نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: تعریف متغیر Public

  1. #1

    تعریف متغیر Public

    تعریف متغیر Public . چگونه متغیری در سی شارپ تعریف کنم که در تمام فرمها قابل استفاده باشد

  2. #2
    توی C#‎ نحوه نوشتن برنامه با چیزی در ذهن شماست یه مقدار فرق داره، همه چیز بر اساس اصول OO (شیئ گرا) کار می کنه.
    بهتره یه مقدار این اصول رو مطالعه کنید تا با روشهای دیگه ای که می تونید استفاده کنید و این مشکل رو حل کنید آشنا بشید.

    موفق باشید.

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    پست
    55
    در کلاس Program که به برنامه اضافه شده یا در یکی از فرمها و یا در یکی از کلاس های لایه Business متغیری از نوع Public Static تعریف کنید. وقتی یک Property از نوع Static تعریف می شود می شه بدون ایجاد نمونه از اون کلاس با آن کار کرد.و یا اصلا کلاسی به برنامه اضافه کرده و متغیرهای عمومی را در آن ذخیره کن. در مثال زیر کلاس کدی به نام ApplicationSettingClass به برنامه اضافه کرده ایم و متغیر را درون آن تعریف کرده ایم:

    Public Class ApplicationSettingClass
    {
    Public Static string shareProperty = "";
    }

    حال برای دسترسی به آن درون فرمهای دیگر می تونید مقدار آن را بخوانید یا مقدار دهی کنید:

    ApplicationSettingClass.shareProperty = "sample string";

  4. #4
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    البته همیشه public static خوب نیست
    اینکه در فرم یا کلاس دیگه ای بخوای از متغیر ها ویا درست تره اون فیلد های یک کلاس دیگه استفاده کنی
    بهتره برای اونا property تعریف کنی
    اینطوری خاصیت encapsulation را هم رعایت کردی

    موفق باشید
    مهدی کیانی

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    498
    سلام دوستان
    میشه یکم در مورد encapsulation بدید و ممنون میشم راستش من خیلی دنبال این موضوع بودم که از طریق property کار کنم و لی گیر نیاوردم و هنوز دنبالش هستم ممنون میشم اگه یک مثال بزنید.
    با تشکر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط Future مشاهده تاپیک
    سلام دوستان
    میشه یکم در مورد encapsulation بدید و ممنون میشم راستش من خیلی دنبال این موضوع بودم که از طریق property کار کنم و لی گیر نیاوردم و هنوز دنبالش هستم ممنون میشم اگه یک مثال بزنید.
    با تشکر
    http://en.wikipedia.org/wiki/Object-...ed_programming

  7. #7

    نقل قول: تعریف متغیر Public

    دوستان می شه یه نفر به طور ساده و کاملا زیره دیپلم به من بگه چه جوری می شه یک متغییر publice تعریف کرد(من چیزی از کلاس و property نمی دونم)(در محیط ‍visual studio 2008) . یادمه تو vb که برنامه نویسی می کردم خیلی وقت پیش یه قسمتی بود که اون تو هر متغییری تعریف می کردی publice می شد. من دنباله یک چنین راه حلی هستم. فقط ساده باشه لطفا!

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: تعریف متغیر Public

    سلام دوست عزیز
    اگه منظور شما اینه که تو کل کلاس جاری دردسترس باشه میتونی اونو تو public partial class تعریف کنی
    ولی تو کل فرمها باید از Get vs Set استفاده کنی.
    static int _globalValue;
    public static int GlobalValue
    {
    get
    {
    return _globalValue;
    }
    set
    {
    _globalValue = value;
    }
    }

  9. #9

    نقل قول: تعریف متغیر Public

    برنامه من یه فرم بیشتر نداره(در واقع دارم یه ماشین حساب ساده می نویسم واسه ذخیره مقدار textbox یه متغییر publice می خوام. در ضمن من نفهمیدم! لطفا بگین من اصلا کد های مربوط برای ساخت این متغییر رو کجا باید وارد کنم؟ من یه بیشتر ندارم به اسم form1

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار sobaisobai
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    490

    نقل قول: تعریف متغیر Public

    سلام دوست عزیز
    عرض کردم خدمتت
    اگه یه فرم داری باید اونو تو public partial class تعریف کنی
     public partial class frmBackup :Form
    {
    int i=10;
    }
    آخرین ویرایش به وسیله sobaisobai : سه شنبه 03 آبان 1390 در 13:05 عصر

تاپیک های مشابه

  1. نوشتن Public Sub برای اجرای دستورات SQL
    نوشته شده توسط javad3151 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 23 تیر 1386, 21:40 عصر
  2. public control in asp.net 2
    نوشته شده توسط PrinceDotNet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 30 بهمن 1384, 15:20 عصر
  3. تعریف یک تابع Public
    نوشته شده توسط Farhad-Csharp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1384, 09:31 صبح
  4. ایجاد کنترل های Public
    نوشته شده توسط Amir Taghavi در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 12 آبان 1384, 23:37 عصر
  5. ایجاد فرم Public(قابل دسترس از سایر فرمها)
    نوشته شده توسط moradi_am در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1383, 13:56 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •