نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چگونگی Set کردن ADO -DataSource برای MSFlexGrid

  1. #1

    Question چگونگی Set کردن ADO -DataSource برای MSFlexGrid

    سلام من با این کد :

    con_str = "Provider=Microsoft.jet.oledb.4.0;data source=Database\Database.mdb;persist security info=false"
    Set connect = New ADODB.Connection
    Set rs = New ADODB.Recordset
    connect.Open con_str
    rs.Open str_sq, con_str, adOpenDynamic, adLockOptimistic, 1

    به دیتا بیس ام وصل شدم حالا چطور دیتا سورس ADO رو برای MSFLEXGRID ست کنم ؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    اول اینکه رکوردست های ADO با ConnectionString باز نمیشن!
    اونجا که پارامتر دوم رکوردست رو با con_str پاس دادین مشکل پیدا میکنه،شما باید به این پارامتر یه کانکشن فعال بدی از نوع ADODB.Connection.
    برای اتصال رکوردست به کنترلی مثل FlexGrid هم باید بنویسی :
    Set FlexGrid1.DataSource = rs

    ولی باید دقت کنی که بعد از این عمل رکوردست رو نبدنی،رکوردست باید تا وقتی که فرم مربوطه باز هست باز بمونه.

  3. #3
    با سلام
    دوست عزیز اگه میشه یکم بیشتر توضیح بدید
    ممنون

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960

    Cool چی رو توضیح بدم ؟!

    دوست عزیز کار سختی نیست که نیاز به توضیح داشته باشه،شما بیشتر راه رو درست رفتی.
    شما وقتی یه رکوردست رو باز کردی اون رو به کنترل گرید متصل میکنی.فقط باید توجه داشته باشین که تا وقتی که فرم باز هست رکوردست هم باز بمونه:


    Private Sub Form_Load()
    Dim CN As New ADODB.Connection
    Dim RS As New ADODB.Recordset

    CN.Open ConnectionString
    RS.Open "SELECT * FROM TableName" , CN , adOpenStatic, adLockOptimistic
    Set DataGrid1.DataSource = RS
    End Sub

    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Set RS = Nothing '// Dispose Recordset Object
    End Sub


    مشکل جل شده ؟

تاپیک های مشابه

  1. sql datasource
    نوشته شده توسط szeinab در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 27 شهریور 1386, 02:36 صبح
  2. سوال در مورد استفاده از DataSource
    نوشته شده توسط mjafari در بخش Java EE : نگارش سازمانی جاوا
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1385, 07:17 صبح
  3. چگونه Datasource یک SupReport را در VB.net تنظیم کنم ؟
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 20:42 عصر
  4. DataSource در ListBox
    نوشته شده توسط riyahiyan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 15
    آخرین پست: چهارشنبه 16 فروردین 1385, 11:55 صبح
  5. بدست آوردن DataSource
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 اسفند 1384, 00:46 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •