نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: چگونه یک ListBox را داخل Database بریزم?

  1. #1

    چگونه یک ListBox را داخل Database بریزم?

    روی فرم Web دو تا ListBox دارم از DataBaseSLQ اولیش را پر کرده ام. آیتم های انتخابی را به ListBox دومی فرستاده ام . اما نمی دانم چطوری ListBox دومی را داخل Database بریزم ؟

  2. #2
    اگه میخوای به اون آیتم ها دسترسی داشته باشی:

    foreach
    (string value in listBox1.Items)
    {
    // Write Codes
    }
    حالا تک تکشونو دو دیتابیس ذخیره کن.

  3. #3
    با تشکر

    اما روی همین خط خطا میدهد . می دانید چرا؟

    privatevoid SaveKeywordSelected()
    {
    try
    {
    foreach ( string value in KeywordListSelect.Items) // line error
    {
    int KeywordID = Convert.ToInt32(value);
    int result = this.db.AdminKeywordQuestionSetInfo(recID, KeywordID);
    // Write Codes
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    this.SetMessage(ex);
    }

    }

  4. #4
    پیغام خطا چیه؟

  5. #5
    چگونه یک ListBox را داخل Database بریزم?

    اما نمی دانم چطوری ListBox را داخل Database بریزم ؟

    kardo.it@hotmail.com

  6. #6
    ex = {"Unable to cast object of type 'System.Web.UI.WebControls.ListItem' to type 'System.String'."}

  7. #7
    یکی نیست جوابش رو بلد باشه کار من لنگه

  8. #8
    دوست خوبم من،کدی که برات نوشتم تو مجیط ویندوزیه اما پیغام خطای شما مربوط میشه به محیط وبی.
    باید سوال وبی خودتو تو بخش وبی بپرسی تا این اشتباه ها پیش نیاد.
    بگذریم
    توی وب item های ListBox از جنس System.Web.UI.WebControls.ListItem هستند.پس اولین کاری که باید انجام بدی اینه که یه متغیر از این کلاس بگیری.

    foreach (System.Web.UI.WebControls.ListItem list in lst.Items)
    {
    }
    حالا اگه بخوای به Text آیتم های لیست باکس دسترسی داشته باشی:

    lbl.Text += list.Text +
    "<br />";
    یا نه میخوای به value آیتم ها دسترسی داشته باشی:

    lbl.Text += list.Value +
    "<br />";
    lbl نام یه Label هستش.
    list نام یه ListBox هستش.
    موفق باشی.

  9. #9


    وقتی ListBox راتعریف کردم value را برایش نمی شناسد.
    با تشکر

  10. #10
    اینو ببین:
        <asp:ListBox ID="lst" runat="server">
    <asp:ListItem Text="Text01" Value="Value01"></asp:ListItem>
    <asp:ListItem Text="Text02" Value="Value02"></asp:ListItem>
    </asp:ListBox>
    اگه بخوی تکستشو و اگه بخوای ولیوشو برمیداری.

  11. #11
    جناب Mojtaba_ss اگه عکسی که فرستادم را ببینید متوجه مشکل من میشوید.
    ببخشید مثل اینکه من بلد نیستم چطوری عکس ارسال میکنند.(از صفحه عکس گرفته ام اما ارسال نشده!)

  12. #12
    نقل قول نوشته شده توسط oveisi مشاهده تاپیک
    یکی نیست جوابش رو بلد باشه کار من لنگه
    دوست عزیز تنها مشکلی که داری اینه که باید بعد از Items یک ToString() هم اضافه کنی


    foreach ( string value in KeywordListSelect.Items.ToString())


  13. #13
    عکسی اینجا نیست.
    مشکل برطرف نشد؟

  14. #14

    جوابش پیدا شد


    private void SaveKeywordSelected()
    {
    try
    {
    int recID = Convert.ToInt32(this.RecordID.Value);
    int Index = this.KeywordListSelect.Items.Count;
    bool result = this.db.AdminKeywordQuestionDelete(recID);

    if (result)
    {
    for (int i = 0; i <= Index; i++)
    {

    int KeywordID = Convert.ToInt32(KeywordListSelect.Items[i].Value);//خط مورد نظر من
    int result3 = this.db.AdminKeywordQuestionSetInfo(recID, KeywordID);
    }
    }
    }
    catch (Exception ex)
    {
    this.SetMessage(ex);
    }

    }


    از شما متشکرم جوابش رو پیدا کردم.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار سار
    تاریخ عضویت
    اسفند 1382
    محل زندگی
    تورین-ایتالیا
    پست
    1,044
    نقل قول نوشته شده توسط kardoali مشاهده تاپیک
    چگونه یک ListBox را داخل Database بریزم?

    اما نمی دانم چطوری ListBox را داخل Database بریزم ؟

    kardo.it@hotmail.com
    اگر موجودیت نیست، با استفاده از CSV این کار را بکنید. مانند :
    1,2,3,4,5

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره کردن یک ListBox در Database
    نوشته شده توسط oveisi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 خرداد 1386, 09:05 صبح
  2. تبدیل database sql2000 به database sql 2005
    نوشته شده توسط m.moharrami در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اردیبهشت 1386, 19:01 عصر
  3. Failed to load database information. Details: The database DLL 'crdb_dao.dll' could n
    نوشته شده توسط Bithiah در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 02 اردیبهشت 1385, 18:44 عصر
  4. کپی کردن آیتم های listbox در database
    نوشته شده توسط ali643 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1384, 09:53 صبح
  5. listbox-database
    نوشته شده توسط komeil64 در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 11 شهریور 1382, 15:19 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •