نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر Alias ها در BDE با برنامه نویسی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    123

    تغییر Alias ها در BDE با برنامه نویسی

    با سلام و تشکر از راهنمائی های دوستان


    1- وقتی یک برنامه با BDE نوشته شده آیا می توان بگونه ای چند مورد از آن برنامه را در یک سیستم داشت و اجرا کرد؟
    نام Alias از داخل سورس کد نباید تغییر کند .

    2- آیا راهی برای مسیر دهی Alias های BDE از طریق برنامه نویسی وجود دارد ؟

    موفق و پیروز باشید

  2. #2
    - وقتی یک برنامه با BDE نوشته شده آیا می توان بگونه ای چند مورد از آن برنامه را در یک سیستم داشت و اجرا کرد؟
    سیستم منظورتان شبکه است یا یک کامپیوتر
    2- آیا راهی برای مسیر دهی Alias های BDE از طریق برنامه نویسی وجود دارد ؟
    بله

  3. #3
    این کلمه را در help دلفی تایپ کنید

    Working with BDE aliases

    ویا
    برای خواندن اطلاعات BDE

    Session.GetAliasParams('data',memo1.Lines)  ;


    برای تغییر مشخصات BDE

    Session.ModifyAlias('data',memo1.Lines);
    Session.SaveConfigFile;

تاپیک های مشابه

  1. Alias
    نوشته شده توسط delphi5 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 18:23 عصر
  2. دستور همکار Alias
    نوشته شده توسط f.sh_a در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 22 خرداد 1385, 07:26 صبح
  3. مسیر ALIAS
    نوشته شده توسط شفیعی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 19 فروردین 1384, 16:48 عصر
  4. چک کردن وجود Alias
    نوشته شده توسط MFCGalaxy در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1383, 15:05 عصر
  5. حذف شدن alias
    نوشته شده توسط سهیلا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1383, 13:51 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •