نمایش نتایج 1 تا 35 از 35

نام تاپیک: ساختن جدول با سر ستون فرعی در Datagrid

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723

    Tick ساختن جدول با سر ستون فرعی در Datagrid

    با سلام
    من میخوام یک جدول مثل شکل که براتون گذاشتم توی دیتا گرید ایجاد کنم و خیلی هم مهمه اگر کسی میتونه کمک کنه ممنون می شم



    باتشکر
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    اصلا راهی هست برای این کار؟

  3. #3
    بله دوست من

    استفاده از Template Column ها

  4. #4

    Exclamation

    نقل قول نوشته شده توسط amir.NET2 مشاهده تاپیک
    بله دوست من

    استفاده از Template Column ها
    فقط میگی از این استفاده کن اما چطوری ؟؟ نمیگی !

    نه آقاجان گشتم نبود نگرد نیست !

  5. #5
    یعنی چی دوست من نیست

    یعنی شما می گی با Template Column نمیشه

    و اصلا راهی وجود نداره ؟؟؟

  6. #6
    با کمی جستجو تو همین سایت یا سایت های دیگه براحتی میتونید هزاران مثال و مقاله در مورد Template Column ها پیدا کنید

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    سلام،
    متاسفانه نیست لطفا یک نمونه بزارید من دوستان دیگه هم ببینیم من همه جا رو گشتم ولی نمیشه اقا یک پروژه کوچک انجام بدید بزارید همه دعاتون میکنند.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    نقل قول نوشته شده توسط amir.NET2 مشاهده تاپیک
    با کمی جستجو تو همین سایت یا سایت های دیگه براحتی میتونید هزاران مثال و مقاله در مورد Template Column ها پیدا کنید
    بله مقاله در مورد Template Column ها زیاد هستش ولی این نیست دوست عزیز

  9. #9
    تاپیک اعمال متداول با DataGrid رو در بخش مقالات دات نت ببین.
    ستونی که در DataGrid ایجاد کردم همانی است که در تصویر نشان دادی.

    موفق باشید.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    نقل قول نوشته شده توسط Behrouz_Rad مشاهده تاپیک
    تاپیک اعمال متداول با DataGrid رو در بخش مقالات دات نت ببین.
    ستونی که در DataGrid ایجاد کردم همانی است که در تصویر نشان دادی.

    موفق باشید.
    واقعا عالی هستش، ولی خیلی پیچیدست.

    من فقط یک چیزی مثل این میخوام

  11. #11
    کارای اینچنینی صددرصد پیچیده هستند

    مگه می شه هرکاری رو با دانش کمی انجام داد

    خود من توی MSDN تونستم این چیزا رو یاد بگیرم

    شما هم سعی کنید

    حالا اگه وقت کردم یه مثال هم میذارم

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    من خیلی تلاش کردم ولی نشد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    من جدول هایی رو طراحی کردم ب datagrid که خیلی سخت هستند که نمونش رو براتون میزارم
    ولی چیزی که توی اول پست زدم رو خیلی نیاز دارم اگه نشه درستش کرد مجبورم به روشهای قدیمی با asp این کار رو انجام بدم که اصلا فایده نداره
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  14. #14
    با همچین کدی میشه درستش کرد فقط باید یه کم تنظیمش کنید،

    <Columns>
    <asp:BoundFieldDataField="id"HeaderText="id"ReadOnly="True"SortExpression="id"/>
    <asp:BoundFieldDataField="name"HeaderText="name"SortExpression="name"/>
    <asp:TemplateField>
    <HeaderStyle/>
    <HeaderTemplate>
    <table>
    <tr>
    <tdcolspan="2"style="border: 1px; border-style: solid;">
    a</td>
    </tr>
    <tr>
    <td>
    aa1</td>
    <td>
    aa2</td>
    </tr>
    </table>
    </HeaderTemplate>
    <ItemTemplate>
    <table>
    <tr>
    <tdstyle="border: 1px; border-style: solid;">
    <asp:LabelID="Label1"runat="server"Text='<%#Eval("id") %>'></asp:Label></td>
    <tdstyle="border: 1px; border-style: solid;">
    <asp:LabelID="Label2"runat="server"Text='<%#Eval("name") %>'></asp:Label></td>
    </tr>
    </table>
    </ItemTemplate>
    </asp:TemplateField>
    </Columns>

  15. #15
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    متاسفانه این راه رو هم قبلا رفتم و متاسفانه خطوط بین ردیفها تا آخر نمی یاد.
    آخه مگه میشه نشه با datagrid این کار رو انجام نداد؟

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    نقل قول نوشته شده توسط amir.NET2 مشاهده تاپیک
    کارای اینچنینی صددرصد پیچیده هستند

    مگه می شه هرکاری رو با دانش کمی انجام داد

    خود من توی MSDN تونستم این چیزا رو یاد بگیرم

    شما هم سعی کنید

    حالا اگه وقت کردم یه مثال هم میذارم
    اگر یک مثال کوچیک هم بزارید ممنون میشیم.

  17. #17
    دوست من بهت توصیه میکنم برا همچین فرم پیچیده ای از DataGrid استفاده نکن
    خیلی راحت میتونی همچین چیزی رو ایجاد کنی !
    فکر View State هم بکن


    در هر صورت موفق باشید

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط tc1000 مشاهده تاپیک
    واقعا عالی هستش، ولی خیلی پیچیدست.

    من فقط یک چیزی مثل این میخوام
    شما این بهروز خان رو نمی شناسید.
    ایشون اونقدر حرفه ای هستن که کدهاشون پیچیده نباشه.
    به نظر من باید کمی وقت صرف کنید و تجربه خودتون رو تو این مورد افزایش بدید.
    + اینکه یادته باشه با Template Column همه کار میشه کرد و هر جا کم اوردی Data List کم نمیاره. یکم وقت میخواد و کمی خلاقیت.
    موفق باشی.

  19. #19
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    بخدا دیگه کار نیست نکردم
    اینو ببینید:
    اینم خلاقیت ولی توی پرینت نمی شه سرشو کلاه گذاشت.
    لطفا یه نفر کمک کنه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    این جداول هم که من کشیدم همشون با راهنمایی دوستان همین فروم و بخصوص جناب آقا بهروز بوده و همچنین دست یاری به کمک شما دارم

  21. #21
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    با سلام به دوستان عزیز

    بالاخره تونستم به نحوه احسن این کار رو انجامبدم- بر خلاف گفته دوستان که گفته بودن این کار خیلی پیچیده است. بسیار آسان و راحت بود و وقتی من به موضوع یه مقدار ساده نگاه کردم خیلی راحت این جدول به ظاهر سخت حل شد.
    در اسرع وقت کدشو میزارم تا شما دوستان عزیز هم استفاده کنید.

    با تشکر

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    در ضمن بدون Template Column هم انجمش دادم.

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    نقل قول نوشته شده توسط amir.NET2 مشاهده تاپیک
    کارای اینچنینی صددرصد پیچیده هستند

    مگه می شه هرکاری رو با دانش کمی انجام داد

    خود من توی MSDN تونستم این چیزا رو یاد بگیرم

    شما هم سعی کنید

    حالا اگه وقت کردم یه مثال هم میذارم
    توی MSDN این چیزای ساده رو نمی نویسن.
    فقط یک خورده باید به قضیه ساده نگاه کرد. همین

  24. #24
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    نقل قول نوشته شده توسط ealireza مشاهده تاپیک
    دوست من بهت توصیه میکنم برا همچین فرم پیچیده ای از DataGrid استفاده نکن
    خیلی راحت میتونی همچین چیزی رو ایجاد کنی !
    فکر View State هم بکن


    در هر صورت موفق باشید
    دوست عزیز این فرم به ظاهر پیچیده به بهترین نحوه با دیتا گرید انجام میشه. مثل آب خوردن در اسرع وقت کدشوم میزارم ببینید

  25. #25
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    با سلام
    این دیتا گرید رو داشته باشید شب میام کدشو میزارم چون الان خیلی عجله داشتم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  26. #26
    نقل قول نوشته شده توسط tc1000 مشاهده تاپیک
    با سلام
    این دیتا گرید رو داشته باشید شب میام کدشو میزارم .
    ما منتظر کدش هستیم ! : دی . چیز باحالیه

  27. #27
    منتظریم . مهندس دریاب ما رو

  28. #28
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    با سلام و پزش برای اینکه این پست رو یادم رفته بود داشتم توی پیام های ارسالی میشتم که یدفعه اینو دیدم خیلی ناراحت شدم که دوستان رو منتظر گذاشتم
    فایل و مثال این دیتا گرید پیشرفته در ضمیمه هست میتونید استفاده کنید
    با تشکر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  29. #29
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    قابل توجه جناب راد
    نظر من اینه که آقا بهروز یک خورده این کد رو ببینند و پس از تایید توی اعلان بزارن تا دوستان ببینند و استفاده کنند
    انصافا بسیار چیز خوبی هستش

  30. #30
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723
    فکر میکردم تعداد تشکر ها رای چنین قضیه ای بیشتر بشه ولی ظاهرا مثل اینکه کار زیا مهمی نکردم

  31. #31
    با سلام

    دوستان توضیحات کامل مثال دوستمون رو هم می تونید در آدرس زیر ببینید

    http://www.codeproject.com/KB/webfor...ridHeader.aspx

    مطمئنا استفاده کزدن از یک مثال آماده وقتی از آدم نمی گیره و مهم اینه که آدم خودش از ابتدا یه کاری رو انجام بده

  32. #32

    Wink

    نقل قول نوشته شده توسط amir.NET2 مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوستان توضیحات کامل مثال دوستمون رو هم می تونید در آدرس زیر ببینید

    http://www.codeproject.com/KB/webfor...ridHeader.aspx

    مطمئنا استفاده کزدن از یک مثال آماده وقتی از آدم نمی گیره و مهم اینه که آدم خودش از ابتدا یه کاری رو انجام بده
    اتفاقا مهم اینکه بتونی از کد های آماده نهایت استفاده رو بکنی نه اینکه هر کسی واسه خودش چرخ رو اختراع کنه !!!

  33. #33
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723

    نقل قول: ساختن جدول با سر ستون فرعی در Datagrid

    نقل قول نوشته شده توسط amir.NET2 مشاهده تاپیک
    با سلام

    دوستان توضیحات کامل مثال دوستمون رو هم می تونید در آدرس زیر ببینید

    http://www.codeproject.com/KB/webfor...ridHeader.aspx

    مطمئنا استفاده کزدن از یک مثال آماده وقتی از آدم نمی گیره و مهم اینه که آدم خودش از ابتدا یه کاری رو انجام بده

    این موضوع به 4 صفحه رسید ( معما چو حل شود آسان شود ) کسی پیدا نکرد و نمی دونست من هم ادعای ندارم که این رو خودم نوشتم ( چون سوادم به این چیزا نمی رسه ) و از سایتی دیگه گرفتم و اون رو با حداکثر دقت مطالعه و در برنامه خودم پیاده کردم و خیلی هم کار من و مطمنا کار دوستان دیگه رو هم راه انداخته
    حالا که سرکار کد رو دیدی سرچ زدی میگی این بود. من Custumiz شده این کد رو براتون گذاشتم که دیگه دوستان معطل نشدن.

  34. #34
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723

    نقل قول: ساختن جدول با سر ستون فرعی در Datagrid

    مطمئنا استفاده کزدن از یک مثال آماده وقتی از آدم نمی گیره
    تاریخ اولین پست رو با تاریخ اخرین پست بخونید میفهمید خیلی چقدر وقت گیره و بصورت خصوص هم چندین بار مزاحمت برای جناب راد و ... داشته این کار که با راهنمایی ایشون پیدا کردم.

    نه اینکه هر کسی واسه خودش چرخ رو اختراع کنه !!!
    دقیقا همینه، د ضمن ما دونبال یه راحی بودم برای نوشتن این کد که به این کد زیبا برخورد کردیم و دیگه دیلی نداره بریم دنبالش چون کد رو دیدم و کار هم میکرد و خوب هم نوشته شده بود

  35. #35
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    ایران - بروجرد
    پست
    723

    نقل قول: ساختن جدول با سر ستون فرعی در Datagrid

    بله دوست من

    استفاده از Template Column ها
    این چیزی هستش که خود شما گفتید که دیدی با اون نیست
    فقط میگی از این استفاده کن اما چطوری ؟؟ نمیگی !
    این هم جواب در پست بعدی
    با کمی جستجو تو همین سایت یا سایت های دیگه براحتی میتونید هزاران مثال و مقاله در مورد Template Column ها پیدا کنید
    که باز هم تاکید کردید روی همین موضوع

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •