نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: کدوم یک از دستورات این SELECT سرعتره

  1. #1

    کدوم یک از دستورات این SELECT سرعتره

    Rs.open "SELECT * FROM Customer"

    یا

    Create Procedure SelectCus
    as
    SELECT * FROM Customer



    یعنی دستور اولی سریعتری یا دتستور دومی
    چرا ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    فرقی نمیکنن ...

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار h_sadeghynejad
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Ariayee Land
    پست
    190
    همونطور که جناب CodeMasterX گفتند این دو دستور در اصل یه کار رو به یه روش انجام میدن فقط نحوه نوشتن فرق میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    البته باید این رو اضافه کنم که دستور Select ی که فیلدهای مشخصی رو انتخاب میکنه از نظر تئوری لااقل سرعتشون بیشتره چرا که دستور Select ی که تمام فیلدهای (*) رو انتخاب میکنه مجبوره تمام فیلدها و رکوردها رو بخونه.

  5. #5
    منظوره من اینکه با SP درستور SELECT سریعتر کار می کنه یا با ADO از داخل برنامه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار CodeMasterX
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    Iran, Shiraz
    سن
    36
    پست
    960
    فکر نکنم فرقی بین سرعتشون باشه ولی تا جایی که من مطالعه کردم از نظر تئری (لااقل) SP ها سریع تر هستن.

تاپیک های مشابه

  1. select sql
    نوشته شده توسط IC_prog در بخش Foxpro
    پاسخ: 12
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1392, 22:11 عصر
  2. طریقه تعریف تابع در SQL و استفاده در دستور Select
    نوشته شده توسط Mahdi_S_T در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 شهریور 1386, 19:05 عصر
  3. فیلتر کردن دیتاهای یک select
    نوشته شده توسط shahroozj در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 18 بهمن 1384, 14:15 عصر
  4. یک سوال در مورد SELECT
    نوشته شده توسط jk در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 02 آبان 1384, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •