نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تغییر رنگ متن نودهای treeview

  1. #1

    تغییر رنگ متن نودهای treeview

    ابتدا برخی از نودهای treeview را تغییر رنگ می دهم وقتی دوباره می خواهم کل treeview را یک رنگ کنم انجام نمی شود.
    آیا دستور treeview.forecolore برای کل نودها و زیرشاخه ها اجرا نمی شود؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار PC2st
    تاریخ عضویت
    آذر 1385
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    38
    پست
    1,491
    ابتدا برخی از نودهای treeview را تغییر رنگ می دهم وقتی دوباره می خواهم کل treeview را یک رنگ کنم انجام نمی شود.
    میشه از یک حلقه foreach و توابع بازگشتی استفاده کرد.
    در متد زیر، پارامتر اول، شئ Node ائی است که باید تمام زیر Node های آن به رنگ مورد نظر تغییر یابند.

    void SetNodesForeColor( TreeNode tNode, Color color )
    {
    tNode.ForeColor = color;
    foreach( TreeNode tn in tNode.Nodes )
    {
    SetNodesForeColor( tn, color );
    }
    }




    دستور treeview.forecolore برای کل نودها و زیرشاخه ها اجرا نمی شود؟
    برای کل نودهائی اعمال میشه که رنگی از قبل براشون مشخص نشده باشه.

تاپیک های مشابه

  1. کامپوننت treeview
    نوشته شده توسط arsalansalar در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 18 مهر 1386, 11:36 صبح
  2. پیدا کردن اندیس نود در treeView
    نوشته شده توسط egoldashraf در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 30 تیر 1386, 21:16 عصر
  3. تغییر رنگ Highlight مربوط به Node انتخاب شده از Treeview
    نوشته شده توسط mehdi58 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 تیر 1385, 08:05 صبح
  4. تغییر align کنترل treeview
    نوشته شده توسط ava_a2005 در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 13 آذر 1384, 11:14 صبح
  5. جستجو در Treeview
    نوشته شده توسط ehsane در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 مرداد 1384, 07:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •