده تاپیک
    البته راه حلی که دوستمون گفتم برای ذخیره فایل روی host (خود وی سایت) است که شما اگه بخوای اون فایل رو رو دستگاه خودت ذخیره کنی باید فایل متنی ذخیره شده در هاست رو
    دانلود کنی.
    ممنون
    از اون لحاظ مشکلی ندارم!
    از رو خود سایت فایل TXT رو از داخل برنامه خیلی راحت میخونم!


  5. #5
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    این مورد هم اشتباه است که اینجا تصحیح شد:
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  6. #6
    . آواتار oxygenws
    تاریخ عضویت
    دی 1382
    محل زندگی
    تهران/مشهد
    پست
    6,333
    کد محسن زیاد اشکال داشت.

    <?php
    //$_POST[value]

    $fp = fopen('text.txt', 'w+');
    if (!is_writable($fp)) {
    echo 'Cannot write to file';
    exit;
    }
    else
    {
    echo 'You Can Write This File';
    }
    fputs($fp, $_POST['value']);
    fclose($fp);
    ?>
    ایمیل من
    سایت من

    عضویت در جامعه‌ی اهدای عضو

    Direct PGP key: http://tinyurl.com/66q5cy
    PGP key server: keyserver.ubuntu.com
    PGP name to search: omidmottaghi

  7. #7
    امید جان ممنون که اصلاح و راهنمائی کردید .
    در ضمن یه اشکال مهم دیگه هم داشت که همین الام وصل شدم اصلاحش کردم . به جای POST باید از GET استفاده کنید
    در پست اول اصلاح کردم , سایر مواردی را که آقای متقی اصلاح کرده بودند را نیز اصلاح نمودم

  8. #8
    oxygenws جان و moohssenn عزیز ممنون.

    من الان این کد رو گذوشتم توی یه فایل به اسم rec.php

    <?php
    //$_GET[value]
    $FileName='text.txt';
    $fp = fopen('text.txt', 'w+');
    if (!is_writable($fp)) {
    echo "Cannot write to file ($FileName)";
    exit;
    }
    else
    {
    echo "You Can Write This File";
    }
    fputs($fp, $_GET['value']);
    fclose($fp);
    ?>

    منتها طبق شرطی که توی کد هست وقتی اجراش میکنم و پارامترو میفرستم!
    Cannot write to file چاپ میشه!!

    مشکل از چیه؟!
    هم تو لوکال هاست امتحانش کردم و هم توی هوست!
    توی هوست هم فولدر دسترسی 777 بود!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464
    ممکنه فایلت قبلاً ایجاد شده ولی CHMODش اجازه write نمیده. پرمیژن فایلتو هم چک کن.
    ضمناً بهتره این خط رو جایگزین خط چهارم کنی :

    $fp = fopen($FileName, 'w+');

  10. #10
    نه از اون لحاظ مشکلی نیست!
    روی لوکال هم وقتی تست میکنم همین جوره!

    فایل رو هم میذارم خودش کریت کنه!
    ولی باز Cannot write to file چاپ میکنه!

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    <?php
    //$_GET[value]
    $FileName='text.txt';
    if (!is_writable($FileName)) {
    echo "Cannot write to file ($FileName)";
    exit;
    }
    else
    {
    echo "You Can Write This File";
    }
    $fp = fopen('text.txt', 'a+');
    fputs($fp, $_GET['value']);
    fclose($fp);
    ?>

  12. #12
    Cannot write to file

    دستور شرطی کدو برداشتم مشکل حل شد!
    بدون هیچ مشکلی توی فایل مینویسه!

    مشکل از دستور بود!
    منم صورت مسئله رو پاک کردم

    حالا می خوام چند خطی توی فایل چاپ بشه!
    الان پشت سره هم چاپ میشه!

    این تکه کدی رو که آقا محسن زحمتشو کشیدن رو باید کجای کد قرار بدم؟

    $_GET[value].=chr(13)


    ممنون

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار I,Nobody
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    کانادا
    پست
    464

    $_GET[value].=chr(13).chr(10);
    fputs($fp, $_GET['value']);

    کد تصحیح شده ای رو که برات گذاشته بودم تست کردی، اون باید کار کنه ها

  14. #14
    بله با کد شما مشکل حل شده!
    شرمنده من کد شما رو درست تست نکرده بودم صبح

    بابت کد هم ممنون

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی تشخیص محل مکان نما در یک Text Box
    نوشته شده توسط vbapr2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 06 فروردین 1387, 15:17 عصر
  2. تشخیص حرف اول ازکلمه وارد شده در text box
    نوشته شده توسط vb2005 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 03 آذر 1386, 14:48 عصر
  3. تبدیل bmp به text
    نوشته شده توسط ssmehizadeh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 19
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 21:16 عصر
  4. کمک در مورد (پیدا کردن Text توی یه فرم دیگه)کنید :D
    نوشته شده توسط Typisch_VB6 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 اسفند 1383, 19:19 عصر
  5. Gereftane Text yek Text windowse digar
    نوشته شده توسط farhad_ice در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 19 آبان 1383, 14:10 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •