نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نوشتن کامپایلر C#‎.net در vb.net با استفاده از class Microsoft

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090

    Question Class Microsoft.Csharp

    سلام خوبید بچه ها؟
    بازم یه مشکله دیگه!
    خیلی دنبالش گشتم ولی نشد گیرش بیارم
    میخوام با وی بی .نت کامپایلر سی شارپ . نت رو بنویسم
    یعنی توی فرمم که ران شد یه تکس باکس باشه با یه باتن .
    یوزر توی تکس باکس کد سی شارپشو بنویسه و با کلیک کردن دستورات اون تو اجرا بشه
    یک مقدار که فهمیدم میشه با استفاده از کلاس MICROSOFT.CSHARP...
    به جایی رسید ولی من دیگه نتونستم و از بچه ها را هنمایی میخوام
    ممنون از کمکتون

  2. #2

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    راستش سی شارپ بلد نیستم کد وی بی شو باشه حد اقل متوجه میشم میشه لینک اونو بدین؟

  4. #4
    بنده اون مقاله رو ننوشتم که بخوام لینک مقاله رو با زبان VB.NET بهت بدم!
    از برنامه های تبدیل کننده برای تبدیل اون کدها استفاده کن.
    اگر کمی دقت کنی، خودت به راحتی می تونی اون کدها رو به VB.NET تبدیل کنی...

    موفق باشید.

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    از سری کتابهای O'Reillly کتابی هست به اسم Comparison Between VB.NET and C#‎.NET یه همچین چیزی که حجمش هم حدود 2 مگابایت هست که توضیح داده تفاوت های اساسی بین این دو زبان چیه هست.تبدیل این دو زبان به هم خیلی کار سختی نیست چون نیازی نیست مثل تکنولوژی های قبلی مایکروسافت نگران اکتیوایکس ها و غیره باشید بلکه تمام (بیشتر) کدها با استفاده از کتابخانه کلاسهای خود دات نت نوشته شدن.
    اگر کتاب رو تو آرشیوم پیدا کردم همینجا آپ میکنم.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    ضمناَ کامپایلرهای VB.Net و #C به حالت خط فرمانی هستند در نتیجه با یک کلک کوچک میتوانید در برنامه تان فایل تایپ شده کامل دستورات را بسازید و تحویل کامپایلر آماده دهید تا کامپایل شود و اگر خروجی DLL باشد میتوانید در همان زمان اجرا، اجرایش کنید.

    با این روش در واقع شما کامپایلری نمیسازید ولی به بهترین شکل میتوانید دستورات نوشتاری VB.Net و یا #C را اجرا کنید!!!
    اگر بدردتان میخورد، توضیح بیشتری بدهم ؟؟؟!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار eyes_shut_number1
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    http://blueco.ir
    سن
    38
    پست
    1,090
    سلام اره منظورم همینه که از 1 تکس باکس کد سی شارپ رو بگیره و اونو کامپایل کنه البته با زدن یک باتن میدونم با یه کد ولی خدایش گشتم پیدا نکردم وگرنه مزاحم دوستان نمیشدم خود ماکروسافت یه کلاس داره Microsoft.Csharp.Csharpprovider ولی نمیدونم باید چیکارش کنم کمکم کنید ممنون میشم

  8. #8
    من نمی دونم فقط من دارم پست شماره ی 2 رو میبینم یا بقیه هم می بینن؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار __H2__
    تاریخ عضویت
    اسفند 1385
    محل زندگی
    یک جایی بین Framework و نارمک!
    پست
    1,059
    سلام
    من تازه بعد از پست 9 کاربر Behrouz_Rad آدرس را رفتم و مشاهده کردم! هنوز دقیق مطالعه نکردم اما به نظر خیلی جالب می آید و شاید بعد از مطالعه دقیق در وقت خالی بگویم بی نظیر !!!!!

    ولی فعلاً روشی را که گفتم تکمیل میکنم، از کاربر eyes_shut_number1 هم به علت تأخیر پیش آمده عضزخواهی میکنم، گرچه توجیه خوبی نیست ولی سرم کمی شلوغ بود !!!!


    مثلاً من میخواهیم چهار خط زیر را از TextBox تحویل گرفته و اجرایش کنم و به کاربر نشان دهم.

    int a = 5;
    int b = 6;
    a += b;
    System.Windows.Forms.MessageBox.Show("OK! " + a.ToString());


    من گفتم بیاییم و یک فایل متنی مثل زیر بسازیم:

    using System;
    static class Program
    {
    [STAThread]
    static void Main()
    {
    int a = 5;
    int b = 6;

    a += b;
    System.Windows.Forms.MessageBox.Show("OK! " + a.ToString());
    }
    }


    و خطوط مورد نظر کاربر در همان محل مشخص شده قرار میگیرند، حال این فایل را با نام مثلاً Program.cs در ریشه \:C ذخیره میکنیم و آن را کامپایل میکنیم، با خط فرمان زیر: (با کمک متد System.Diagnostics.Process.Start )

    C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0.50727\Csc. exe /reference:C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0. 50727\System.dll /reference:C:\Windows\Microsoft.NET\Framework\v2.0. 50727\System.Windows.Forms.dll /optimize /out:NewExe.exe /target:winexe C:\Program.cs


    حاصل اجرای خط فوق ساخته شدن فایل NewEXE.exe در ریشه \:C است. دیگه مسئلهع حل است!!!!! کافیست فایل EXE مذکور
    را به وسیله دستور ("System.Diagnostics.Process.Start("C:\NewExe.e xe اجرا کنید!

    امتحان کنید و نتیجه را ببینید!!! در صورت استفاده از کلاسسهای دیگر باید Refrence آن را به دستتور کامپایل اضافه کنید.

تاپیک های مشابه

  1. control class,entity class,boundary class
    نوشته شده توسط ali643 در بخش تحلیل و طراحی نرم افزار
    پاسخ: 12
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1392, 15:22 عصر
  2. microsoft][odbc microsoft access driver] too few parameters expected1
    نوشته شده توسط taranom_e_baran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1385, 13:21 عصر
  3. error microsoft][odbc microsoft access driver] too few parameters expected1]
    نوشته شده توسط taranom_e_baran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1385, 11:05 صبح
  4. Microsoft Visual Studio Tools for Microsoft Office System
    نوشته شده توسط hpx در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1384, 10:11 صبح
  5. مشکل در مورد class
    نوشته شده توسط Sohrab_Tapar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1383, 19:25 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •