نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: ایجاد کانکشن در windows application

  1. #1

    ایجاد کانکشن در windows application

    چه جوری می تونم یک connection برای استفاده از دیتابیس sql server, accessدر یک window applicatinبا vb.net انجام بدم
    البته با کد نویسی ( با محیط ویژوال براحتی انجام میشود )

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    240
    خوب یکی از ویژگی های دات نت اینه که وقتی با ویزارد کاری رو انجام میدی کد پشت آن مخفی نشده پس برای شروع می توانی با همون ویزاردها کار کنی و اگه دستی خواستی آبجکتهای مختلف رو بسازی عین همون کدهای ویزارد (در رجیون فرم دیزانر) رو بنویسی اگه نشد بگو یه مثال بنویسم اینجا

  3. #3
    ممنوم میشم اگه لطف کنین

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    تهران
    پست
    240
    بهتره اول کانکشن رو به طور گلوبال تو یه ماژول تعریف کنی

    Module glbDeclarations
    Friend strConn As String
    Friend strSQLCustomer As String = "Select * from Customers"


    Sub main()
    strConn = "data source=(local);" _
    & "initial catalog=Northwind;" _
    & "integrated security=true;"
    Dim myDataEntry As New frmDataEntry()
    myDataEntry.Show()
    Application.Run()
    End Sub
    End Module

    بعد یه فرم dataEntry درست می کنی و در ابتدای آن
    Imports System.Data.SqlClient

    و بعد از رجیون فرم دیزاینر آبجکت های لازم رو میسازی و مقدار میدی

    Private conn As New SqlConnection(strConn)
    Private daCustomers As New SqlDataAdapter(strSQLCustomer, conn)
    Private dsCustomers As New DataSet()
    Private cmCustomers As CurrencyManager

    پر کردن دیتا ست :
    daCustomers.Fill(dsCustomers, "Customers")

    و بعدش textbox ها و سایر کامپوننت هایی رو که میخوای به دیتاست bind بشن رو بایند می کنی

    txtID.DataBindings.Add("Text", dsCustomers.Tables("Customers"), "CustomerID")
    txtName.DataBindings.Add("Text", dsCustomers.Tables("Customers"), "CompanyName")

    حالا با استفاده از اون متغیر currency manager می تونی به Add,delete,naviagte,...رو اداره کنی .
    کافی بود؟

  5. #5
    از اینکه صبورانه جواب دادین واقعا ممنون :)

تاپیک های مشابه

  1. Windows application یا Web application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 14:11 عصر
  2. Web application یا Windows application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 04 آبان 1386, 02:30 صبح
  3. Windows application یا Web application
    نوشته شده توسط babak23 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 03 آبان 1386, 21:13 عصر
  4. مقایسه برنامه های Web Application,Windows Application
    نوشته شده توسط omid543 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 21 بهمن 1385, 14:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •