نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: اجرای برناامه تنها یک بار

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار jome ramezani
    تاریخ عضویت
    تیر 1385
    محل زندگی
    افغانستان
    پست
    55

    اجرای برناامه تنها یک بار

    چگونه میتوان کاری کرد که یک برنامه تنها یک بار اجرا گردد

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط jome ramezani مشاهده تاپیک
    چگونه میتوان کاری کرد که یک برنامه تنها یک بار اجرا گردد
    Definition of the RunOnce Keys in the Registry
    http://support.microsoft.com/kb/137367

    Single Instance Application in C#‎
    http://www.codeproject.com/csharp/singleinstance.asp

  3. #3
    میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین که منظورتون از اینکه یک بار اجرا بشه چیه ؟؟؟

  4. #4
    نقل قول نوشته شده توسط jome ramezani مشاهده تاپیک
    چگونه میتوان کاری کرد که یک برنامه تنها یک بار اجرا گردد
    http://www.dalepreston.com/Blog/2005...-run-once.html

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار اَرژنگ
    تاریخ عضویت
    آبان 1384
    محل زندگی
    arjang8000@gmail.com
    پست
    2,736
    نقل قول نوشته شده توسط iranmsb مشاهده تاپیک
    میشه یه خورده بیشتر توضیح بدین که منظورتون از اینکه یک بار اجرا بشه چیه ؟؟؟
    یعنی ایکه اگر کاربر دوباره ایکن برنامه را کلیک کرد یک بار دیگهر برنامه را اجرا نکنه و دو تا برنامه با هم در حال اجرا باشند.
    به عنوان مثال مسنجر را امتحان کنید، فقط یک مسنجر همیشه در حال اجرا هست، مهم نیست که چند بار بخواهید اجراش کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار essa_61
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    164
    سلام خدمت همه میشه یکم مفصل راجع به این چند خط کد برای من توضیح بدید علامت [] در این کدها معنیش چیه ؟؟ کلا این کدها معنیش چیه ؟؟

    ضمنان این کدها مربوط به اجرای یک بار برنامه میشن



    [DllImport("user32.dll")]

    privatestaticexternint ShowWindow(IntPtr hWnd, int nCmdShow);

    [DllImport("user32.dll")]

    privatestaticexternint SetForegroundWindow(IntPtr hWnd);
    [DllImport("user32.dll")]

    privatestaticexternint IsIconic(IntPtr hWnd);


  7. #7
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    علامت [] در این کدها معنیش چیه ؟؟
    به معنای Attribute برای متد.
    کلا این کدها معنیش چیه ؟؟
    هر متد یا کلاس یا ساختار یا خاصیت یا ... میتونه دارای Attribute باشه.
    attribute ها میتوانند روی یک متد، کلاس، ساختار یا ... تاثیر بگذارند.
    در مثالی که ذکر شده، به کمک DllImport، اطلاعات لازم برای متد آماده میشه تا بتواند یک تابع را از Dll مدیریت نشده، صدا بزند.

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    پست
    193
    خیلی ساده بگم این روشی است برای فراخوانی DLL ها
    همون API که میگن
    در کل برای استفاده از توابعی که درون DLL های مختلف که هست ابتدا باید DLL مربوطه را با دستور DLL Import به برنامه اضافه کنی و بعد تابع مربوطه را نوشته و فراخوانی کنی
    میتونی DLL Import را معادل Using بگیری
    البته از لحاظ کاری میگم نه اینکه این دوتا یکی هستند


    ضمنان این کدها مربوط به اجرای یک بار برنامه میشن
    در ضمن این کدهایی که تینجا نوشتی فقط اعلان هستند و به خودی خود هیچ کاری انجام نمیدن


    موفق باشید
    مهدی کیانی

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •