صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمایش نتایج 81 تا 120 از 163

نام تاپیک: ابزارها و کامپوننت های دات نت

  1. #81
    کاربر دائمی آواتار touraj
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    341

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    یه dll که کمک میکنه پنل سایه دار داشته باشین:
    https://barnamenevis.org/showpo...00&postcount=2

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار parsavb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    جلوي کامپيوتر
    پست
    210

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    این دو dll یک botton بسیار زیبا هستش اگه کسی سورسش رو خواست ایمیل کنه براش می فرستم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله parsavb : جمعه 08 شهریور 1387 در 09:15 صبح

  3. #83

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت


  4. #84
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    اينم لينك دانلود باقي اسكين ها
    http://www.skincrafter.com/skingal.php

    و بخش هاي 2 و 3 از اسكين هايي كه خودم دانلود كردم
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  5. #85
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1386
    محل زندگی
    خراسان-سبزوار
    پست
    163

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    اينم يه سري عكس از اين اسكين ها كه البته خودم مي دونم بايد اينارو اول مي ذاشتم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  6. #86
    کاربر دائمی آواتار parsavb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    جلوي کامپيوتر
    پست
    210

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    این هم نمونه برنامه با vs 2008
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #87
    کاربر دائمی آواتار mostafaaa
    تاریخ عضویت
    دی 1386
    محل زندگی
    جزیره کیش
    پست
    727

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    اینم یه ClassLibrary که برای بعضی از توابع تاریخ نوشتمش.
    امکاناتش هم به شرح زیره .
    متد با نام ShamsiToMiladi برای تبدیل یک تاریخ شمسی به میلادی.
    متدی با نام ShDaysInMonth برای تعیین اینکه در یک ماه شمسی چند روز وجود دارد
    متدی با نام ShFirstDayNameOfMonth برای تعیین اینکه اولین روز از یک ماه شمسی چند شنبه است.
    و در آخر متد ShToDay با دو آرگومان MiladyDate و Format که تاریخ شمسی رو به دو فرمت Long و Short بر میگردونه .
    امیدوارم به دردتون بخوره.
    و اگه اشکالی هم داشت بگین تا رفعش کنم.
    اینم Dll مربوطه
    Shamsi.rar

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار parsavb
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    جلوي کامپيوتر
    پست
    210

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    این هم یک پروژه کامل با vb.net با حجمی حدود 4 مگا بایت و آدرس سایتش اگه بیشتر خواستید
    برنامه
    برنامه کامل
    آدرس سایت
    سایت منبع
    آخرین ویرایش به وسیله parsavb : پنج شنبه 21 شهریور 1387 در 11:52 صبح دلیل: تصحیح نوشته

  9. #89
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    172

    InputBox فارسی با قابلیتهای طلایی


  10. #90

    کلاسی برای تبدیل عدد به متن

    این کلاس اعداد را به حروف تبدیل میکنه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #91

    مسج باکس فارسی

    این هم یک کلاسی برای مسج های فارسی
    امیدوارم خوش تان بیاد
    راستی نظرتان را برای بهتر شدن این مسج باکس بدهید
    ممنون میشم
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  12. #92

    مسج باکس فارسی با تصاویر

    این مسج باکس تصاویر زیادی داره شاید حجم سنگین باشه ولی ارزش دانلود داره

    http://www.antibiotic.ir/JntMsgBox.dll

    http://www.antibiotic.ir/JntMsgBox.rar

    سوالی داشتید میتوانید به ایمیل بزنید
    jalalnt@gmail.com
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #93

    نشخه شماره 2 مسج باکس فارسی

    این هم نسخه شماره 2 با بهتر شدن تابع و افزایش پراپرتی
    امیدوارم لذت ببرید
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  14. #94

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام . اینم یه سورس کد که کار خودمه . ساعت ویندوز رو به صورت حروف فارسی میکنه .
    دیدنش خالی از لطف نیست ..............
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  15. #95

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    کامپاننت مجانی Chart برای Windows Forms و ASP.NET

    توضیحات :
    http://www.microsoft.com/downloads/d...displaylang=en

    دانلود :
    خود کامپاننت :
    http://download.microsoft.com/downlo...47/MSChart.exe
    add-in برای ویژوال استودیو :
    http://download.microsoft.com/downlo...tudioAddOn.exe
    راهنما :و مستندات :
    http://download.microsoft.com/downlo...artControl.exe
    مثال :
    http://code.msdn.microsoft.com/mschart
    اگر Net. نمی دانید وارد نشوید.

  16. #96

    Talking نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام اینم یه برنامه که فایلها و فولدرهای شما رو به حالت سوپر هایدن میبره که دیگه حتی در سرچ ویندوز هم پیدا نمیشه .
    گفتم شاید به دردتون بخوره .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  17. #97

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    کامپوننت های Vista :
    http://www.mscode.ir/index.php?topic=1999.0

  18. #98
    کاربر دائمی آواتار seniamail
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    محل زندگی
    کره خاکی
    پست
    223

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    نقل قول نوشته شده توسط HO457 مشاهده تاپیک

    Windows XP style Explorer Bars
    Free for download
    -------------------------------------
    Windows XP style Explorer Bars/Task Bars/Web Views - call them what you will - are all
    the rage at the moment. There are many great free Explorer Bar controls available on the
    net such as Derek Lakin's Collapsible Panel Bar, Darren May's Collapsing Group Control,
    and Tom Guinther's Full-featured XP Style Collapsible Panel. Most of them don't support
    Windows XP themes, or if they do, they "fake" it by drawing the gradient/arrows
    themselves, or by including the necessary images in the assembly.
    -------------------------------------

    -------------------------------------
    http://www.codeproject.com/cs/miscctrl/XPTaskBar.asp
    سلام
    من اینو گرفتم ولی مشکل داره

  19. #99

    Post نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    جعبه پيام و جعبه ورودي و جعبه انتخاب
    MsgBox
    ]InputBox
    OptionBox
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  20. #100
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    سن
    40
    پست
    634

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام دوستان
    این هم یک datetimepicker فارسی با امکانات زیاد. برای اطلاعات بیشتر به لینک زیر مراجعه کنید.
    datetimepicker فارسی

    و برای دانلود فایل از لینک زیر استفاده کنید.

    Persian_dateTimepicker
    آخرین ویرایش به وسیله mina.net : سه شنبه 12 خرداد 1388 در 17:39 عصر دلیل: تغییر ورژن

  21. #101

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام به دوستان عزیز .
    مشابه یه همچین کامپوننتی رو در قسمت VB گذاشتم . استقبال خوبی شد .
    کار این کامپیونت اینه که مدت زمان حضور کاربر در برنامه رو اندازه میگیره .
    کارای من خیلی پیچیده نیست . ولی گفتم شاید به دردتون بخوره .
    نحوه استفاده رو به شکل یه عکس داخل فایلی که دانلود میکنید هست .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  22. #102
    کاربر تازه وارد آواتار رضا نانوا
    تاریخ عضویت
    خرداد 1385
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    66

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    کامپوننتی برای تبدیل تاریخها
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  23. #103

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام خدمت شما دوستان عزیز .
    چند روز پیش یه کامپوننت نوشتم که گفتم شاید به دردتون بخوره . البته این اولین کامپوننتیه که نوشتم .
    اگه قصد استفاده از یک ساعت فارسی در برنامتون رو دارید می تونید از این کامپوننت استفاده کنید .
    این کامپوننت دارای امکانات زیر می باشد :
    1- نمایش ساعت به صورت حروف فارسی
    2 - نمایش ساعت به صورت عددی
    3 - نمایش ساعت جهانی ( گرینویچ)
    4 - نمایش تاریخ شمسی
    5 - امکان ست کردن چهار مورد بالا به صورت ران تایم
    اینم از امکاناتی که این کامپوننت داره .
    البته شاید شما بگید که کارایی که این کامپوننت میکنه با چند خط کد میشه انجام داد . باید یگم که حرف شما درسته ، ولی اگه از این کامپوننت استفاده کنید پشیمون نمیشید .
    دوست دارم نظراتتون رو درباره این کامپوننت بهم بگید . هرچی باشه شما عزیزان استاتید بنده هستید . راستی اگه پیشنهادی هم داشتید در مورد زمان و تاریخ که بشه به این کامپوننت اضافه کرد ، حتما بهم بگید .
    امیدوارم از این کامپوننت ناقابل خوشتون اومده باشه.

    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  24. #104
    کاربر دائمی آواتار hossein-khoshseyar
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    532

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    یه ابزار بسیار زیبا برای رسم نمودار و اشکال گرافیکی
    تو این لینک هم عکسش هست هم خودش
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=170471

  25. #105

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    این کامپوننت که خودم نوشتم یک مسج باکس فارسی هست
    توضیحات کامل در این تاپیک

  26. #106
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    33
    پست
    1,556

    Lightbulb ابزار رجیستر کردن dll , ocx در ویندوز

    با سلام

    این ابزار همون طور که از اسمش هم معلومه کارش رجیستر کردن فایلهای dll و ocx امیدوارم که به دردتون بخوره البته بیشتر به درد افراد کم تجربه میخوره چون با run خود ویندوز هم میشه همینکار رو به راحتی انجام داد مثلاً اینجوری ( Regsvr32 c:\windows\system32\myActiveX.ocx )
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  27. #107

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام به همه بروبکس باحال سایت برنامه نویس .
    خب ، این بار واستون یه کامپوننت فوق العاده توپ نوشتم . این کامپوننت مثل یه PictureBox هستش . با این تفاوت که وقتی شما یه عکس رو به اون میدید ، میتونه واستون 16 حالت عکس رو بچرخونه . روش استفاده از این کامپوننت هم به صورت زیره :
    1- کامپوننت رو روی فرمتون بندازید .
    2- حالا به قسمت Properties کامپوننت برید و از داخل لیست گزینه File_Name رو پیدا کنید و آدرس محلی که عکس اونجاست رو بهش بدید .
    3- حالا در همین قسمت ( Properties ) گزینه Rotate_Type رو پیدا کنید و حالت چرخش مورد نظرتون رو انتخاب کنین .
    به همین سادگی به همین خوشمزگی ...................
    اگه کسی سوالی داشت به صورت پیام خصوصی ازم بپرسه .
    امیدوارم خوشتون اومده باشه .
    بای بای .........................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  28. #108

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    این Dll یک متد به اسم adad داره که یه عدد رو دریافت میکنه و رشته ای به صورت حروف برمیگردونه .
    مثلا : 1200
    => هزارو دویست

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=200183

  29. #109

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت



    سلام
    کلید دست ساز با کلاسهای رسم دو بعدی در دات نت
    تم ها و استایلهای متنوع همراه با سورس
    در این تاپیک
    به همراه چند کامپوننت دیگه در تاپیک مذکور
    طریقه استفاده از اونهام نوشته شده

  30. #110

    Thumbs up ذخیره و بازیابی TreeView

    خوب این هم خودم نوشتم میشه باهاش TreeView رو ذخیره ولود کرد ....

    از این لینک بگیرین که توضیحات هم داره ...

    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=202440

  31. #111
    کاربر دائمی آواتار alimanam
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    لندن
    سن
    33
    پست
    1,556

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    با سلام

    ورژن 2 نرم افزار Manam Snippet Maker رو میتونین از لینک زیر دانلود کنین من رو از پیشنهادات سازنده خودتون بی نصیب نزارین ( خواهشاً ! )


    دانلود نرم افزار Manam Snippet Maker

  32. #112

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    این هم جعبه پیام فارسی که آرگومانهاش مانند جعبه پیام ویبی هست
    مانند
     
    msgbox ("Prompt",yesno+msgboxright,"Title")

    در ضمن این کامپوننت از تولیدات خودم هست.
    برای دانلود به تاپیک زیر بروید
    https://barnamenevis.org/showpo...23&postcount=1

  33. #113

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    کد کردن اطلاعات
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  34. #114

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    برنامه ای برای ساخت مسنجر و کار با سوکت
    این DLL حاوی یک کلاس کلاینت و یک کلاس سرور می باشد که چند کلاینت نیز می توانند به سرور وصل بشن.
    اگه سوالی داشتید پیام خصوصی بذارید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  35. #115

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    برنامه ای برای روشن و خاموش کردن Firewall
    اگه Error داد Run As Administrator کنید
    سوالی بود پیام خصوصی..
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #116

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    برنامه ای برای GeneratePassowrd و RandomNumber که خیلی خفنههه
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  37. #117

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلامی به وسعت آبی بیکران دریا .............
    اینم یه کامپوننت دیگه واسه دوستای عزیزم که خودم نوشتم . با این کامپوننت میتونید خیلی راحت به امنیت برنامه هاتون کمک کنید . با این کامپوننت میتونید پسوردهایی رو که قصد ذخیره کردن دارید با یک کلید رمز کنید و با همون کلید از حالت رمز شده در بیارید . ( البته نه فقط پسوردها رو ، بلکه هر نوع متن مهمی رو میتونید رمزنگاری کنید ) .
    در این کامپوننت از الگوریتم رمز نگاری متقارن Rijendael استفاده شده که الگوریتم بسیار قدرتمندیه .
    چطوری ؟؟؟ در این برنامه ای که ضمیمه کردم میتونید خیلی راحت روش کار این کامپوننت رو یاد بگیرید . اگه کسی هم سوالی در مورد کار با کامپوننت داشت ، خودم دربست در خدمتم . البته سوالاتتون رو با پیام خصوصی مطرح کنید . ( فایل کامپوننت هم در فولدر Debug برنامه قرار داره ) .
    سورس کامل برنامه ش رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید . این کامپوننت رو واسه این نوشتم که گفتم شاید دوست نداشته باشید پروژه تون با یک کلاس و یه مشت کد دیگه شلوغ بشه .

    موفق و سربلند باشید ................
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله Netsky : جمعه 07 اسفند 1388 در 10:02 صبح دلیل: افزودن لینک

  38. #118

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    Zip و Unzip کردن فایل و فولدر به ساده ترین راه :
    https://barnamenevis.org/showthread.php?t=210178

  39. #119
    کاربر دائمی آواتار sina26
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    همه ایران سرای من است
    پست
    165

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سورس فایل شناسایی پلاک خودروهای ایران
    با سلام
    سورس فایل تقدیمی سورس فایل شناسایی پلاک خودروهای ایران میباشد
    امیدوارم بهره لازم را از این برنامه داشته باشید

    دانلود

  40. #120

    نقل قول: ابزارها و کامپوننتهای دات نت

    سلام به دوستان عزيز

    يك كامپوننت بسيار زيبا براي كار با تاريخ شمسي و قمري گذاشتم . از همه دوستان مي خوام اگه نظر و پيشنهادي در رابطه به كامپوننت و خطا هاي اون دارن به ايميل m_yazdan86@yahoo.com ارسال نمايند .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

صفحه 3 از 5 اولاول 12345 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. معرفی ابزارها و کمپوننت های دات نت
    نوشته شده توسط gdevnb در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: شنبه 03 بهمن 1388, 08:56 صبح
  2. کامپوننت های دات نت
    نوشته شده توسط mojtaba.baghban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 05 بهمن 1387, 23:14 عصر
  3. مقایسه کامپوننت های دات نت و کاربرد های هر کدام
    نوشته شده توسط mamizadeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 08 شهریور 1387, 16:46 عصر
  4. معرفی مقالات و کامپوننت های دات نت...
    نوشته شده توسط HO457 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1383, 00:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •