نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ستون های datagrid

  1. #1

    ستون های datagrid

    سلام

    اگر بخواهم که ستونهای نمایشی درdatagrid با اندازه های متفاوتی نمایش یابند باید چه کار کنم؟

    مثلا خوب ستون آدرس به عرض بیشتری نسبت به ستون نام نیاز داره

    البته خودم فکر می کنم بلدم ولی از این راه خودم که استفاده می کنم تمام ستون ها ناپدید می شوند دریغ از یکی

    راه من :

    از properties مربوط به datagrid گزینه tablestyle را می زنم و بعد هم datagrid مورد نطر را با دکمه add اضافه می کنم.
    از گزینه grid columnstyle هر ستون را یکی اضافه می کنم با دکمه( add) و بعد هم با گزینه width عرض ستونها را می دهم ولی در پایان این عملیات تمام ستونهای من در datagrid پنهان می شوند

    لطفا راهنمایی کنید مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Sorenaa_s
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    سن
    43
    پست
    115
    کاری که انجام می دی درسته، فقط کافیه TableStyle.MappingName رو هم نام با اون DataTable که می خوای bind کنی بذاری:


    DataTable dt = new DataTable("MyTable");
    DataGridTableStyle style =
    new DataGridTableStyle();
    style.MappingName = "MyTable";

تاپیک های مشابه

  1. کنترل کلیدها در DataGrid
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 26 آبان 1389, 23:31 عصر
  2. نمایش یک رکورد جدول به صورت دو سطر در datagrid
    نوشته شده توسط zahracomputer در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مهر 1385, 20:22 عصر
  3. دستور If در DataGrid
    نوشته شده توسط shahramasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 21:12 عصر
  4. مشکل در کار با datagrid
    نوشته شده توسط radan63 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 29 فروردین 1385, 09:27 صبح
  5. سه رقم سه رقم جداکردن در datagrid
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 24 فروردین 1385, 18:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •