نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: datagridدر سی شارپ

  1. #1

    datagridدر سی شارپ

    سلام

    من فیلدی برای ورود شماره بازیابی اسنادم در محیط سی شارپ دارم.
    زمان وارد کردن داده هایم در تکست باکس درست همون طوری که می خواهم وارد می شود و در تیبل من هم در sql درست قرار می گیرد ولی زمانی که قراره داده من در datagrid به نمایش در آید بهم می ریزه

    مثلا شماره سند این طوریه : 45//005

    ولی زمانی که در datagrid نمایش میابد این طوریه : 005//45

    لطفا راهنمایی کنید
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    دستور خواندن داده از جدول رو داخل این تگ قرار بده:
    <span dir="rtl">
    مثال:
    <span dir="rtl"><%# Eval("shomareSanad") %></span>

  3. #3
    فکر کنم از right to left باشه.

  4. #4
    اگه بخوایم یه ستون از datagrid بصورت حاصلضرب دو ستون دیگه باشه چیکار باید کنیم
    مثلا حقوق= ساعت * دستمزد

  5. #5
    چطوری ListBox را داخل Database بریزم ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار AspNet
    تاریخ عضویت
    آذر 1383
    محل زندگی
    سایت برنامه نویس
    پست
    469
    نقل قول نوشته شده توسط amiroffline مشاهده تاپیک
    اگه بخوایم یه ستون از datagrid بصورت حاصلضرب دو ستون دیگه باشه چیکار باید کنیم
    مثلا حقوق= ساعت * دستمزد
    آسونترین راه به نظر من استفاده از دستور Sql موقع خوندن اطلاعات:
    مثلا فرض کن 2 تا ستون int داریم.به نام hour و rate
    حالا اینجوری میخونیم:

    select sum=hour*rate from myTable


    که حاصلضرب دو ستون hour و rate رو با یه نام جدید به اسم sum برمیگردونه.

  7. #7
    AspNet عزیز فکر کنم نتونستم منطورم رو خوب برسونم
    من از DataGrid برای گرفتن اطلاعات از کاربر استفاده می کنم نه نمایش اطلاعات
    وقتی کاربر اطلاعاتشو وارد کرد تو پایگاه داده ذخیره می کنم

  8. #8
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    67
    سلام خسته نباشید می خواستم بدونم چطوری می تونم خاصیت MultiSelect رو از DataGrid بگیرم؟ یعنی در هر لحظه فقط یک سطر بتونم Select کنم
    ممنون

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    خرداد 1386
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    67
    کسی نمی خواد جواب منو بده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  10. #10
    نقل قول نوشته شده توسط amiroffline مشاهده تاپیک
    AspNet
    من از DataGrid برای گرفتن اطلاعات از کاربر استفاده می کنم نه نمایش اطلاعات
    وقتی کاربر اطلاعاتشو وارد کرد تو پایگاه داده ذخیره می کنم
    دوست عزیز ، من فکر می کنم که datagrid ابزار خوبی برای گرفتن اطلاعات از کاربر نباشه، شما می توانید از textbox ها و ... جهت وارد کردن اطلاعات استفاده کنید و دیتاگرید را فقط برای نمایش اطلاعات بگذارید

  11. #11
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    نقل قول نوشته شده توسط Mahbadgroup مشاهده تاپیک
    سلام خسته نباشید می خواستم بدونم چطوری می تونم خاصیت MultiSelect رو از DataGrid بگیرم؟ یعنی در هر لحظه فقط یک سطر بتونم Select کنم
    ممنون
    مطمئنی خواص دیتا گرید را خوب مطالعه کردی؟
    دقیقا یه خاصیت به نام multiselect داره اونو false کن

    موفق باشید
    مهدی کیانی

تاپیک های مشابه

  1. چه طوری میشه شماره ی صفحات datagridرا فارسی کرد؟
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 26 مرداد 1387, 14:29 عصر
  2. اضافه کردن سطر به datagridدر asp.net
    نوشته شده توسط mina_t در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مرداد 1386, 01:04 صبح
  3. چطور datagridرا ویرایش کنم؟
    نوشته شده توسط marmar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 16 مرداد 1384, 12:51 عصر
  4. استفاده از datagridبدون وصل شدن به پایگاه داده
    نوشته شده توسط mfasihy در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1384, 14:45 عصر
  5. استفاده از dataset,datagridدر فایل!
    نوشته شده توسط amirhossein1360 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 19 فروردین 1383, 21:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •