نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: آپدیت تصاویر در پوشه و حذف تصاویر قبلی

  1. #1

    آپدیت تصاویر در پوشه و حذف تصاویر قبلی

    سلام
    من در دیتابیس خود فیلدی برای ذخیره نام تصویر دارم که نام تصویر در اون ذخیره میشود و البته خود تصویر در یک پوشه ذخیره میشود.من اطلاعات خودرا در یک gridview نمایش میدهم و با استفاده از edit اونها را ویرایش میکنم.برای اپدیت تصاویر نیز به صورت زیر عمل میکنم

    کد html

    <asp:TemplateFieldHeaderText="¢­یی© کیچک کںéں">
    <EditItemTemplate>
    <asp:FileUploadID="FileUpload"runat="server"/>
    </EditItemTemplate>


    </asp:TemplateField>


    Dim thistime As DateTime
    thistime = DateTime.Now
    Year = thistime.Year.ToString()
    Month = thistime.Month.ToString()
    Day = thistime.Day.ToString()
    hourse = thistime.Hour.ToString()
    min = thistime.Minute.ToString()
    sec = thistime.Second.ToString()
    filename = FileUpload.PostedFile.FileName
    picext = System.IO.Path.GetExtension(filename)
    name1 = year + month + day + hourse + min + sec + picext
    strpath = Request.MapPath(Request.ApplicationPath)
    strpath +=
    "\\images\\" + name
    FileUpload.PostedFile.SaveAs(strpath)
    e.NewValues(
    "namepicture1") = name1


    حالا مشکلم اینه که وقتی تصاویر اپدیت میشوند.تصاویر قبلی در پوشه میمونند.
    از چه دستوری باید استفاده کنم که وقتی تصاویر اپدیت میشوند تصاویر قبلی از پوشه حذف شوند؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330
    در روال Row_updating گرید ویو اینکارو میتونی بکنی.

  3. #3
    سلام
    ببینید میدونم که با دستور زیر میتوان تصویر را حذف کرد

    System.IO.File.Delete(strpath)

    ولی مشکلم اینه که این strpath را برای تصاویر قدیمی چطوری تعیین کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار MehranZand
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    330
    مگه شما نام تصاویر رو در بانکتون ذخیره نمیکنید؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Pioneers
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    217
    وقتی میتونید تصویر رو نمایش بدین یعنی نامش رو هم در اختیار دارین و لذا برای حذفش نباید مشکلی باشه.

    اما این روش بدیه که فایل رو با نام خودش ذخیره کنید. معمولا فایل رو باید با شماره رکورد مربوطه در جدول ذخیره کرد. (یا PK رکورد مربوطه). در اینصورت تغییر فایل باعث میشود فایل رونویسی شود و نیازی به پاک کردن هم نباشد.

  6. #6
    برای دست نیافتن راحت به آدرس فایل بهتره که تحت الگوریتمی یه نام راندم برای فایل در نظر گرفته بشه

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •