نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: وارد کردن عکس در بانک اطلاعاتی

  1. #1

    وارد کردن عکس در بانک اطلاعاتی

    سلام
    می خواستم بدونم چطور می تونم یک تصویر را در بانک اطلاعاتی (SqL) وارد کنم.
    با تشکر.

  2. #2
    (if (openFileDialog1.ShowDialog()==DialogResult.OK
    {
    ;(FileStream stream = new FileStream(openFileDialog1.FileName,FileMode.Open, FileAccess.Read
    ;(BinaryReader reader = new BinaryReader(stream
    ;(byte[] photo = reader.ReadBytes((int)stream.Length
    ;() reader.Close
    ;()stream.Close
    ; com.Parameters.Add("@aks", SqlDbType.VarBinary, photo.Length).Value = photo
    }
    else
    ; com.Parameters.Add("@aks", SqlDbType.VarBinary).Value = SqlBinary.Null
    حالا یه دستور Insert به DataBase بنویس

    ;("com.commandText="insert into tabel values(@sks

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghafoori
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    اصفهان-نجف اباد
    پست
    1,111
    دوست عزیز این سوال مکررا پرسیده شما شما می توانید با جستجو در سایت به سرعت به جوابتون برسید
    http://www.barnamenevis.org/search.php

  4. #4

    نقل قول: وارد کردن عکس در بانک اطلاعاتی

    1- می خوام عکسی رو که از sql server جستجو کردم تو یه picture box نشون بدم. برای اینکار
    کد زیر رو می نویسم
    buffer1 = (byte[])(objdataset.Tables["tbl_caramuz"].Rows[objcm.Position]["pic"]);
    MemoryStream objstream = new MemoryStream(buffer1);
    PictureBox objbox =PictureBox1;
    objbox.Image = Image.FromStream(objstream);
    objbox = null;
    objstream.Close();
    اما error زیر رو میده

    Unable to cast object of type ‘system.DBNull’ to type ‘system.Byte[]’

  5. #5

    نقل قول: وارد کردن عکس در بانک اطلاعاتی

    دلفی من شنیدم که خودش تمام کارهای ذخیره اطلاعات و این ها رو با یک ابزاریکه داره میکنه حیف که سی شارپ همچنین چیزی نداره !؟

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن عکس در بانک اطلاعاتی

    سلام
    من میخام عکسها رو توی یک فولدر ذخیره کنم و ادرسشون رو در دیتا یس ذخیره کنم
    اما نمیدونم چی رو باید در فیلد ادرس عکس قرار بدم و اصلا چیکار باید بکنم؟؟؟
    لطفا کمک کنید
    تشکر

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار amin_rezaee
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    ارسنجان
    پست
    71

    نقل قول: وارد کردن عکس در بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط ic_teta مشاهده تاپیک
    سلام
    من میخام عکسها رو توی یک فولدر ذخیره کنم و ادرسشون رو در دیتا یس ذخیره کنم
    اما نمیدونم چی رو باید در فیلد ادرس عکس قرار بدم و اصلا چیکار باید بکنم؟؟؟
    لطفا کمک کنید
    تشکر
    کافیه اسم فایل را برابر کلید اصلی جدولت بذاری و تو یه فولدر ذخیره اش کنی.

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    92

    نقل قول: وارد کردن عکس در بانک اطلاعاتی


قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •